Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Magda szkoda,ze tej wagi nie mozna nosic bo ja tak latam i wybieram tam gdzie najmniej mi pokaze hehehehee
A ogrod poki co skonczony tylko teraz kosmetyka i luz 🙂 kwiatkow nasadzilam czekam az wyrosna,trawa juz wybila zyc nie umierac 🤪
doopa rosnie 😁 chyba takie zycie mnie czeka, ciagle musze sie pilnowac co jesc, ciagle bo zjem cos wiecej to od raz kg w gore. Taki juz kijowy ten metabolizm, a z wiekiem jeszcze zwalnia wiec bede wielka krowa na starosc. 😞

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Tuska. Musze Ci cos powiedziec.Jak facetowi powtarzasz za czesto o rozstaniu to on sie przyzwyczaja ,ze konczy sie na gadaniu i ma Cie coraz bardziej w dupie, malo tego szacunek traci powoli dzieki temu. Opierdol go ostro i juz. A co on taki twardziel jest? i mysli ,ze jestes marionetka,ze kazdy Cie moze zmanipulowac, a nawet glupie filmy? Ja bym sie obrazila...gdzie jest szacunek???????????????????

Tusia.. nie wiem nawet co Ci powiedzieć. Ale facet ewidentnie pewny siebie:/ zbyt pewny...

Maja zrób mi też w ogródku:P ja tego nienawidzę :P:P

Misia a gdzie Ty pracujesz??? :p

a ja muszę zasłony dzisiaj powiesić. bo wczoraj mnie tak stawy bolały, że nie dałam rady rąk do góry podnosić:/

aaa.. i będę mieć córeczkę 🙂

• Mamusie
tuska8 napisał(a):
wolę się nie wypowiadać na temat mojego ;/;/

:*:*::*:* dla CIebie Asieńko:*:* głowa do góry cyc do przodu a mężowi pała w łep 😁
hejio LAseczki 🙂

byłam palme poświecić i zjadłam obiad z mężem i dieciem mojim 😁 😁
moje dziecko własnie sie samo rozbiera 😮 🤪 niewiem dlaczego 😁
szkodaze sama sie ubierac jeszcze nie umie hahahahaha
mam od pon iete zebyw swietsa sie nazeżerakowac hahahahaha 🙃 😮 🤪 😎

• Mamusie
Gogr ja w kawiarni-restauracji pracuję 🙂
Ogólnie znów zjadłam ciasto, do tego schabowego i frytki na obiad (ojej jakie to było pyszne), a teraz sobie odpoczywam. A na wieczór litr lodów... wezmę się za siebie po świętach i już :PPP
Madziolku jaka Ty jesteś dziewczyneczka :*

ja mam czas dla siebie przez moment.. 😉
Ala zasnął 15min.temu, A. śpi od 15.30, bo dzisiaj na noc idzie.. ale z nim jakoś tak nie rozmawiam za dużo dzisiaj.

Poćwiczyłam o 11.00, teraz też poćwiczę,bo wczoraj nie miałam kiedy,więc muszę nadrobić...i jeszcze na wieczór jak A. pójdzie do roboty to sobie na spokojnie poćwiczę.
No a jutro na siłownię 😁

bry 😘

a ja mam strasznie dietetyczne śniadanko dziś pączek(Mężowaty kupił jak z nocki wracał) i kawka z mlekiem(od jakiś 2m-cy nie używam cukru ani do herbaty ani do KAWY). Jeśli chodzi o niesłodzoną kawę to u mnie sukcesem można nazwać .

no ja herbatę kiedyś już przestałam słodzić..później na nowo po pół łyżeczki.. później znów nic, ale kawy niesłodzonej nie umiałam wypić,a teraz umiem 😁

• Mamusie
hej
pewnie mnie juz nie pamietacie ☺️ ☺️ ☺️ ale mam pytanie na temat chinskich baniek 🙃 🙃 czy mozna masowac nimi brzuch? moj jest caly w roztepach na dodatek po ciazy jeszcze troche wisi 😉 😉 😉 a nie chce go bardziej wyciagnac 😉

a od porodu stracilam 27 kg 🙃 jeszcze 10 mi zostalo do wagi sprzed ciazy...jak mnie przyjmiecie znowu do siebie to chetnie bede zagladac i korzystac z Waszych rad....moge?? 😉 😉

buziaki Mamuski 😘 😘 😘

heeeejjjj 😘

ja się nie wypowiadam na temat nocki bo się znowu wkurwię :P
kiedy te dzieci urosną???

Paninka witamy witamy i po raz kolejny zapraszamy 🙂 mnie się coś obiło o uszy, że nie można bańką masować brzucha.. ale nigdzie tych info nie potwierdziła no i sama masowałam jak mi się chciało :P A co do tego czy naciągniesz bardziej skórę to siostra moja z wielkim zaskoczeniem opowiadała mi o jakichś zajęciach u niej na studiach gdzie mówili o jakimś takim masażu (nie pamiętam jak się nazywał), który polegał właśnie na miętoszeniu i naciąganiu skóry w efekcie ta była bardziej pobudzona i coraz bardziej ujędrniona. 🙂