Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Magda czekam na więcej zdjęć:P
Jak to jest? mieć coś swojego?:P

dzień dobry w ogóle 🙂 kolejny ciężki dzień przed nami... Kuba fiksuje już w domu:P
ja się muszę zastanowić co mogę dzisiaj zrobić żeby maksymalnie wykorzystać wolny dzień:P wczoraj się tak styrałam, że jeszcze zmęczenie czuję... myślę, że umyję okna bo pogoda jest a brudne takie, że strach:/

co tam u Was?

Hej,
Ja dzisiaj czuje wszyściutkie mięśnie nóg i rąk..brzuch mniej. Wczoraj szwagierka zabrała małego do dzisiaj..mamy jechać po niego koło 17-18,więc ja zjem śniadanie i idę na jakieś zakupy ... a później mega sprzątanie..muszę posprzątać pokój Alana póki Go nie ma i powywalać popsute zabawki,gdyż przy nim nie jest to możliwe,bo on zaraz tym połamanym lub bez kół autkiem chce się bawić...no a później jeszcze ćwiczenia muszę zaliczyć..także dziś dzień pełen zajobu 🙂 😜x

Iza to straszne co piszesz... nigdy tego nie zrozumiem.. facet przyjeb to jeszcze mi się w głowie mieści:/ ale, że matka/teściowa? ciężarną kobietę? to u Was gdzieś?

mam depresję.

• Mamusie
GoGr napisał(a):
Iza to straszne co piszesz... nigdy tego nie zrozumiem.. facet przyjeb to jeszcze mi się w głowie mieści:/ ale, że matka/teściowa? ciężarną kobietę? to u Was gdzieś?

mam depresję.

tak to bylo tu
i maly blad byla dwa tygodnie przed terminem dziecko wyciagali w srode w nocy dziewczyna ma polamana reke i rane szyta glowy
polski psycholog sie nia zajmuje i instytucje holenderskie

Nie było tak źle 😉 a przynajmniej droga do pracy (widoki) rekompensowały zmęczenie 🙂 dzisiaj dla odmiany krk. Ale już nie praca tylko przyjemności. Wybrałam się z przyjaciółką na zakupy 😁

Sandra co to za mina?

• Mamusie
Sweety tu niedaleko był podobny przypadek, z tym, że nie dość ze ją bił to jeszcze w 7 m-cu zamknął w nieogrzewanym garażu na całą noc w zimie 😞 takich przypadków jak podejrzewam jest mnóstwo:/ niestety....nie brakuje debili 🤨
Gosia a ja Ci zazdroszczę, chciałabym znów poczuć zapach gór...Zakopanego...ech ,chyba znów nie w tym roku 😞
a dziś zaraz zbieram sie na egzamin, jutro drugi...życzcie mi szczęścia 😘
papatki i miłego dnia 😘

Iwona jak egzaminy?

ja po zakup[ach mega zadowolona :P jak zwykle 😁 ale żeby było sprawiedliwie przywiozłam też coś dla chłopaków:P

Kuba idzie dzisiaj pierwszy raz po chorobie do przedszkola.. a Mać... ma ospę!:"/ to będzie dopiero tragedia.. Kub przynajmniej w domu bez problemu siedział.. a z Maciem będzie ciężko:/

• Mamusie
testy już wiem, że zdałam bo sprawdziłam klucze odpowiedzi a dziś było spoko, jesli dobrze wypunktują to powinnam dostać dyplom:/ oby bo komisja dziś była zarąbista, wczoraj to sie ruszyć nie pozwolili 😮
a teraz mam zamiar wreszcie pomyśleć o sobie i zacząć zrzucać sadło nagromadzone przez stresy... 😁
Gosia zazdroszczę zakupów, sama bym chciała...ale ostatnio kasy brak 🤢
z jednej strony dobrze, bo będziecie mieć ospę za sobą...z drugiej znów jeszcze trochę mały biedaczek... jak Julcia Moni.... 🤔