Skocz do zawartości

Mamusie na diecie. | Forum dla mam

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• MonisiaD_m

1199

• magda123_m

1638

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

MonisiaD napisał(a):
MajaCh napisał(a):
ehhh a ja mialam bardzo dietetyczne sniadanie z weekendu rybke po grecku 😁

No patrz,ze tego nie wyjedlismy w sobote hahaha 😁 😁 Specjalnie ja schowalas,zeby ci na sniadanie zostala 🤪 🤪 🤪 🤪

oj Monia Monia 😁 wtedy Mc Donald byl marzeniem hehehhe
A tak serio to musze odpoczac od tego tlustego zarla bo sie czuje juz jak swinia 😜 ale mam cale mnostwo grejfrutkow 😉

O Wy! smaka tylko robicie 🙂
a ja ostatnio nie mam specjalnie ochoty na gorące dania 🥴 chociaż krokirty bym wsunęła:P UWIELBIAM!!!
no i niestety cały czas jakieś kanapki przegryzam... 😞
teraz też sobie chyba zrobię... z serkiem białym i pomidorkiem albo ogórkiem.. bo głoda już mam a nie bardzo mi się chce zupę:/
a na drugie teściowa robi spaghetti.. więc chyba sobie odpuszczę bo w sumie nawet nie wiem z jakiego mięsa sos robi a ja jutro mam to usg i mam jeść same lekkostrawne rzeczy..

nie słyszałam nigdy żeby tak kurczaka jeść 😜
ja wczoraj na obiad podziękowałam za mięsko chyba wieprzowe i UGOTOWAŁAM CHŁOPAKOM KOPERKOWĄ NA NÓŻCE WIĘC JA ZJADŁAM GOTOWANEGO KURCZAKA:p alE taka nóżka wyjęta z koperkowej smakuje dużo lepiej niż np. wyjęta z rosołku :P

eee idę jeść 😁

• Mamusie
GoGr napisał(a):
No to Tusia biegnij do gina nawet o 23... bo jeśli tak Ci się już działo to chyba nie bardzo jest co gdybać..

A i chciałam Wam powiedzieć, że kocham brzuch Iwony!!! ☺️ i jeszcze laluna się nie powstrzymała i pokazała cycki 😠 😠 😠
Wydrukuję zdjęcie i powieszę na lodówce!

😁 😁 😁 Gocha jak zwykle przesadza, sama ma lepszy 😜 😜 a ja dzisiaj polędwiczki na obiad ☺️ a potem całą torbę orzechów laskowych w czekoladzie.... ☺️ 😁 teraz tak będzie bo okres mi się zbliża a wtedy nie panuję... 😠 😠

oj tak wszystkie powinnyśmy sie wywalić z wątku 🙂
obiadek był pyyycha! 😁 zaraz nas pakuje i jedziemy do szwagierki na kawę i kolację, a później zostaje z młodym,a mnie mężowaty zawozi do lekarza. Jak będę miała jak to znam jeszcze dziś co mi powiedział.. mam nadzieję,że nie ciąża 🤨 bo już wtedy nie będę mogła z Wami pisać 😜 nie no obstawiam torbiel,bo serio strasznie boli..