Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Iwonka spokojnie 🙂 przyjdzie to przyjdzie, nie to będzie Was więcej :P 🙂

ja właśnie skończyłam turbo... cały dzień biłam się z myślami czy robić czy dać sobie siana:/ przyznam szczerze, że zaczyna mi się słomiany zapał włączać... tym bardziej, że minął tydzień i NIC!
cały dzień myślę o tym żeby jednak zrezygnować, a za chwilkę sama na siebie pluję bo przecież chciałabym w końcu coś z tym cielskiem zrobić... no i to uczucie po treningu :P

dajcie siłę! dajcie motywację... jutro idę na 12 h do pracy i już się modlę żeby mi się chciało 🙂 bo na jutro zaplanowany jest skalpel...

• Mamusie
Gosia dajemy radę, ja dziś zobaczyam zdj z tego wesela z maja i....oniemiałam 😮 skoro wtedy już było tak źle to co jest teraz, skoro przez ostatni m-c jadłam i jadłam.... 🥴 muszę wreszcie przejść na dietę bo tak moje ćwiczenia nie mają sensu...chcę zrobić wreszcie coś co będzie widac i nie mam zamiaru się poddać tym razem 😉
muszę doprowadzić moje parówy do jakiegoś wyglądu...MUSZĘ!!!!

Witam piekne panie 🙂 wrocilismy dzisiejszej nocy, chetnie bym jeszcze pospala jednak Zuza spala cala droge w samolocie itd. Po krotce wspaniale wakacje, tylko kiedy odjezdzalysmy od moich rodzicow byl grill pozegnalny z tesciami i Zuza z tego wyniosla slowo "kulwa" ktore stosuje odpowiednio do sytuacji!! wybijam jej z glowy,ze to brzydkie slowko i zaraz poprawia na kurde albo ojeju ale jednak zna je i wiecie jak to dziala. Ucieszyla sie ogromnie na swoj pokoj i lozeczko i zabawki 🙂
To narazie tyle , po troszku poczytam ale nie sadze aby udalo mi sie nadrobic calosc bo znac zycie jest tego nieskonczonosc 🙂
no i cwiczenia tam nie bylo tylko spacery wiec dzis jade z koksem.

• Mamusie
Maja 🤪 🤪 🤪
napisz czy byłaś na tym treningu z Ewką? bo my sie tu zastanawiałyśmy z dziewczynami...
a ja zaraz biorę sie za ćwiczenia, bo potem mam dużo roboty, jem mniej, czuję się lepiej a na przekąski owoce zamiast pierdół i oby tak dalej 😉

hej Iwona nie poszlam ,mialam z siostra isc ale wiecie co bylo 32stopnie normalnie zar sie z nieba lal nie wyobrazam sobie cwiczyc w takim sloncu ,wiec pojechalysmy do rodzicow .

my dzisiaj od chyba 15. poza domem ... 😉 wróciliśmy o 20. Mały zasnął przed 21.
Ja nie wiem on cały dzień nie śpi,biega..szaleje i jeszcze na wieczór buntuje się aby iść spać... ADHD ??? 😮 😮

0 21. ćwiczyłam i za mną 6.dzień levelu 1 za mną..dziś nie robiłam dodatkowo brzuchów ze skalpela..i tak się skusiłam na piwko u znajomej i jestem zła na siebie...

czy Wy też macie tak,że po skończeniu ćw. jesteście tak odprężone,że jakbyście się położyły to zaraz śpicie?? bo ja tak 😁 😁

• Mamusie
Cześć laseczki 🙂))) widzę, że ćwiczenia idą pełną parą 🙂)) i super!!!! U mnie też 😁 Właśnie robię drugi tydzień P90X. W sumie to trzeci, ale pierwszego nie liczę, bo po pierwsze nie trzymałam w pierwszym tygodniu diety, po drugie mój mąż ze mną nie ćwiczył, a chcieliśmy razem iść planem, więc liczę tak jak on 🙂 Powiem Wam, że ciężki ten trening, ale dajemy radę 🙂 i widać postęp, bo robię więcej pompek i wyciskam większe ciężarki. Miałam gumy zamiast hantli... ostatnio mi pękły, tak pociągnęłam. 😁 no i w bicepsie już 1 cm więcej 😁 Jak to skończymy to 2 tygodnie przerwy i bierzemy się za Insanity 🙂
Gośka podziwiam Cię, że dajesz radę tak z biegu z Turbo. Ja dopiero po dwóch miesiącach Skalpela do niego podeszłam... więc chylę czoła 🙂
Iwonka jaką podjęłaś decyzję co do głodówki? Mam nadzieję, że jednak jej nie podjęłaś?
Asia BRAWO 🙂))) nie przerywaj, miesiąc minie bardzo szybko 🙂
Co do spania, to my ćwiczymy koło 19-20. Kończymy, jemy kolację i zasypiamy w 5 minut. Masakra... 🙂
BTW z moim synkiem chyba tez musimy iść na oględziny siusiaczka i obawiam się, że i jego czeka zabieg... 😞 Asia czy na taki zabieg zostawiają w szpitalu? Jak to wygląda? Ehhh.... strasznie mi go szkoda 😞(((
W ogóle to napisałam do Ewki, ale sądzę, że nie odpiszę, bo napisałam szczerze, że robiłam też MelB i A6W, a teraz P90X, więc nie jej programy. Dlatego sądzę, że nie odpiszę. No bo jej nie zareklamowałabym w 100% 😁 Taka prawda.
Iwonka pytałaś mnie o A6W i brzuch, więc wysyłam fotkę. Zdjęcie z maja jest przed A6W, a zdjęcie z czerwca już po. Pozostawiam do Twojej oceny wpływ szóstki. Pamiętaj tylko, że t ćwiczenia są tylko na mięśnie proste. Ja na skośne po miesiącu dodałam inny zestaw ćwiczeń. Poza tym ja bardzo dużo ćwiczyłam trening Ewy z Karoliną Malinowską.

