Skocz do zawartości

Zapraszam wszystkich z Katowic i okolic | Forum o ciąży

ania175

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
aaa no to zmienia postać rzeczy... szefowa zachowała się nie fair ale chyba nic się nie da zrobić w takim przypadku.... bo i tak bedziesz musiała w pewnym momencie zrezygnować bo nie dasz rady pracować całą ciąże i po porodzie... ehhh POLSKA nic pomagać tylko zabierać...

Ja to się tylko boję,że przez święta będę w szpitalu leżeć :/ o nic więcej mi nie chodzi. D tego zaczynają puchnąć mi nogi,ach no i po twarzy też widzę.. pierdziele..ide sprzątać!

Wysprzątałam cały pokoik dzieciaczków..wszystkie zabawki poprzecierałam z kurzy,szafę nawet u góry wytarłam,tzn.meble. mieliśmy nie zakładać póki co ochraniacza na szczebelki,bo wystawal za lozeczko,ale podnioslam materac i zalozylam tak,ze teraz nie wystaje..moze moja krolewne to przekona. Poki co sie wierci,tzn.przeciaga i daje mi na krocze taki nacisk,ze lo.. musze jeszcze pokoj duzy wysprzatac i lazienke,no i lustra w szafie na przedpokoju umyc,ale to jak Alan pojdziespac,bo tak to mi pomagac bedzie chcial,a ta pomoc to taka,ze 5razy bym musiala poprawiac :P

• Mamusia
Tuska ty się na sprzątasz, całe mieszkanie już pewnie lśni..
a ja mam takiego lenia w tej ciąży że to jest jakaś masakra.. nic mi się nie chce.. totalnie.. a tu już święta za niedługo i moje urodziny ;/
Tuska jak urodzisz przyjadę zobaczyć małą, teraz mam mnóstwo czasu bo się zwolniłam z pracy.

• Mamusia
Patii bo ty jesteś w pierwszym trymestrze :P a Tuska wije gniazdko na sam koniec 😁 pod koniec też robiłam wszystko żeby urodzić :P hehe a jednak się zwolniłaś może dobrze przynajmniej masz więcej czasu na odpoczynek a teraz jest to potrzebne.... :* bedzie dobrze 🙂

Hej,
No nie lśni całe,bo jeszcze duży pokój mi został..wczoraj już padałam na twarz! No i balkon jeszcze posprzątam,bo tylko przetarłam sznurki,żeby pranie wieszać,a na podłodze syf i na murku..pelno piachu-uroki parteru :/ . Moze w koncu co ruszy,bo juz mam nogi jak Fiona po przwmianie :/ zaraz na zakupy pojdziemy,bo Artur jest to pójdziemy wszyscy i on bedzie uzeral sie z Alanem :P

Pati zapraszam 😉 Monia Ciebie oczywiście też:P