Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

no właśnie.. Kurde bo ten szpinak to beznadzieja.. czy on jest potrzebny do czegoś w ogóle? feeee.. już nie lubię szpinaku :P
za to sałatkę mogę wpierdzielać całe życie :P
a jutro marchewka i sałatka owocowa 😁 😁 😁

a ja Wam powiem,że nie zaglądam tu i nie piszę,bo u mnie diety brak!!!!!! do wczoraj było ok,ale kuzynka wczoraj była chipsy,piwko,drineczek,pizza(domowej roboty)!! Zła jestem na siebie i spróbuje od pn,bo dziś na urodziny jedziemy..

Mam doła 😞 chyba jednak nie chcę być na takiej diecie..
niby daję radę ale inaczej by było jakbym nie musiała gotować moim.. a tak to mnie taki wkurw bierze, że głowa mała 😞
nie wiem co zrobić..

na stole jest pączek, na szafce pierniczki a ja zjadłam właśnie 2 jajka i więcej mi nie wolno... dopiero rano kawa.
mam dylemat bo wiem, że jak wytrzymam to spadnę choć trochę z tą cholerną wagą.. a z drugiej str tak straaasznie chce mi się JEŚĆ!!!! 😞

rezygnuję. wracam na żpm
jestem wściekła na wszystko bo jestem głodna.. zobaczymy co jutro może wrócę. dzisiaj chcę jeść.
w każdym razie bez śniadania wykituję.. jestem BEZNAJDZIEJNA!!!! 😞

• Mamusie
Hej
Ja też już od 6 nie śpię, mój synek to skutecznie wymusza :P
Gogr moim zdaniem nie powinnaś się głodzić tylko sobie mniej zjeść i tyle. Dasz radę, a wcale gruba nie jesteś. I dobrze o tym wiesz 🙂 a jeśli chcesz tylko kilka kilo zgubić to żpm jest najlepsze i rucho :**** kochana

• Mamusie
cześć dziewczyny 🙂
u mnie wczoraj na wadze rano było 56,2 🤪 już nic z tego nie rozumiem.... a przyznać muszę że jem normalnie...wściekłam się na siebie, wszyscy mi mówią że nie powinnam już chudnąć bo zaczynam źle wyglądać....nie wiem już co o tym myśleć ,może i jest tak,że nie powinnam wyglądac tak jak 10 lat temu, bo jednak sylwetka sie zmienia i nie bardzo pasuje mi to 50 kg bo jestem z natury grubej kości..... nie pisze tego, żeby sie usprawiedliwic bo jem a miałam dietować, tylko dlatego, że sama nie wiem czy to ja mam rację, czy wszyscy, którzy odradzają mi odchudzanie...
a swoich nóg już chyba nigdy nie zmienię niestety, przez ćwiczenia nabierają jeszcze masy...nie pozostaje mi nic jak się -przyzwyczaić 🤨 🤨 🤨
Gosia nie wyniszczaj organizmu taką dietą jak chce Ci się jeść to jedz więcej a i tak schudniesz 😉

no to żpm... doła mam 😞 nie chcę być gruba!!! miały mi plecy schudnąć.. boczki spaść.. a ja jak zwykle nawalam..
no i hula i twister... bo pewnie jak zwykle więcej mi się nie będzie chciało:/

• Mamusie
Ola gratulację!!!
Iwonko może warto posłuchać innych. Myślę, że ludzie z boku patrzą na nas obiektywnie, a my mamy lekko skrzywione spojrzenie na swoje odbicie w lustrze... haha powiesz, że się wymądrzam, a sama robię co innego :P no cóż... u mnie to dłuższa historia. Gratuluję Ci wagi 🙂))
Gogruś nie martw się, ja z ćwiczeń to tylko na jogę chodzę. Nic innego mi się nie chce :P

ja jak się zmobilizuję aby jeść mniej i spowrotem ćwiczyć to dam znać..jak na razie spadam stąd, bo bezsensowne jest abym tu pisała..chcę schudnąć,a wymiękam..najgorsze weekendy!!!!! 😠 😠 😠 😠