Skocz do zawartości

Kalisz i okolice | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Natalka tak wcześnie na nogach 🙂 ja juz też po sniadanku i zaraz wyjeżdżamy 🙂 czuje sie znakomicie, jakby nigdy nic 🙂 zapłaciłam za taxi 16,80zł to każda po 4zł i już 🙂 a zdjęcia przeslij mi na mój adres:
[email protected]
szkoda że Ewci nie było, ominęły ją przygody 😉 ale jaja były co????? Mam trochę wyrzuty za tego gościa co dostał po oczach 🙂 a ciekawę jak tam Karolina 🤪 i Marta 😁

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Uuuu zadna się nie odezwała.... kaca maja 🙂
dziewczyny mam Matiza 🙂 suuuuper jest, poprostu jak nowy, żadnej ryski żadnej korozji, nic kompletnie, jak nowy a z 2003 roku i przebieg 35tys.km poprostu suuuper 🙂 i do tego całe koła z oponami zimowymi wynegocjowaliśmy w cenie, a dodatkowo fajne radio CD/MP3 i centralny zamek z pilotem, naprawdę taka okazja ze szok, jedna na milion 🙂
ale wiecie co jechaliśmy tam 4 godz 😞 i peło tirów na drodze, masakra jak oni jeżdżą, ja nie mogę na to patrzeć ,nie mam nerwów na to, na trzeciego wyprzedzają ciągle, to juz normalka u nich i wogóle wpychaja sie wszędzie , mnie to przerażało 😲 300km do tej miejscowości mieliśmy od nas i później jeszcze spowrotem.... juz mam dosyc takich tras 😮 ale juz jesteśmy cali i zdrowi 🙂 a karol pojechał na kawalerski do rusałki.... ciekawę.... 😠

• Mamusia
Cieszę się Weruś że jesteś zadowolona!!!
Impreza zajebista, co jedna to lepsza ha ha 🤪
Nati mój e-mail : [email protected] 🙂
Ja się czułam super!! 🙂
A pamiętacie motyw przewodni imprezy??? 😁 😁 😁
Ciekawe jak Karolcia się czuje 🙂 Idę spać w końcu 🙂
Po 23 się skapłam że w niedzielę wszystkie sklepy zamknięte więc musiałam lecieć do Tesco kupić Nikoli prezent na 2 urodziny więc niedawno dopiero wróciłam, wypiłam pół piwka i spadam w tapczan 😜
Dobranoc 😉 😉 😉

• Mamusia
hej Laseczki ja byłam dwa dni na wsi u rodziców...a teraz patrze i zapomniałam telefonu 😞 także przepraszam natalka że nie odpisałam na smsa...mój e-mail: [email protected]
mnie trochę mdliło ale ogólnie ok, a wczoraj byłam na kolejnej imprezie na Dniach Stawiszyna no ale już byłam kierowcą....ale i tak z siorką sobie potańczyłam he he 😜 naprawdę te nasze imprezy są zajebiste 😁

aaa ja nie mam na co narzekać :P tylko Kasperka przebudziłam bo potknęłam się o matę Filipka ... nawet nie raczył posprzątać na noc ale już da się wybaczyć 😁 no i załapałam się na małe co nie co 😁 he he nie to co ostatnio 😁 no i po 5 Filipek zrobił mi pobudkę, naszykowałam Kasprowi kanapki, oddelegowałam do pracy i o 18-19 już spałam he he 😁 no i o 8 zapakowałam Filipka i po placki 😁 po których już w domu śladu nie ma pojechałam 😁

• Mamusia
no to super, teraz spisali się na medal 😁 ale powiem Wam dziewczyny że te imprezy z Wami są naprawdę zajebiste (sorki za wyrażenie), ale naprawdę super się bawię)....jak człowiek trochę się oderwie od tej rutyny to jakoś bardziej trzeźwo patrzy na sprawy 😜 a jutro o 21.00 mam tą rozmowę o prace....i stąd moje pytanie do Joasi: do 6 lipca mam urlop macierzyński, co będzie w przypadku gdy złożę wymówienie a mam jeszcze do wykorzystania zaległy urlop? czy moga odmówić mi zapłaty za niego? wogóle jak mam złożyć i kiedy takie wymówienie żebym po 6 lipca nie musiała wracać do tej pracy...

