Skocz do zawartości

Zapraszam wszystkich z Katowic i okolic | Forum o ciąży

ania175

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
witam mamusie
i wyczekujace mamusie swoim malenstw 🙂

teraz juz nic nei wiem co mialam napisac 😜 bo tyle stron naprodukowałyscie kochane

Ja nie cierpiałam an ból pleców w czasie ciązy . . .mialam tylko bóle porodowe krzyżowe oby was one omineły tego wam zycze z calego serca 😘 😘

Dosik dziekuje , ze pytasz o mnie : ☺️ ale Zuziek ma racje od czasu do czasu tu wpadam 🙂
zobaczyc co u naszych mamusiek z okolicy slychac 😉

• Odpowiedzi 4,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Cześć dziewczynki 🙂

Widzę, ze złodziej dalej grasuje, się uparł jak osioł 😠
A ja mam już w pełni umeblowany pokoik dla Pawełka 🙂 Wyprałam też dziś pościel i parę ubranek. Byłam też dziś z mężem na porodówce. Uspokoiła mnie ta wizyta. bardzo miły personel, czyściutko i dość przyjemnie. Wiem już co brać ze sobą a czego nie. Poród rodzinny kosztuje 50 zł. A i mają bardzo nowoczesne łóżko porodowe, które dość kosmicznie wygląda ale ma bardzo dużo możliwości co do wyboru pozycji. Położna powiedziała, ze spokoju to mam dwa tygodnie a potem to już czekamy tylko na alarm i do boju 😉

• Mamusia
Heloł

Zuziek 😮 ja nie wiem ale bardzo musiałaś komuś podpaść 😁
Co za głupia pipa,widać nudzi jej się cholernie. Pewnie nie ma co w domu robić, a jej partner pewnie ma ją w dupie, dlatego wyżywa się tu na forum
Pozdrawiamy stertą kamieni zabierającą oklaski !

Kasiu dwa tygodnie spokoju ? 🤪 Ja pierdziele jak to zleciało 🤪
No to wyczekujemy Twojego Maluszka !
Dziwne, że za poród rodzinny się płaci 🤔 słyszałam że szpitale robią to bezprawnie

• Mamusia
wiecie co już nie mam sił się denerwować bo to jest po prostu śmieszne 😎 laska pewnie jest w ciąży i nie ma co z czasem zrobić (oczywiście nie ubliżam naszym kochanym dwupaczkom 🙂 ) poczekamy do porodu i to się NA PEWNO zmieni 😎 😎 😎 już nie bedzie miała czasu na takie pierdoły 🙃 🙃 🙃

nooo Kasiu to już tak blisko 🙂 tylko czekać aż dowiemy się o maluszku :*

• Mamusia
Położna właśnie mówiła, ze od 37-38 tygodnia to już w każdej chwili może się zacząć więc le[piej być przygotowanym z torbą szpitalna i psychicznie niż potem w pośpiechu i zdziwieniu wszystko organizować. Ale dobrze zrobiła mi ta wizyta na oddziale, wiem czego się spodziewać. Dziewczynki a wasze maluszki w brzuszkach to miewały czkawkę bo mi się wydaje, ze mój to prawie codziennie ma coś takiego.

• Mamusia
dzieciaczek może mieć codziennie czkawkę :P a nawet kilka razy dziennie 😉 krzywda mu się nie dzieje i nie jest to dla niego takie upierdliwe jak u nas :P maluszek ćwiczy płucka przepone itd. 🙂

a i ja urodziłam w 39 tyg. i mimo że mnie nie bolało tak mocno jak jechałam do szpitala to i tak z tego wszystkiego zapomniałam naładować tel. (rozładował mi sie w połowie porodu gdzie miałam dzwonić do mamy) i wodę bez której ciężko przeżyć 🥴 położne cały mi kubeczek wody (lekko zmineralizowanej 😠 ) to im ją zwróciłam :P hehe

lece do wyrka :* dobranocka :*

• Mamusia
Ja nie wiem ta laska ma cos nie ten teges . .. .
Kasia to zupelnie tak jakJa czatowalam by ja uprzedzic i guzik nie udalo mi sie wrr
Ja nie wiem ona ma chyba wszytskie zegarki, buidziki skonfigurowane i pozniej leci do kompa by Zuzi urwac oklaska wrrr co za " babsko"

• Mamusia
szkoda gadac ehhh
mi tez pipko mozesz odebrac oklaski
jak ma byc ci z tym lepiej
no co za krowa wrr
ide poirytowana spac
dla takich "ludzi" nie sa takie portale przeciez ma byc milo i przyjemnie
a nie jakas dziecinada w zabieranie oklaskow

uciekam bo zaraz moj bąbel sie pewnie obudzi glodny, a Mama jeszcze sił nie zregenerowala heheh 🙂
DOBRANOC WSZYSTKIM MAMUSIOM I PRZYSZLYM MAMUSIOM
oprocz jednej "baby" w koncu ona niech nei spi ma lepsze zajecie
moze nam odbierac oklaski 😁 😁 😁 🤪 MIŁEJ ZABAWY

bry :*

mnie wczoraj nie było tutaj i widzę, że złodziejka znowu czatuje 😠 co za babsko! ja wczoraj cały dzień na zakupach, bo dziś przyjeżdża kuzyn męża i trzeba było coś kupić! 😜 no a dziś też tak tylko sporadycznie będę zaglądać, bo mega dużo sprzątania mamy z mężem! 🤢 no i wczoraj wózek odebraliśmy 😎 no to Kasiu faktycznie u Ciebie już cooraz bliżej! 😜 no za to ja nic nie płacę za poród rodzinny 🙂 i szpitale nie powinny w ogóle brać pieniędzy za to! 🤢