Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

wow wow wow gratuluje Landusia cudownie!!!!! 🙂 az mi gul skoczyl tak Ci pozazdroscilam hehehhe
Tusia do nas przyszla :* Mi tyz ciezko ze spadkiem wagi ,a i tabletki biore teraz , chyba po ciazy naprawde dluzej organizm sie ogarnia...

ech ja to bym się cieszyła jakbym już z 5kg mniej zobaczyła na wadze 🙂 no nic dziewczyny dzisiaj zabieram się ostro za siebie,bo wczoraj cały dzień dieta,a później pojechaliśmy na zakupya młodego zostawiliśmy u szwagierki...jak wróciliśmy po niego, to co? pączek,ciasteczka i winko szwagierka miała 😞 ale od dziś KONIEC! Serio!

• Mamusie
dziewczyny a mój ślubny mi dzisiaj powiedział że mam "chyba" większy tyłek..... 😠 😠 no to mnie pocieszył 😠 😞
na szczęście dodał,że tak się dzieje na początku ćwiczeń, bo mięśnie rosną a tłuszcz jeszcze nie spalony.... 😞 😞 myślałam,że go zabiję 😁

no mój jak mu wczoraj powiedziałam chwytając się za brzuch,że jestem gruba, a On powiedział również chwytając mnie za brzuch,żebym się za siebie wzięła 😠 😠
ponoć powiedział tak,bo codziennie słyszy to samo,a się wkurzyłam!! 😠 😠 Powiedziałam "Dobranoc", a On: "idziesz spać?Czemu już?", ja: "Bo jestem zmęczona". Ja poszłam do sypialni,a on oglądał tv.
A jeszcze mu powqiedziałam,ze jak się w końcu wzielam za siebie i cały dzien się dietuję to on na wieczór zrobi kolacje dobrą,ale tłustą 😠 a ja nie umiem nie zjeść 😠

• Mamusie
heh panowie nas potrafią pocieszyć...ciekawe jakby oni mieli dzieci rodzić jak by potem wyglądali...mój to przez rok by się pewnie nie ruszył, bo byłby porodem zmęczony 😁 😁 😁
ojj dziewczyny ale sie dzisiaj na swiebie wkurzyłam, widziałam na mieście dwie znajome które jeszcze w lecie okrąglutkie były a teraz....chude jak szkapy 😮 😮 😠 wszyscy mogą a ja nie ? 🤨 ☺️ ☺️ może to mnie zmobilizuje.... 🤨

• Mamusie
Iwona napisał(a):
heh panowie nas potrafią pocieszyć...ciekawe jakby oni mieli dzieci rodzić jak by potem wyglądali...mój to przez rok by się pewnie nie ruszył, bo byłby porodem zmęczony 😁 😁 😁
ojj dziewczyny ale sie dzisiaj na swiebie wkurzyłam, widziałam na mieście dwie znajome które jeszcze w lecie okrąglutkie były a teraz....chude jak szkapy 😮 😮 😠 wszyscy mogą a ja nie ? 🤨 ☺️ ☺️ może to mnie zmobilizuje.... 🤨

Iwona no co Ty?
jak czytam ile ćwiczysz to aż mnie boli i robią mi się zakwasy 🤪 🤪 🤪 a Ty narzekasz - jeszcze trochę i się wymodelujesz że hoho 😜 a na chude szkapy czasem dobrze zerknąć hihi - ja tak zerkam na swoją chudą córkę i ograniczam się jak mogę 😉
a chłopy takie są 😠 zamiast zmotywować to dołują (mój taki jest :dry 🙂
ale ja się pocieszam że jak dojdę do celu to mu szczęka opadnie haha a co 😜 😎

• Mamusie
Witam.Mozna sie dolaczyc?Ja rowniez staram sie zrzucic pare kg po ciazy.Nie sadzilam,ze to moze byc tak trudne.Narazie postanowilam w koncu jesc regularnie i zjadam jeden cieply posilek dziennie.Glownie jest to zupa,bo gotuje sobie duzy garnek i mam na 3-4 dni.Na razie waga pokazuje -3kg i stoi 😞A tu swieta tuz tuz i az sie boje

o i jest Monia 🙂 tylko dodaj jeeszcze,że to -3kg osiągnęłaś w tydzień!! 🙂
a i moja teściowa przyjechała z niemiec i powiedziała,że wyglądam lepiej niż przed ciążą,a ja jej powiedziałam,że gorzej się czuję..ze sobą 🥴

• Mamusie
moniczek napisał(a):
Iwona napisał(a):

Iwona no co Ty?
jak czytam ile ćwiczysz to aż mnie boli i robią mi się zakwasy 🤪 🤪 🤪 a Ty narzekasz - jeszcze trochę i się wymodelujesz że hoho 😜 a na chude szkapy czasem dobrze zerknąć hihi - ja tak zerkam na swoją chudą córkę i ograniczam się jak mogę 😉
a chłopy takie są 😠 zamiast zmotywować to dołują (mój taki jest :dry 🙂
ale ja się pocieszam że jak dojdę do celu to mu szczęka opadnie haha a co 😜 😎

Monika rzeczywiście dużo z siebie wyciskam, ale za to niczego sobie nie odmawiam....zjadam wszystko tylko w mniejszych ilościach i postanowiłam nie jeść na noc 😉 😉 przez dwa dni straciłam kilogram więc jednak można... 🤪 a to wszystko dzieki ćwiczeniom 😉 😉
wiem że gdybym całkowicie wyeliminowała cukier chudłabym szybciej- ale to jest raczej niemożliwe bo jeśli o mnie chodzi inne rzeczy mogę całkiem odrzucić, ale coś słodkiego zawsze muszę mieć.... ☺️ ☺️ ☺️

• Mamusie
Hej!
Jakoś dawno nie pisałam tutaj 🙂 a widzę Tusię i Monisię 🙂))
Jak Wam wszystkim idzie z dietami przed świętami? A w święta też się odchudzacie czy dyspensa?
Ja postanowiłam do świąt nie jeść słodyczy... w sumie to głupio myślę, ale wymyśliłam, że jak do świąt trochę schudnę to po nich jak przytyję to wyjdzie bilans zerowy... no i w sumie słodyczy nie jem, ale za to dziś zamiast obiadu to na kolację była pizza, wczoraj nuggetsy... do tego wcinam precle z makiem (mój mnie pociesza, że to nie słodycz)... całe szczęście, że pizza i nuggetsy handmade, więc zdrowsze 🙂