Skocz do zawartości

Mamusie z Katowic i okolic | Forum dla mam

zuziek_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 802
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

my jak używaliśmy to tylko bebiko..no a teraz mój syn nie chwyci się innego mleka niż mamusinego .. oj ciężko będę miała go oduczyć.. tym bardziej, że on butelki się nie chce chwycić, muszę mu niekapek kupić taki, żeby sam sobie trzymał to może się z niego nauczy pić 😞 😞

aaa Justi pytałaś o rehabilitację.. no my nadal ćwiczymy, ale pod koniec października mamy iść do lekarki i ona zadecyduje czy nadal mamy ćwiczyć, ale już pod koniec sierpnia powiedziała, że jest ok, ale dla pewności, żeby jeszcze poćwiczyć te 2miesiące..bo ma asymetrię dyskretną, że nie widać gołym okiem, ale wtedy jak coś robił to tylko na prawą stronę.. no i mieliśmy ONM, ale teraz już z tym ok, przynajniej mi się tak wydaje. Na rehabilitacji nie byliśmy 3tyg. bo młody chorował, ale dziś na 16. mamy więc obejrzy go rehabilitantka i nam powie co i jak.. ja przez to jego chorowanie ćwiczyłam z nim tylko raz ;/ zła jestem na siebie, ale nie miałam naprawdę jak, bo najpierw ciekło mu z nosa, że nie umiał oddychać, a później gorączkowanie i zapalenie ucha 😞 😞

• Mamusie
zuziek napisał(a):
Doberek ;*

Monic to była próbka gratisowa więc cenowo nie wiem jak stoi zapach i smak ci nie określe 😜 bo nie wąchałam ani nie kosztowałam :P (nigdy tego nie robiłam bo by mnie dźwigło) ☺️ tak reaguje na ciepłe mleko... 🤢 wybacz że ci nie pomogę 🥴

ja jakos swojego nie moglam skosztowac - a to robione bez problemu

ja w ogóle nie kosztuję.. żeby sprawdzić temperaturę zawsze polewałam nadgarstek..
Dziewczyny ja tutaj czasem będę do Was zaglądać, bo z wątku marcówek to ja raczej powoli będę rezygnować, bo coraz gorzej się tam robi..
jakbym tutaj nie odpisywała to zawsze możecie napisać na fb do mnie 😁

• Mamusie
tuska8 napisał(a):
ja w ogóle nie kosztuję.. żeby sprawdzić temperaturę zawsze polewałam nadgarstek..
Dziewczyny ja tutaj czasem będę do Was zaglądać, bo z wątku marcówek to ja raczej powoli będę rezygnować, bo coraz gorzej się tam robi..
jakbym tutaj nie odpisywała to zawsze możecie napisać na fb do mnie 😁

a co sie tam dizeje?

ja wiem, że Was mam 🙂 🙂
a tam to w ogóle wyszło, że moje dziecko i każde dziecko z którym rodzice chodzą po lekarzach jest nieszczęśliwe, odbieramy im szczęście! 🤢 tylko, że nie pamiętają, że ja u neurologa nie byłam ze swojego widzi mi się tylko młody strasznie się odginał w tył 😞 😞 a okazało się do tego, że również ma asymetrię!! nie moja wina! A nerwy biorą jak się je czyta czasem, tzn. niektóre.

ja nie wiem, ale mnie się wydaje, że jak piszemy ze sobą od początku ciąży to powinnyśmy się wspierać, a jedna napisała, że jak ogląda filmiki dzieciaków to się dołuje:/ :/ a nie chce mi się już w ogóle z nimi pisać..zaglądam tam, bo tak ciężko z dnia na dzień przestać je czytać, ale mam już powoli dość.