Skocz do zawartości

Mamusie z Katowic i okolic | Forum dla mam

zuziek_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 802
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
A ja dziś zdołowana jestem.
Chciałam ściąć włosy, tak jak miałam pare lat temu, na krótko. Mąż powiedział, że nie ma takiej opcji. Jak spytałam przez smsa dlaczego tak zareagował (ta reakcja była wczoraj wieczorem), to mi odpisał, że wcześniej nie miałam tak okrągłej głowy i teraz nie będzie to zbyt ładnie wyglądało. Hmmm - że niby gruba jestem. Strasznie mi przykro się zrobiło i smutno.
A dziś miałam jeszcze jechać po nowy strój kąpielowy bo za tydzień wakacje. Teraz to już nic mi się nie chce. GRUBA JESTEM !!!!!!!!!
Jak długo dochodziłyście do siebie po ciąży? Tzn straciłyście już kilogramy pociążowe?

oj malamyszka ja też jestem lekko zdołowana dzisiaj, ale to dlatego że nic bez tego mojego synusia nie jestem w stanie zrobić.. nigdzie wyjść i w ogóle 😞 Psychicznie już nie wyrabiam!
Alanek bardzo dziękuje!! 😘 no 5miesięcy i nawet nie wiem kiedy to zleciało!
ja zgubiłam kg .. i to nawet 5kg mniej miałam niz przed ciążą.. teraz troszkę przytyłam... no ale raczej nie 5kg.. ale brzuch i tak jest.. i te rozstępy 😞

• Mamusie
Ja jestem załamana swoim wyglądem. Brzuch został, taka niezbyt fajna fałdka z przodu, rozstępy i blizna po cesarce. Sama chętnie wzięłabym się za siebie, ale przyznam, że nie mam siły. Jak pomyśle, że mam zacząć ćwiczyć, to aż mi niedobrze. Czuję się wypalona, na nic nie mam sił.

malamyszka napisał(a):
A ja dziś zdołowana jestem.
Chciałam ściąć włosy, tak jak miałam pare lat temu, na krótko. Mąż powiedział, że nie ma takiej opcji. Jak spytałam przez smsa dlaczego tak zareagował (ta reakcja była wczoraj wieczorem), to mi odpisał, że wcześniej nie miałam tak okrągłej głowy i teraz nie będzie to zbyt ładnie wyglądało. Hmmm - że niby gruba jestem. Strasznie mi przykro się zrobiło i smutno.
A dziś miałam jeszcze jechać po nowy strój kąpielowy bo za tydzień wakacje. Teraz to już nic mi się nie chce. GRUBA JESTEM !!!!!!!!!
Jak długo dochodziłyście do siebie po ciąży? Tzn straciłyście już kilogramy pociążowe?

Małamyszko nie przejmuj się ,ja to bym czasami chciała żeby mi powiedział jak wyglądam czy dobrze czy źle ,ale zawsze słyszę to samo ,czyli ze dobrze ,myślę ze nawet jakbym miała wałki na głowie to bym usłyszała to samo.Ja to bardzo szybko wszystko straciłam a teraz waże już 7kg mniej niz przed ciążą,ale nie ma się czym chwalić,bo mnie ten nagły spadek wagi niepokoi i we wtorek ide robić badania,najlepiej zrób tak zebyś Ty czuła się dobrze,
A na zdjęciach wcale nie wyglądasz na grubą 🙂

Doberek dziewczyny,
Rany ,oglądam właśnie program na ZONE REALITY,narodziny co minutę, w szpitalu w Angli na oddziale położniczym umieścili 40 kamer i rejestrują porody,strasznie dokladnie to pokazują,właśnie obejrzałam poród w wodzie,ciekawe doświadczenie,szkoda że ja tak nie mogłam.Fajnie se wszystko przypomnieć,mimo że nie mam miłych wspomnień 🙂
Macie jakieś ciekawe miejsce gdzie można pojechać w długi weekend,bo nic nie mogę wykombinować?Monic ty dużo jexdzisz

już mi się to nie podoba ,pokazali dzieciątko ,które ma żołądek i jelita na wierzchu ,wypadły mu przez jakąś dziurę 😞,to nie dla mnie,Jakie to szczęście miec zdrowe dziecko

no wielkie szczęście ... ja nie mam tego programu i cieszę się, bo bym już dawno to pewnie oglądała..ponieważ 2 marcówki oglądają i zawsze opowiadają.. no ale jeśli takie rzeczy tm też są...too ja bym zrezygnowała szybko.

obejrzałam do konca,pierwszy raz to ogladałam,z tym małym dzieciatkiem wszystko dobrze sie skonczylo,ale rodzice swoje przeszli,potem pokazywali jeszcze jak rodzila kobieta 2 dziecko,a pierwsze miala cesarke i drugie chciala narmalnie,i okropnie sie meczyla,a jej maz jak siedzieli sami w sali to po mial do niej pretensje ze sama tego chciala i powinna miec xesarke ,i wogole powinna chodzic a nie lezec to by sie cos ruszylo.Ja bym takiego na kopach resztka sil wywalila z sali

• Mamusie
co do kg - waze 58, przed ciaza bylo 54...a chce teraz 50

co do jezdzenia - tydzien temu bylismy na zalewie zywieckiem - na rowerkach z malym - co za przygoda...w nd chce nampwic mojego na aquapark...ale zobaczymy

co do parowek - nazywaja sie parowki z szynki - 93% mieska. Sokołów