Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

a ja nawet nie wiem ile ważę ... 🤔 muszę kupić baterie do wagi albo iść na kawę do kuzynki i się zważyć.. 😜 ale naprawdę jem mniej...nawet ciemny chlebek sobie kupiłam wczoraj 😉 - no i staram się jeść regularnie.

9.00 śniadanie
12.00 obiad(bo na 14. A ma)
15-16 kawa i jakieś owoce do tego
18 - klacja
i po 18.nic nie jem

• Mamusie
przedostatni dzień 😉 cel osiągnięty, ale jakby było mniej nie miałabym nic przeciwko...., w poście zafunduję sobie 10 dniową, akurat po ostatkowych pysznościach i tłustym czwartku się przyda 🙂
powiem Wam, że czuję się jak nowo narodzona 🤪
już wiem, że takie głodówki będę sobie powtarzać, chociaż raz na 2 miesiące 😜

Iwona Łał!!! zrób teraz fotę i się pochwal efektami!!!

a ja.. no cóż. będę wchodzić i czytać. ale odezwę się dopiero jak zacznę coś z sobą robić..
jutro czeka nas ciężki dzień. jedziemy z dziećmi do anikina do krakowa i już mi się nie chce na samą myśl. trzymajcie kciuki żebym przeżyła..

• Mamusie
dzięki dziewczyny, przy tej głodówce nie zrezygnowałam ćwiczeń, nadal godzinę dziennie ćwiczę i tak sie zawziełam, że chce jeszcze, może nie chudnąć bo mój już na mnie krzyczy...ale chcę wyćwiczyć jeszcze nogi, to jedyny sposób by coś z nimi zrobić, przyszły tydzień będzie bogaty w dużo spotkań towarzyskich w więc okazji do jedzenia, więc z dwa kg znów przybędzie, najważniejsze, że nie do tego co już było, tylko do nowej wagi 😉

• Mamusie
no alkohol bardzo, najbardziej piwko i wóda 😉 ja za tydzień nie będę się oszczędzać 😁
a i jeszcze Wam powiem, że mój mężowaty się za odchudzanie wziął bo stwierdził, że jednak można 🤪 🤪 a ja jestem tego przykładem 😉 i nawet zaczął ćwiczyć 😮 jestem w szoku, bo on kiedys w młodości to dużo ćwiczył, brzuch miał jak kaloryfer a ostatnio się zapuścił he he 😁 😁

no z moim by ciężko było 🙂 . on zawsze zaczyna,ale za szybko kończy 😁
ja muszę wziąć się za ćwiczenia,bo ogólnie z jedzeniem ostatnio u mnie nie jest źle.