Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Iwona to miłe ,że po długim małżeństwie mąż dalej jest zazdrosny o ciebie 🙂 widać ,że mu zależy a ty nie denerwuj się bo wszystko się jakoś wyjaśni a im bardziej będziesz mu udowadniać ,ze nie piszesz z nikim tym bardziej on będzie podejrzliwy i bardziej zazdrosny 🙂

bry babolki 😘

• Mamusie
no Madzia tak mi powiedział, że winny się tlumaczy 🤔 już nie mam siły, żartowałyśmy tylko z koleżanką bo taki jeden wykladowca napisał mi "KAWA?" jak sprawdzał mój projekt zorganizowania konferencji biznesowej, bo zapomniałam tego umieścić w programie...he he i pytalam w sms-ie tej koleżanki czy ona też tak miała, z tym znakiem zapytania, bo to śmiesznie wygląda... 😉 a mąż akurat wszedl, więc nie chcialam żeby to zobaczył bo wiedziałam, że od razu mu wyobraźnia podziała...i schowałam szybko telefon...tak to wyszło...masakra 😠

hahahaha Iwona wiem,ze to przykre ale smieszne bo faceci jak baby sobie dopowiadaja przynajmniej moj maz.....poskladal fakty cwiczysz duzo,dbasz o siebie 😁 itd. wiec znaczy,ze dla kogos sie lansujesz hahaahha

• Mamusie
Hej Mamusie 😉
Iwonka dokładnie jak Madzia napisała - sama dałaś mu do myślenia, ale zazdrość to oznaka miłości 😉 Czy pokazałabyś mu smsy czy schowała telefon to i tak by myślał cuda bo pisałaś o innym faceci. Mój jest bardzo zazdrosny. Ile razy w życiu się z nim pożarłam bo mnie o zdrady podejrzewał ehhh ...
Maja ja też właśnie tak robię, że robię z 4-5 powtórzeń i kładę głowę na podłodze bo nie idzie z bólu wytrzymać.
Dzisiaj mam boskie zakwasy na brzuchu aż miło hahaha sadomasochistka ze mnie, ale ten ból oznacza efekty ćwiczeń 😁

• Mamusie
macie rację, że to moja wina, ale mam dość ciąglych podejrzeń dlatego "dmucham na zimne" jak widać na nic... 🤨
a mnie już glowa nie boli bo trzymam ją brzuchem, wtedy nie czuje się karku, tylko brzuch, na początku gdy robiłam to nieumiejętnie, tak właśnie miałam jak Wy 😜
nawet te nogi już się nauczyłam podnosić leżąc na brzuchu z podpartą brodą, ale nadal mi ciężko 🤢

• Mamusie
MajaCh napisał(a):
Aisak a co powiesz na te "pulsacyjne "podnoszenie nogi w bok 😮 to masakra ale jakos ja ciagne napewno nie tak wysoko jak Chodakowska ale ciagne...

Robię ale tak jak piszesz nie podnoszę nogi też tak wysoko jak Ona a jak uniosę za wysoko to mi się zaczyna zginać w kolanie 🙃
Dzisiaj już było lepiej z tym leżenie na brzuchu co nogi z udami trzeba podnieść fakt jak się to robi brzuchem to wychodzi tylko u mnie jeszcze mięśnie słabe.
I jeszcze czasem mam problem na skupieniu się na napięciu brzucha bo samo jakieś ćwiczenie w sobie jest męczące a jak mam jeszcze pamiętać o napięciu mięśni to się gubię z oddechem 🙃 haha