Skocz do zawarto艣ci

Mamu艣ki ze Szczecina | Forum dla mam

kasia1986_m

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 226
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym w膮tku

Najbardziej rozmowne osoby w tym w膮tku

• Mamusie
cze艣膰 daniela, cze艣c Gosia, cze艣c Edyta,cze艣c Honoratka - no to jest nas ju偶 pi臋膰 馃檪

Daniela - faktycznie, wczoraj mine艂y 4 tyg.od narodzin.. ja ostatnio nie ogarniam, ch艂opaki daja w ko艣膰 馃槣
za to jutro mija okr膮g艂y miesi膮c od porodu 馃檪 pami臋tam ten dzie艅 co do minuty 馃檪

Odno艣nik do komentarza
Udost臋pnij na innych stronach

• Mamusie
ja mam mniejsz膮 r贸偶nic臋 wieku, ale obydwa porody pami臋tam 馃檪
pierwszy by艂 zdecydowanie lepszym za to samopoczucie po porodzie by艂o do bani bo b贸l , za to tu odwrotnie, por贸d ci臋偶szy, a po porodzie mog艂am g贸ry przenosi膰 bo mnie ma艂o naci臋li no i wiedzia艂am ju偶 co i jak w szpitalu i nie da艂am sie niczym zaskoczy膰 馃檪
Odno艣nik do komentarza

A u mnie 1por贸d ekspresowy, po nim szybko dosz艂am do siebie ale mia艂am pomoc mamy. Drugi por贸d by艂 d艂u偶szy i ca艂kowicie inny od pierwszego. Dochodzi艂am d艂u偶ej do siebie ale tylko dlatego 偶e ze wszystkim praktycznie sama.
Odno艣nik do komentarza

Kasia widzia艂am 偶e na innym w膮tku pisa艂a艣 o kolkach-bol膮cym brzuszku. a karmisz piersi膮 czy mm?? bo je艣li piersi膮 to polecam je艣膰 1艂y偶eczk臋 kminku i zapija膰 wod膮 oraz je艣膰 gotowane jab艂ka. Mojej ma艂ej to pomog艂o, pierdzioszki id膮 jak szalone bez wi臋kszego wysi艂ku 馃檪 a jak robi kupk臋 to wog贸le nie s艂ysz臋 a wcze艣niej to jak z armaty dawa艂a....Niestety wczoraj spr贸bowa艂am broku艂贸w i dzisiaj mamy jazd臋 馃槥
Odno艣nik do komentarza

• Mamusie
hej
Ja porod wspominam nie najgorzej i pierwsze 2 dni po tez nie, ale trzecia dob臋 i to co by艂o potem chetnie wykresli艂a bym ze swojego zyciorysu!!
Na szcz臋艣cie Kornelka ma juz 7 miesiecy! Ale ten czas leci!!
Kurcze ja przy niej jednej czasem nie wyrabiam a jak Wy dajecie rade z dwojka maluch贸w??
Chociaz tez bym chciala miec drugie, ale jeszcze musimy poczekac!
Odno艣nik do komentarza

EdytaS napisa艂(a):
hej
Ja porod wspominam nie najgorzej i pierwsze 2 dni po tez nie, ale trzecia dob臋 i to co by艂o potem chetnie wykresli艂a bym ze swojego zyciorysu!!
Na szcz臋艣cie Kornelka ma juz 7 miesiecy! Ale ten czas leci!!
Kurcze ja przy niej jednej czasem nie wyrabiam a jak Wy dajecie rade z dwojka maluch贸w??
Chociaz tez bym chciala miec drugie, ale jeszcze musimy poczekac!

EdytaS ja mam wi臋ksz膮 r贸偶nic臋 wieku 6lat wi臋c nie jest tak 藕le 馃檪 ale nie wyobra偶am sobie mie膰 ma艂ego bejbika i np. 2latka a tu Kasia tak ma 馃檪 To praca na 2 etaty......moja ju偶 mi pomo偶e, du偶o sama przy sobie zrobi.....
Odno艣nik do komentarza

• Mamusie
Kornelia juz trzy razy byla ostro przeziebiona ale na szczescie nie musiala brac antybiotykow! Za pierwszym razem to siebie obwinialam ze cos jej zafundowalam a juz przy trzecim by艂o lepiej!
Mam nadziej ze szybko sie uporacie z tym katarkiem!
A jesli chodzi o wysypke na buzi to nie mam bladego pojecia co moze to spowodowac! I mam podobny problem od trzech dni i ciezko mi dojsc z jakiego powodu ma taka buzke!
Odno艣nik do komentarza

no ja te偶 mam niez艂膮 zagadk臋. rezygnuj臋 ca艂kiem z nabia艂u bo jednak dodawa艂am troszk臋 mleka do kawy, zmieniam proszek i do k膮pania kupi臋 z powrotem emolium bo teraz nivea u偶ywam a najdzieniejsze 偶e ona wi臋kszo艣膰 wysypki ma na prawym policzku 馃槷 馃槷
Odno艣nik do komentarza

Witajcie 馃檪

U nas dalej wysypka na tapecie, niestety podejrzewam skaz臋 bia艂kow膮 tym bardziej 偶e moja starsza c贸ra tez mia艂a to badziewie....od wczoraj nie jem nabia艂u....kupi艂am ca艂膮 seri臋 emolium i ju偶 tylko tego u偶ywam oraz ma艣膰 cholesterolow膮, poczekam kilka dni i zobacz臋 czy b臋dzie poprawa....ech

EdytaS
a jak u Was wysypka? zmniejszy艂a si臋??
Odno艣nik do komentarza

Je艣li chcesz doda膰 odpowied藕, zaloguj si臋 lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani u偶ytkownicy mog膮 komentowa膰 zawarto艣膰 tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Za艂贸偶 nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj si臋

Zaloguj si臋

Posiadasz ju偶 konto? Zaloguj si臋 poni偶ej.

Zaloguj si臋

• Dodaj now膮 pozycj臋...