Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusie
Hej mamuśki 🙂
Ja później znów brzuszki - dzisiaj zrobię o 50 więcej 🙂 Staram się je robić bardzo dokładnie i powoli wtedy głowa i kark nie boli 🙂
M w domu to zrobię i skalpel pewnie ale ostatnio staram się skupić tylko na brzuchu bo to priorytet a przy skalpelu brzuch był najmniej zmęczony. Jak wyćwiczę brzuszek to wtedy będę myśleć o udach i pośladkach bo nie są w złym stanie 😉

A ja chyba dzisiaj nie poćwiczę ☺️ wróciłam dopiero z pracy i sił nie mam 😞 pt też odpada na bank bo mam dostawę i wrócę koło północy.. nie wiem czy jest w ogóle sens skoro nie mam za bardzo możliwości ćwiczyć regularnie.. 😞

Gogr jasne,ze jest sens. !!
Ja dzis pomachalam 200 lub wiecej brzuszkow i takich tam wygibasow .Chodawkowska od jutra znow jazda chyba,ze mnie do konca rozlozy bo mala mnie zarazila.

• Mamusie
🙂
Gosia ja tak będę mieć za chwilę, bo robota w warzywkach mi się zaczyna, będę patrzeć pewnie by choć troche wolnego czasu z dzieckiem spędzić... 😞
dziewczyny ja nie wiem, ale chyba też efektów nie widzę, z tym, że ja nie jem rozważnie ☺️ pewnie dlatego 🤨
ale ciało mam na pewno jędrniejsze 😉

• Mamusie
dołączam do Was na nowo 🙂

od dzisiaj jestem na diecie dukana na nowo to dla mnie najlepsze wyjscie bo mam jasno sprecyzowane produkty i już na niej byłam... wiem ze jest wiele przeciwników jej ale ja znamta diete na wylot i mam swoje sposoby i wiem jak zrobić by sobie nie zaszkodzić 🙂 mam do zrzucenia 15 kg... pierwszy cel 10 kg... i teraz musze to zrobic 🙂 raz mi sie udało tyle kg to teraz tez mi sie uda!!! 😘

• Mamusie
Maja masz rację nie kazdemu dobrze w danej wadze 😉 Ola a ile Ty masz wzrostu, bo mi się coś kojarzy, że wysoka jesteś 🙃 ja chce mieć te 55kg które już miałam i na własne życzenie straciłam i mam 57, myślę, że mając te 55 wyglądałabym i czułabym sie najlepiej, mniej już nie chce bo chce wyglądać jak kobieta a nie szkielet 😉 wiem, że to jest w zasięgu ręki a mimo to jakoś nic w tym kierunku nie robię a samymi ćwiczeniami nie schudne przecież 🤨