Skocz do zawartości

Mamusie z Katowic i okolic | Forum dla mam

zuziek_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 802
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Witajcie mamusie
Troszkę nas nie było, wykorzystaliśmy piękną pogodę i wyruszyliśmy w plener i do dziadków Ani. Anulka była na zamku w Bobolicach i najważniejsze - zapoznała się z krową 😁 Nasz szkrab to mały podróżnik.
Musiałam trochę odreagować, bo w środę się dowiedziałam, że po macierzyńskim pracodawca nie przedłuży mi umowy i zamiast być na wychowawczym to będę bezrobotna. Echh szkoda gadać.

• Mamusie
Witajcie dziewczynki 😉
Mam na zbyciu mleczko modyfikowane HIPP 2 HA COMBIOTIK 500 g. Nóweczka, zapakowana z datą do 04.07.2012. Gdyby, któraś z Was chciała to chętnie podaruję, nie chcę żeby się zmarnowało. Preferuję odbiór w Katowicach. Ja nie skorzystam, bo moja Ania na szczęście nie jest alergiczką.

Witam mamusie z okolic Katowic,i ja się do Was dołączę jestem z Radlina to na granicy Rybnika i Wodzisławia ,myślę że jak mam 50 km do Katowic to się do Was załapię ?

• Mamusie
ehhh... przykre... 😞 jesli chodzi o wiek to nie ma znaczenia bo ryzyko jest ale jak ja urodziłam Zuzie to w ten sam dzień rodziła pani miała 44 lata tez wpadli ale urodziła zdrowego chłopczyka mimo tego że miała dwie córki jedną "lekko" upośledzoną a rodziła ją przed 30-stką... ale to indywidualna decyzja...

Zuzia właśnie zasnęła więc na moment wpadłam na mamusie.net :P
dziś jedzie mąż 😞 ehhh szkoda...

zuziek napisał(a):
Aha Zuzka wiem gdzie jest Radlin tam jest klub gimnastyki sportowej chłopców 🙂 hehe 😜 przypominam sobie jak na Zawodach byli z nami w drużynie w woj. Śląskim 😁 hehe taka ciekawostka 😁

No dokładnie , w tym klubie trenował i z tąd pochodzi nasz olimpijczyk Leszek Blanik Radlin to ogólnie miasto z tradycjami sportowymi i ma w swoim dorobku kilku olimpijczyków w minionych latach przeważnie w pływaniu i szermierce.Mój syn właśnie skończył tutaj podstawówkę sportową .Teraz czeka go gimnazjum ale już nie sportowe ,bo od pół roku trenuje na żużlu w Rybniku .Ja pochodzę z Rybnika i tam pracuję.

• Mamusie
Doberek babolki ;**

znam Leszka Blanika 😁 mialam kiedyś jego autograf zanim zdobył złoto 😜 ale nie wiedziałam że z Radlina jest :P bo odkąd o nim słyszałam trenował w Gdańsku 😉 ja tez trenowałam gimnastyke 8lat ale w Zabrzu 🙂

ja dziś do pracy miało być na popołudnie ale wypadło coś szefostwu i idę na rano... 😜
Adam wczoraj pojechał 😞 znowu tęsknie...
nic dopijam kawke i idziemy się szykować :*

miłego dnia 😉