Skocz do zawartości

Zapraszam wszystkich z Katowic i okolic | Forum o ciąży

ania175

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
widze ez tu jakaś "wojna" oklaskowa sie zebrala.... mi tez ktos kiedys zabral oklaska - troche smutno mi sie zrobilo ale nie da sie chyba sprawdzic kto to byl 😞

wczoraj odwiedzilam druga ciezarowke w szpitalu - kolka nerkowa - i opowiadajac mojej cioci o tym bolu plecow powiedziala ze ma identycznie i to wlasnie ta kolka.....nie wiem czy juz sama sobie dopasowuje choroby do objawow z tych nudow 😞 teraz to troche zelzalo ale nadal boli jak cholera...w nocy nie da sie spac nawet....nie zycze nikomu

no to monic współczuję z tym bólem pleców ;/

ja od dwóch dni budzę się w nocy i później tak z dwie godziny zasnąć nie mogę 😞 nie wiem dlaczego, do tego wszystkiego mąż przeziębiony, tzn. katar straszny ma i też w nocy nie śpi, bo mu się ciężko oddycha .. 😞

jak się da to po oklasku dam! 🙂

• Mamusia
dzien doberek

ijeeeeeeee i udalo mi sie Zuziek dac ci 208 oklaska
chyba dzis ta dziewczyna na ciebie nie poluje , a mze jej sie znudzilo obyy
no i reszta oczywiscie tez zostala obdarowana 🙂 😆 😆

Monic wspolczuje tego bolu plecow ehh juz blizej jak dalej jest do spotkania z synusiem 😉

hehe tak sobie wlasnie pomyslalm,ze 3 nasze mamusie czekaja na synów 😉 😁 😆 😆 😆 😆

bry Dziewczyny! :*

widzę, że tutaj cichutko! 🙂 ja mało zaglądałam przez ten weekend, bo mój mąż wolne miał od czwartku, a ja teraz próbuje z nim spędzać jak najwięcej czasu, bo jestem świadoma tego, że po porodzie już tyle go nie będzie 😞 no ale cóz, takie życie! 🙂
a no faktycznie wszystkie mamy mieć synów! 😉 już coraz bliżej porodu, ale jakoś strasznie się jeszcze nie stresuje.. cieszę się z tego, że mój mąż będzie ze mną! :*

• Mamusia
Cześć Dziewczyny 🙂

ja dziś chwile pochodziłam po sklepach bo teściowa ma jutro urodziny i chciałam coś kupić w wolałam teraz bo wieczorkami kiedy mąż mógłby jechać ze mną to ja już coraz bardziej zmęczona jestem. Jutro mam wizytę i ginka ma z nami pogadać o porodzie, szpitalu i takie tam. To się może okazać ostatnia albo przedostatnia wizyta. Faktycznie masz rację Justi, trzy mamusie już prawie na mecie 🙂 A i w tym tygodniu muszę jeszcze tylko kosmetyki dla dzidziusia kupić i chyba wszystko będzie gotowe 🙂