Skocz do zawartości

Zapraszam wszystkich z Katowic i okolic | Forum o ciąży

ania175

Rekomendowane odpowiedzi

Alan spal dzis z nami,bo goraczka praktycznie wcale nie spadala..wolal mnie co chwila,wiec wzielam go do nas.. i jestem mega niewyspana..musialam sie wkomponowywac na lozku,a z tym brzuchem ciezko,zeby jeszcze dodatkowo malej bylo wygodnie..a niestety dla mojefo meza najwazniejsze,zeby jemu bylo wygodnie i zeby on sie wyspal .. skutek tego taki,ze mnie krzyze,a nawet cale plecy bola..do tego brzuch pobolewa na @ :/ no a Alan wyspal sie przez wczorajszy dzien i noc,wiec dzis nawet humor mu dopisuje..ale do lekarza idziemy,bo temp.37.9

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Wlasnie cos mnie dwa mocnieksze skurcze lapnely,ale poki co nie panikuje..dosprzatam mieszkanie,pojde na ta 16:15 do lekarza z mlodym,choc czuje sie widze swiwtnie,ale wole sprawdzic czy cos sie zaczyna,cxy jwdnodniowy incydent

• Mamusia
a ja cały dzień w łóżku... zero motywacji żeby wstać a do tego brzuch i plecy mnie bolą od wczoraj... :/ wrrr... mam nadzieje że tam się rozciąga wszystko a nie coś złego się dzieje... wziełam nospe godzine temu i nie przeszło... co ile można ją brać? wiecie może?

A i to ta forte na recepte(mocniejsza) bralam po dwie,nie ma co jednej tylko lykac. Mojej siostry to sie pytali na ip ile tej no spy wziela zwyklej,jak powiedziala,ze jedna czy dwie to powiedzieli,ze zwyklej to z 3-4 brac :O

• Mamusia
Doberek dziś źle spałam... brzuch mnie bolał dalej... dziś też boli... ale leże i nie mam w planie wstawać za dużo... tylko pech chciał że Zuzia ma dwa dni wolnego od przedszkola i siedzi w domu... dwie kaleki w domu i 4 latka bomba... o.O Wojtek dopiero o 16 weźmie Zuzie bo dziś ma Wiktorie to je zabierze razem na plac zabaw albo gdzieś... jeszcze napisze do taty Zuzi czy nie chce jej wziąść od piątku to weekend poleże... myślałam że mnie to ominie przy drugiej ciąży... ale jednak taki mam organizm...

Patii trzymam kciuki za wizyte ;*
Tuska a jak ty?