Skocz do zawartości

Kalisz i okolice | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Malwinka25 napisał(a):
hej Martuśka, my to sie chyba znamy,chyba ze juz nie pamietasz starych znajomych z Warszówki 😉
Jak tam malutka Twoja rośnie??

Hej 🙂 Jak miło że ktoś się z Warszówki odezwał 🤪 Hmm, Malwinę kojarzę tylko jedną... może jakaś podpowiedź? 😜

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ewus moje gratulacje i dla Wandzi szczególnie:woohoo 😁ziewczyny cos widze ze sie chmurzy kto wie czy znów nie bedzie burzy jest 32stopnie 🤪Ja jutro do dentysty i szczepienie Adasia same stresy nas czekaja 😞mam nadzieje ze to jakos zniesiemy 🙂

• Mamusia
HEJECZKA 😘 ale pogoda...tak ma być conajmniej przez najblizszy miesiąc 🤪 Gratulacje dla Wandzii... 😜 co do tego mojego pomysłu to poidsunęła mi go moja koleżanka, myślę że warto spróbować bo dla Elizki zrobię wszyyyyyyystko ☺️ zaraz obudzi się Księżniczka, dam jej pierwszą zupkę i ruszamy na spacerek, bo muszę odebrać modem od reklamacjii. Jutro mężuś jedzie do Poznania i chetnię byśmy się przejechały, no ale niestety z powodu upałub zostaniemy w domku 🥴 Martus napewno przepięknie Gabrysia wygląda w tym stroju..he he 😘 Malwinka w końcu jestes.....to całuski...
p.s znalazłam super sklep z ciuszkami dla dzieci, pewnie Wy juz dawno o nim wiecie ale ja raczej nie chodzę często do centrum więc dopiero tydzień temu bgo odkryłam...no i lecę po 10 (w matki boskiej pieniężnej)bo są super promocje 😜

karolinka a jaki to sklep ja tez zadko bywam w miescie za to 🙂 bo na miasto to tylko kuszyn city :P a takto maly dokazuje upalu jak cholera i wiecie co zapisaklam sie do kgw 🙂 i bede teraz rodowita kuszynianka hehe. jutro ide z mezem do kina na kac vegas w bankoku 🙂 zobaczymy czy przebije 1 czesc 🙂 to buziole laseczki milego wieczorka zycze :*

• Mamusia
Natiś o nas to chyba pomyślą że jakieś imprezowiczki jesteśmy albo jeszcze więcej 😜 ale dobrze jest mieś pokrewną duszę co lubi się bawić, zreszta ze wszystkimi bawiłam się świetnie także nasze Dzieciaczki mają SUPER MAMUŚKI 😁 I DO TAŃCA I DO RÓŻAŃCA...dobra już więcej nie piszę bo po koniaczku mi odwala, a mąż blissssko he he...

• Mamusia
Hej. Moja siostra mówiła, że film zajebisty 🤪 ...i że śmiała się całe 101 minut + napisy hehe także warto 😁 😉 Opinie mogą być różne ale ponoć rzeczywiście super 🙂 Ja do kina nie lubię chodzić więc chyba wyjątkiem jestem 😜 Cenię sobie komfort oglądania a w kinie jak ktoś mi ekranu nie zasłoni to ktoś przeszkadza jedząc lub komentując głośno 😁 Wolę przed swoim TV usiąść i spokojnie obejrzeć film 🙂 No 😁 Krzyk 5 muszę obejrzeć ha ha- uwielbiam Krzyk 😉 Zaniosłam CV do ośrodka adopcyjnego więc czekam na znak... Karolcia ale nas trzymasz w napięciu- daj znać co wymyśliłaś??? Malwinka a co to jest KGW 😮 😁 Pewnie to coś banalnego ale jestem mało bystra czasem ha ha. Do tego sklepu muszę koniecznie zajrzeć!! Ach ciekawe jakie tam są ciuszki 🤪 Księżniczka moja zasnęła po 20 także śpi słodko a mąż na nockę 🙂

Karolinaaaaaaaa cicho bo się wyda:P Powiedz mężulkowi że ma nie zaglądać;p Mój to już od 21 chrapie:P uspał Filipka i śpią:P wiecie jaki słodki widok ahhhh 🙃 ale oczywiście położył go na moim miejscu a ja wyrodna matka będę musiała go później przenieść ... 😞 nie chcem ale muszem ;p bo do jego lóżeczka niestety si nie zmieszczę :P

• Mamusia
Nati, ja też malutką przekładam do łóżeczka...
Dobrze robisz bo dziecko nie może się odzwyczaić od swojego łóżeczka 🙂 (masło maślane 😜)
Dzisiaj jednak i jutro z racji, że Rafi w pracy to śpię z Gabi 🤪
Karolcia poległa po koniaczku ha ha 😁 😁 😁

hehehe nie dała rady :PPP koniaczek był silniejszy 😁! ja brałam do siebie Filipka jak wymiotował mi przez 4 dni bo się bałam żeby nie daj Bóg się nie zakrztusił to kasperek spał na materacu he he

• Mamusia
Ale sie kobietki rozpisałyscie ale fajnie jak za czasów ciazowych 😉Ewcia gratulacje dla twojej kruszynki; 🙂a my po wizycie u hirurga i jestem spokojna bo pepuszek sie zagoił i pepowinka zanika sama takze zabiegu na dzien dzisiejszy nie bedzie ale we wrzesniu kontrola 🥴ide bo mój maz okupuje kompa i musze go puscic 🥴pa spokojnej nocy 🤔dobranoc

• Mamusia
mamusia122 napisał(a):
Ale sie kobietki rozpisałyscie ale fajnie jak za czasów ciazowych 😉Ewcia gratulacje dla twojej kruszynki; 🙂a my po wizycie u hirurga i jestem spokojna bo pepuszek sie zagoił i pepowinka zanika sama takze zabiegu na dzien dzisiejszy nie bedzie ale we wrzesniu kontrola 🥴ide bo mój maz okupuje kompa i musze go puscic 🥴pa spokojnej nocy 🤔dobranoc

No to super!!! 🤪 U nas też była przepuklina kresy bialej i podejrzenie pępkowej ale zanikły:0 Możesz więc spać spokojnie 🙂 A ja wcinam naleśniki 😜