Skocz do zawartości

Zapraszam wszystkich z Katowic i okolic | Forum o ciąży

ania175

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

mam dzisiaj mega lenia, a muszę ogarnĄĆ mieszkanie i obiadek zrobić..a dziś udka z kurczaka, ziemniaczki i surówka z pomidora, ogórka, rzodkiewki i sałaty! 😉

no ja już po wizycie, padam na twarz, więc weszłam na momencik, żeby dać znać co i jak 🙂 lekarz nie badał mnie ginekologicznie, bo na nic mu się nie skarżyłam.. 😉 spytał się czy upławy czy coś w tym stylu były, powiedziałam, ze nie więc zważyłam się, zmierzył mi ciśnienie i zrobił USG..powiem WAm, że zadowolona jestem, bo wszystko mnie i mężowi opowiedział, w sumie pierwszy raz od początku ciąży 😜 tzn. zawsze mówił, że tu jest to, tu jest to itd. No i że tam sprawdza przepływy takie siakie owakie, ale później powiedział po co się sprawdza te przepływy..powiedział, że po to aby sprawdzić czy wszystko jest ok, czy maluchowi jest dobrze, czy jest zdrowy itp.
dwa tygodnie temu mały ważył 2139g, za to dzisiaj 2551g, więc prawie pół kg przytył..no a mamusia od ostatniej wizyty kg 😜 więc mam 10kg na plusie 😉 patrząc na wszystkie kobiety z rodzinki to i tak mało 😜 ale został mi jeszcze miesiąc, więc wiecie..nigdy nic nie wiadomo 😜 kolejna wizyta za dwa tygodnie 😜 jutro zadzwonię się umówić 😁 muszę zaraz z rana, bo i tak pewnie będę miała gdzieś na taką godzinę jak dziś..;/ i tak dzisiaj mało czekania było, bo po 20.już jechaliśmy do domu..no ale miałam wizytę umówioną na 18.45 🤢

ooo Kasia 😁 to czekamy na wieści 🙂

kurcze, wiecie ze mi ciarki przeszły? 🙂 niby tak niedawno to było, a jednak tak bardzo dawno i Ewa tak się zmieniła od tamtego czasu... 🙂

Tuska Ty masz termin jak moja koleżanka prawie i trochę mnie uspokoiłaś...bo jej dzieciątko waży 2,2kg a myślałam że to jakoś bardzo mało, ale skoro Twoje podobnie, to już się wcale nie martwie 🙂

na ,utówkach Kasia napisała nr teefonu, to napisałam do niej smsa co i jak..może odpisze ona, a może ktoś z rodziny ma telefon i da radę odpisać co z Kasią 😉

napisałam im właśnie... napisałam też smsa, że jak już będzie wiadomo co i jak to, żeby napisali mi smsa, ale może już jest po, tylko są zafascynowani dzidzią i dlatego nie piszą 😉 jak coś napisze Kasia albo jej mąż to dam znać! 😁
na pewno będzie wszystko ok 😉

ale słodka!!!
od razu pomyślałam co będzie się u mnie działo za pare miesięcy...mam takie niskie szafki, idealne wprost dla dzidzi 😜
a na jednej z nich sprzęt grający mojego męża, drogi - zbierał na niego ho ho i będzie idealny jako zabawka z guziczkami dla Ewy 😁

ojej...teraz przeczytałam o Kasi. będzie wszystko dobrze!!
jak coś będziecie wiedzieć to piszcie

booo moje wrześniowe wariatki klaskają na potęgę, a ja chciałam żebyśmy się zrównały w miarę liczbą oklasków, ale zapomniałam o tym że jak sobie wylącze to ja nie będę mogła klaskać! 🙂

• Mamusia
faktycznie klaskają dużo :P hehe
widać to po twoich oklaskach 😁 😉
myslałam że oklaskowy złodziej znowu powrócił!!!!! 🤪 i bedzie mi się po nocach śnił... :P żartuje 😉

aaaa i jeszcze mam dwa filmiki 🙂
jeden właśnie się załadował
o proszę: http://www.youtube.com/watch?v=n1m6zKd-TOc
JAK ZUZKA ZWIEDZA POKOJE 🙂
a na drugi trzeba poczekać :P chwilke :P