Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

czy ktoras z nas trzyma jeszcze diete? bo ja napewno musze zrobic oczyszczanie jade na warzywach, nie wpieprzalam niewiadomo czego ale zle sie czuje i musze troche zlajtowac. Ktos dolacza? 😁

• Mamusie
Ja dalej na diecie. Znaczy w sumie to bardziej zdrowe odżywianie. Od trzech tygodni nie jem słodyczy. Znaczy tydzień temu zjadłam małego loda i 2,5 pralinki, a wczoraj po maleńkim kawałku sernika, szarlotki i marchewkowego... no i dziś też po małym kawałku sernika i szarlotki :/ i 20 frytek... a tak to trzymam jedzenie zdrowe. I myślę, że tak już zostanie. Zdrowe jedzenie i od czasu do czasu słodycze dla przyjemności. U e problem jest taki, że ja nie potrafię zjeść jednego kawałka ciasta. Jak zjem jeden to myślę, że i tak już po diecie to mogę się nawpieprzać ile chcę. Za to teraz chcę się pilnować pod tym względem i jeść takie rzeczy od czasu do czasu, ale bez obżarstwa.... zobaczymy co z tego wyjdzie...

ja glownie warzywa ale na sniadanie gotowane jajco z kromka tego cienkiego chlebucha z maselem , obiad fasolka szparagowa z odrobina sosu sojowego.