Skocz do zawartości

Zapraszam wszystkich z Katowic i okolic | Forum o ciąży

ania175

Rekomendowane odpowiedzi

Kasia ja miałam tak samo, znikało mi wszystko jak dawałam opis, pisz tam bez polskich liter...to nie zniknie.

Ech Asiu, ja właściwaie jadłam tylko gotowanego kurczaka, ziemniaka, marchewkę...bardzo mało mozna jeść na początku 😞

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

no a ja właśnie się boję troszkę, że coś małemu zaszkodzi..no i jem cały czas to samo prawie.. bo kompletnie nie wiem co można.. Agaa u mnie jest kurczak albo pulpety, no i nieznoszę gotowanej ani duszonej marchewki, w ogóle surową zjem jak mam mega smak..więc u mnie są buraki,choć też ich kiedyś nie lubiłam.. a z zup to jadłam pomidorówkę i krupnik.

• Mamusia
Doberek ;*

a no cisza jak makiem zasiał 🙂 śliczna pogoda to dlatego 😉 hehe
my wczoraj rozpoczeliśmy sezon grillowy 🙂
a Zuzka akurat nabiła sobie mega guza z mega siniakiem na środku czoła 😮 🤨 no ale teraz to bedzie na porządku dziennym że zawsze coś se zrobi :P przecie te moje dziecie nie usiedzi ani 1 min. 😎 hehe

miłej niedzieli zycze kochane ;*

czesc dziewczyny!
my dzisiaj na piękny i długi spacer to parku chorzowskiego się wybieramy 😁 uwielbiam ten park!!!! moze którąś z Was tam spotkam? 😁

oczywiście codziennie głosuje na Wasze skarby:***

• Mamusia
Cześć Dziewczynki 🙂

A mój bombelek od paru dni ma problemy z brzuszkiem. Strasznie się napina i płacze j robi się czerwony jak chce pruknąć. Zaczęłam mu podawać Espumisan do mleczka i pomaga. Zastanawiam się czy to kolka czy wzdęcia. Ale brzuszek ma miękki a przy kolce podobno jest twardy. Jak myślicie?

A i prosimy o głosy 🙂

• Mamusia
Doberek 🙂
Jaka u nas znowu cisza 😞
Mieliśmy dzisiaj wybrać się na spacerek a tu taka paskudna pogoda. Co dziewczynki w taki dzień porabiacie?
Co do tych gazów to chyba troszkę lepiej. Dalej dajemy mu Espumisan ale na próbę przestaliśmy do zwykłego Bebilonu dodawać ten Pepti, bo może to mu szkodzi a czy ma alergię to też do końca nie wiadomo.
Od dwóch dni Pawełek robi nam pobudki o 5 rano i usypia dopiero ok 7-8 więc mama ma oczy na zapałkach z rana.
A powiedzcie mi jeszcze czy wasze dzieciaczki w ciągu dnia są w swoich łóżeczkach czy przy was. Pawełek ma pokój na górze a w ciągu dnia jest ze mną na dole i śpi w gondoli. Nie wiem czy dobrze robię czy nie lepiej byłoby żeby spał tylko u siebie w pokoju.
No i oczywiście prosimy o głosy 🙂

Kasiu ja głosuje codziennie 🙂 jeszcze na trzy inne zdjęcia i Ci powiem że Twoje oraz dwa inne to dodaje mi po całym punkcie a te pierwsze po 0,2...dziwny ten konkurs jest strasznie!
dziewczyny ja tam na stronie mam rabat około 19zł na następne zakupy, jak coś byście chciały zamawiać to z chęcią się nim podziele!
Kasiu a ja nie jestem pewna czy Ew miała kolki ale też płakała i wyginała się a brzuszka twardego nie miała....troszke to trwa zanim dzidziol się przyzwyczai ogólnie do jedzenia...cierpliwości. potem jest ytlko lepiej 🙂
powiem Wam że Ewa jest od paru dni taka cudowna że nie potrafie się nią nacieszyć 🙂

aaa a do mnie chyba dzisiaj chusta przyjdzie 😁 zobaczymy co to za cudo będzie hehe

• Mamusia
Jak ją tylko Agaa dostaniesz i wypróbujesz to od razu daj znać co i jak. Ciekawa jestem jak te chusty się sprawdzają. My też myślimy o kupnie bujaczka dla Pawełka bo bardzo lubi jak na rękach się buja. Koleżanka ma bardzo fajny a córcia już z niego wyrosła więc wypróbujemy czy by mu pasował i jak tak to odkupimy od nich http://allegro.pl/hustawka-fisher-price-starlight-papasan-na-prad-i1544807353.html

• Mamusia
moj Filipek w ciagu dnia jest wszedze - troche ze mna u nas w lozku - wtedy sie bawimy, ale jak zasypia na drzemke w ciagu dnia to u siebie w lozeczku 🙂

a z nocami mamy coraz lepiej. Wczoraj karmienie o 21:30 i dopiero o 6:00 - normalnie dumna jestem ze swojego maluszka 😁

Kasiu my kupilismy taka hustawke ale z serii cudowna planeta fisher price - roznica to ze nie mamy na prad ale T cos chce pokombinowac zeby byla - taka hustawka to rewelacja - siedzi i slucha muzyczki albo sie buja :P

• Mamusia
Kurcze jak wy to robicie, ze dzieciaczki wam tak ładnie śpią. Pawełek śpi bardzo krótko i w dodatku bardzo często się przebudza. I w nocy też. A teraz to od piątej rano już nie ma spania 😞 Monika to naprawdę miałaś super noc.
A tak w ogóle szkoda, ze nie mieszkacie gdzieś bliżej nas 😞 Można by się było odwiedzać.

• Mamusia
kasiaw napisał(a):
U mnie jest rewelacyjny park z jeziorkiem i mini zoo ale z Tych to Wam bardzo daleko będzie. Ale spoko ja mam swoje autko to się kiedyś gdzieś w połowie drogi spotkamy 🙂 Monia kiedy planujesz pokazać maluszka w pracy?

ja bylam z nim jak mial miesiac 🙂

doberek;*
głosiki oddane 😉 no u nas też problem z brzuszkiem, też robi się cały czerwony jak chce pruknąć z tym, że u nas był brzuszek twardy,ale dałam espumisan i też pomogło 😉
a dzisiaj byliśmy w przychodni i mały waży już 4830g 🤪 🤪