Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

ehhh
ja też wpierdzielam słodkie jak szalona:/ okres... ale też postaram się post wytrzymać 🙂

IWONA ja pamiętam jak mi fryzjerka kolor spierdoliła..:/ też byłam wściekła ale jej nic nie powiedziałam bo mi się spieszyło z cycem do młodego. bardzo dobrze, że ją zjebałaś.. powinna Cię mniej skasowac przynajmniej...

aa.. wiecie co wyczytałam dzisiaj? od 1.02.2013 w szpitalu, w którym rodziłam jest bezpłatne znieczulenie do porodu! rychło wczas:P debile... 🙂 i co najlepsze funduje je SZPITAL bo nfz nie refunduje znieczulenia do porodu 😮

Wczoraj Kub miał 38 stopni teraz Mać przed snem miał taką gorączkę.. a teraz się budził to chyba jeszcze cieplejszy 😞 ehhh

jutro robimy pączki 🤪 i mam gdzieś swoją tuszę nie zamierzam się oszczędzać ^^

• Mamusie
hej:-)
drugi dzień od rana kłóćę się z moim bo mnie jeszcze chodzi i wkurza, "że nie jest tak źle" włosy myłam już 3 razy od wczoraj, a ten kolor wciąż taki ciemny... 😞 i to na samą imprezę, załamię się
w pączkach też nie mam zamiaru sie oszczędzać i tak jak Misia od postu robię 10 dniową, tylko muszę tak ustalić zeby juz nic mi nie przeszkodziło, bo 23 znów mam 18-nastkę u siostrzenicy 😉
Gosia dawaj jeszcze jedno i będziesz mieć znieczulenie 😜

witam się wyspana jak nigdy 🙂 wstaliśmy o 10.00 😁 my pączki też będziemy jeść..Ciocia A.zaprosiła nas na kawę,ona robi pączki 🙂 No i od pn przechdzę na tą dietę,bo w niedzielę jedziemy do teściów,bo teściowa przyjeżdża,więc pewnie Szwagierka jakąś lepszą klaCJĘ ZROBI.

na śniadanie, które właśnie zjadłąm miałam bagietkę czosnkową i piję kawę..muszę się zapić tą kawą,bo później jak się będę oczyszczać to ani krpli ;p

Czesc, a ja gofra zjadlam na sniadanie zapilam kawa -ogromna kawa dodam...teraz troche zupki warzywnej pozniej to chyba jogurty niemam smaka wcale jakos ale jogobelle wisniowa to tonami moge wciagac 😁

ja strasznie się do kawy z rana przyzwyczaiłam,ale co tam jakś radę dam. A i dzisiaj będzie 3dzień jak skaczę przy xboxie .. schodzi mi do 45min. Jeszcze muszę jakieś brzuchy probić .. tylko serio mnie jest się ciężko podciągnąć// a no i już wczoraj miałam zakwasy,a dziś to już nie mówię..usiąść mi ciężko 😜

• Mamusie
Hahaha to ja mam tak samo hahaha chodzę jakby mnie ktoś wyruchał i nie zapłacił hahaha 😁 😁 😁 🙃 🙃 🤪 🤪

U mnie waga stoi w miejscu 52kg nadal ale co z tego jak jestem wagą mniejsza od dziewczyn a centymetrami większa a przecież to jest ważniejsze od kg a wzrosty mamy podobne. ☺️ 😞

wiesz ja się nad sobą też użalam,ale póki nic nie zacznę robić ze sobą,to se będę dalej narzekać. Wzięłam się za ćwiczenia z kinnectem .. w sumie to gram i się cieszę,bo fajnie jest się tak wyżyć..póki co chodzę obolała,z zakwasami,ale co tam 🙂
Iwonka ja też od dwóch dni chodzę zła i wszystko oczywiście odbija się na moim mężu,ale tak to już jest..

• Mamusie
Gosia zdrówka dla chłopaków, Monia dla Julki też. BTW czyżby kolejny pobyt w Polsce=chora Julka? Biedactwo 😞((
A my zarobieni dalej. Efekty będą na fb :PPP
No i jutro tłusty czwartek. Najem się i napiję 😁
A co do oczyszczania to ja nie planuję na razie nic. Może tuż przed wielkanocą na jaglaną 😁

• Mamusie
No to mam chwile,zeby usiasc i napisac.Misia tym razem to nie przeziebienie,tylko alergia,konkretnie kontaktowa 😞 Bylam dzis z Jula u lekarza.Pani dr wymsknelo sie " o Boze " jak ja zobaczyla 😞 Po nocy wstala zakrwawiona tak sie drapala.Mowie wam,masakra.A u GP pani dr kazala mi odstawic leki z pl(te zapisane na pogotowiu) i dostalam inny syrop antyhistaminowy,ktory mam dawac 4 razy a nie 2 jak w Pl kazali,plus hydrocortyzon-masc sterydowa,krem do nawilzania cialka i na noc jeszcze inny lek histaminowy,ktory jest tez lekiem uspokajajaco-usypiajacym.Mam go dawac 2-3h przed snem,zeby mala gleboko spala i sie nie drapala przez sen.Za tydzien mnie na kontrole umowila.Teraz Julia sie niedawno z drzemki obudzila i tak sie drze,ze nie mozemy jej uspokoic od jakichs 40 min! Biedne dziecko zawsze cos jej musi dolegac 😞BTW Polska to bardzo drogi kraj.Przez tydzien czasu w samej aptece zostawilam ponad 200zl,a tu te wszystkie leki mialabym na recepte za darmo...masakra

• Mamusie
kurwa 2 tyg.okulary i szlag je trafił 😠 😠 😠 😠jak wpadne jutro do optyka to tak ich zjebe ,że nie będą wiedziały jak mają na imię wydałam 250 zł. po to ,żeby dziecku się rozleciały i mało tego zgubiła szkło i nie wie gdzie!!!!!!!!!!!! ja chce jej wytrzeć a tu mi palec przez oprawkę przeszedł 😠 😠 😠 😠 😠 😠 😠

• Mamusie
Iza w zeszły czwartek byłam ,żeby jej dokręcili bo się skrzywiły i powiedziały ,że już są ok. a teraz patrze a ona szkła nie ma i są pęknięte.....no wiem ,że to jest dziecko ale ona uważa na okulary i wie ,że były drogie więc co oni mają mi kase oddać i jade do innego optyka

• Mamusie
magda123 napisał(a):
Iza w zeszły czwartek byłam ,żeby jej dokręcili bo się skrzywiły i powiedziały ,że już są ok. a teraz patrze a ona szkła nie ma i są pęknięte.....no wiem ,że to jest dziecko ale ona uważa na okulary i wie ,że były drogie więc co oni mają mi kase oddać i jade do innego optyka

rozumiem cie kochana
masz prawo walczyc i trzymam kciuki zeby przyjely reklamacje