nie poddam się na pewno 🙂

jak fajnie,gdy dziecko w dzień śpi 🙂 posprzątałam kuchnię .. w pokoju podłogę umyłam nareszcie 😜 a teraz troszkę spokoju 😁

• Mamusie
Misia fajnie 😉 gdzie mogę zobaczyć to zdjęcie, byłam cały dzień poza domem i dopiero teraz wróciłam zaraz biorę sie za skalpel, powiem Wam że załamałam się bo spotkałam takiego znajomego i spytał mnie "co ja jem, że tak dobrze wyglądam"...:/ 😞 😞 ☺️ ćwiczę, nie odpuszczam i mam nadzieję, że zacznie to wreszcie przynosić efekty, bo juz trzymam sie i odżywiam zdrowo (w miarę)_ Misia nie podjęłam głodówki, ale gdy słyszę takie "komplementy" to mam ochotę ,żeby szybko z wagi zlecieć,,,,, ☺️ z tym że gsy mam doła to znów idę i jem...to- jak zawsze działa na mnie w odwrotną stronę 🤨
mama mnie pocieszyła, że to dlatego że ja mam nogi grube i wszystkim sie wydaje, ze jestem gruba....nic tylko sie pochlastać, nienawidzę moich nóg 😠 😠

• Mamusie
Hmmm wrzuciłam tutaj fotkę, ale widoczne jakoś źle i nie widać. Znaczy ja widzę... A ten tekst to może źle zrozumiałaś? Może chodzi o to, że faktycznie dobrze wyglądasz=ładnie??? Nie pomyślałaś o tym? Ja widziałam na zdjęciu Twoje nogi i nie uważam ich za grube. Mnie osobiście nie podobają się nogi jak patyki. Też mam mocne uda i łydki, a mój M się śmieję, że po treningach jeszcze bardziej mi je rozwali 🙂 ale mam to w nosie. Wolę mieć umięśnione nogi niż patyczki bezkształtne. Jak widziałam Ciebie to stwierdzam, że mamy podobną budowę ciała 🙂 BTW moje kochanie kupiło mi dziś 5 kolorowych lakierów do paznokci. Stwierdził, że jak już się robię na Pudziana, to żebym miała kobiecy lakier :PPP nic tam, że mam paznokcie króciutko obcięte 😁DDD hehehe
Dobra, spróbuję jeszcze raz fotkę wrzucić.

• Mamusie
Misia teraz widzę 🤪 no Tusia ma rację, nawet w kwietniu juz był super, ale teraz to jest boski... 🤪 marzenie... 🤪 miałam taki tylko raz, nawet podobnie wyrzeźbiony był rok po urodzeniu Amelki, ale wtedy to sie katowałam jak Ty teraz... 😜
jeśli o różnicę chodzi po a6w to ja widzę, koleżanka mi tak zachwala ten trening brzucha ale teraz jeszcze nie mam na to siły, bo do łatwych nie należy 🤢

• Mamusie
Iwonka ja ćwiczyłam z Fitappy 🙂 tu link. ogólnie ma fajne treningi.
http://www.youtube.com/watch?v=mBHSM8qmmx8
Na skośne ten trening http://www.youtube.com/watch?v=lYB03AHRkDM krótki, ale fajny 🙂 przynajmniej dla mnie.
Teraz to ja poza P90X nic innego nie robię. Zwłaszcza, że tam trening główny trwa 60 minut i co dwa dni jeszcze 16 minut brzucha do tego. Ciekawa jestem wyników u dietetyczki za miesiąc. Dowiem się wtedy czy odpowiednio jem...
A widziałyście nowy trening Ewy? Ten z tym Tomkiem?

• Mamusie
Treningu Ewy nie widziałam jeszcze, a6w narazie tylko oglądam, dzis wzięłam kąpiel i dopiero do mnie dotarło, ze z moim brzuchem tez jest naprawdę kiepsko...pod prysznicem tego nie widziałam (bo zwykle tak się myję), a wanna i siedzenie w niej, dało mi do myślenia...bardziej pod pępkiem jest tragedia bo góra to nawet fajnie mięśnie widać... 😲muszę dołożyć sobie ćwiczeń i na nogi i na brzuch! i co najważniejsze koryto wyżej!!!