• Mamusia
Siemka 🙂
Popieram Karolcia- nasze imprezy są zajebiste!! 🤪
Mi się skończył macierzyński i wzięłam sobie bieżący urlop do 13 lipca 🙂
Malutka śpi od 20:20 a mąż w pracy więc buszuję po necie 😉
Moje dziecko już ładnie sobie siedzi, podnosi się z pozycji półleżącej i dzisiaj jak siedziała to pochyliła się do swoich stópek i z powrotem usiadła- moja kochana dziewczynka 🙂 🙂 🙂
Nikola miała urodziny i wypiłam Redds'a malinowego i tylko mi ochota naszła na więcej a nie mogę 😜

• Mamusia
Aaaaa i jeszcze jak siedzi i się ją trzyma za ręce to sobie podskakuje dupcią bo chce tańczyć hehe- tata z nią tańczy codziennie i efekty są 😁 😁 Taka zdolniacha hehe 😜
Dwie noce zarwane i Ty jeszcze funkcjonujesz 😁 Wypocznij kochana i zbieraj siły na kolejną imprezę w lipcu ha ha. P.S. Czy ktoś pamięta PSTRĄGA z tego towarzystwa czy nie pamiętacie ?%% 😁 😁 😁

he he przyłączam się do tego co mówicie :P Tylko tak jak mówiłam kiedyś, jak już będziemy miały siebie dość he he (żarcik taki) :P to weźmiemy mężów 😁 niech zobaczą jak to się mamuśki bawią 😁

Oj dziewuchy dziewuchy, można sie pośmiać z nas 🙂 pamiętam pstrąga 🤪
a właśnie jaki był ten motyw przewodni, bo zapomniałam??? O pstrongu czy o lekarzu Karoliny, właśnie nie mogę sobie przypomnieć 🙂 normalnie śmiać mi sie chce jak sobie to przypominam 🙂 ten pstrąg, potem przejście po mieście i gadanie nasze na temat seksu, a potem gaz łzawiący 🙂 o rany ale przygody 🙂 nie no naprawdę te imprezy są lepsze niż kiedykolwiek, tak się wtedy odhamiamy że szok 🤪 aż trudno uwierzyć że jesteśmy żonami i mamami 🙂 jak to powiedział taksówkarz 🙂
ja dzisiaj byłam też u teściów i prowadziłam moje nowe autko i super się jeździ, muszę jedynie przyzwyczaic sie do kierownicy bo nie ma wspomagania i troche ciężko sie kręci ale to kwestia przyzwyczajenia, ale tak to elegancko się jeździ, pewnie, i płynnie, bo my skode mamy na diesel i przy zmienianiu biegów zawsze tak trzebabyło bardziej gazować a teraz na benzynie to łagodnie biegi przechodzą, wystarczy sprzęgło puścić i minimalnie gazu i jedzie płynnie 🙂 podoba mi się 🙂

• Mamusia
No to super, że jeździ się zajefajnie 😁 O to chodzi hehe
A ja dziewczyny ważę już mniej niż przed ciążą bo 58 kg 🤪 Także 22 kg zeszłam w pół roku- dacie wiarę? 😜 😜 😜 Malutka się przebudziła i marudzi także mąż ją usypia...
Wercia, motyw przewodni to był chyba ten PSTRĄG hehe, no chyba, że mi się pomylyło 😁 😁

Witam dziewczynki przedewszystkim WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO KAROLINKO SPEŁNIENIA MARZEN! 🙂Unas bez zmian mały zaraz idzie spac a ja biore sie za sprzatanko.Widze ze wasz wypada na miasto sie udał fajnie 🙂Potem wychodze na spacerek wiec zajrze pózniej papa

• Mamusia
Oooo tak, co za skleroza 😜 KAROLCIA WSZYSTKIEGO NAJ NAJ 🙂 🙂 🙂
A na Grudniówkach 2010 zagrzmiało bo wychodzi na to że nie mogę się chwalić postępami swojego dziecka i dziewczyny mnie źle zrozumiały - tylko myślałam że mamy właśnie mówić o swoich dzieciaczkach i cieszyć się wspólnie...okazuje się że chyba nie więc się zawiodłam 🤨
Ech mało ważne