Skocz do zawartości

Kalisz i okolice | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej kobietki 🙂! Ja już po weselichu - brat wyżeniony, teraz na mnie kolej za 2,5 miesiąca 🤪.... Widzę, że się imprezka udała 🙂 Super! Szkoda, że nie udało mi się dotrzeć, ale byłam taka zalatana, że przed 2 poszłam dopiero spać, bo mi się jeszcze papiloty zachciało kręcić 🙂 Ale na następną, która mam nadzieję szybko się odbędzie, na pewno dotrę! 5 lipca jeszcze o ile dobrze kojarzę imieniny Karoliny, także kolejny powód 😉 A kto był?? Domyślam się, że Marta, Wera, Karolcia i Natala, czyli skład bez zmian 🙂 A w ogóle gratulacje dla Gabrysiątka że już tak ładnie sobie siedzi! Zdolniacha, po mamusi 😉! I że już pół roczku jej strzeliło! A co do grudniówek - u nas możesz się chwalić osiągnięciami Gabrysi, a nawet nalegamy, bo w sumie wszystkie tak robimy i jest fajnie 😜 No i ja się teraz pochwalę - od piątku JEST ZĄBEK 😁!! Prawa, dolna jedynka, a druga obok też już u wylotu. Muszę kupić Wandzikowi szczoteczkę do zęba, hehehehe 😉
No i jak się Gabrysi podoba zmiana mleczka? Smakuje jej? A i Wercia - super, że masz już autko, i że ci się taki okaz zadbany trafił! A jak go kupowaliście, to sama te 300km jechałaś, czy Karol??

Hejka, po 1 - wszystkiego najlepszego zdrowia i szczęścia przede wszystkim dla Karoliny 🙂
po 2 - Ewcia, gdzie ja bym Ci jechała te 300 km 🙃 pewnie że Karol 🙂
po 3 - tak waśnie mi się wydawało że o ten pstrąg awansował na motyw przewodni naszej imprezy 🙂 o kurczę jakie my głupkowate jesteśmy 🙂
po 4 - ale instrukcja dla dziewczyn z tymi suwaczkami, teraz wszystkie będziemy miały podobne ale przynajmniej będzię ściągawką do wieku dziecka 🙂
po 5 - gratulacje dla siedzącej Gabrysi, jak już dziecko umie siedzieć to fanie ak jest wygodniej
po 6 - gratulacje dla Wandzi że ma już 1 ząbek 🙂 teraz matka będzie miała robotę bo będzie szczotkować go 😉
po 7 - to piczki z tych grudnióweczek 2010 🙂

Natalia, właśnie obejrzałam zdjęcia Filipka, jaki słodziaczek 🙂 i ma taki sam gryzaczek jak Agatka, ten samochodzik, my go nazywamy matiz bo taki podobny, tylko że Agataka ma czerwonego 🙂

Oj Ewcia żebyś wiedziała buszowałysmy 😉 a jakie przygody miałyśmy... ho ho ho... tu na forum nie mozna o takich rzeczach pisać 😉 co impreza to jeszcze lepsza 🙂 juz się boje co będzie na nasępnej 🙂

• Mamusia
akinorewka napisał(a):
Hejka, po 1 - wszystkiego najlepszego zdrowia i szczęścia przede wszystkim dla Karoliny 🙂
po 2 - Ewcia, gdzie ja bym Ci jechała te 300 km 🙃 pewnie że Karol 🙂
po 3 - tak waśnie mi się wydawało że o ten pstrąg awansował na motyw przewodni naszej imprezy 🙂 o kurczę jakie my głupkowate jesteśmy 🙂
po 4 - ale instrukcja dla dziewczyn z tymi suwaczkami, teraz wszystkie będziemy miały podobne ale przynajmniej będzię ściągawką do wieku dziecka 🙂
po 5 - gratulacje dla siedzącej Gabrysi, jak już dziecko umie siedzieć to fanie ak jest wygodniej
po 6 - gratulacje dla Wandzi że ma już 1 ząbek 🙂 teraz matka będzie miała robotę bo będzie szczotkować go 😉
po 7 - to piczki z tych grudnióweczek 2010 🙂

Brawo dla Werci - ależ komentarz 🤪 Podobało mi się to hehe
Ty to jednak wariatka jesteś 🤪 😁 😁 😁

• Mamusia
renia33 napisał(a):
Gratulacje Ewcia 🤪Martus juz prawie doszłam wciskam tez suwaczek i jak mam to przenies tu?

Jak masz album na koncie to tam naciskasz na suwaczek i wybierasz jakiś, następnie pojawiają się kody i ten pierwszy bodajże kopiujesz i na brzuszku w profilu musisz wkleić 🙂 Może ja źle tłumaczę.... może któraś z dziewczyn potrafi lepie wytłumaczyć 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
No właśnie, Karolcia rzuciła jakąś buźką i znikła 😁
A Gabi śpi już 2 godziny 🤪 🤪 🤪

Zmykam na razie bo Brzydula leci a Rafi chce na kompa wejść... 😉
Któraś w ogóle dzisiaj na spacer się wybiera ?? Na Kaliniec czy gdzieś dalej??

P.S. Jak Gabi się obudzi przeprowadzimy znów AKCJĘ BUTLA 🤪 🙂

Trzymać kciuki mamuśki 🙂 🙂 🙂 😜

• Mamusia
akinorewka napisał(a):
ja właśnie oglądam brzydulę 🙂 i jak sie wyrobię to pójdziemy złżyć wniosek o urlop wychowawczy od 4 lipca do 2 września 🙂

Dobrze, że mi przypomniałaś o tym wniosku... Muszę już do Gdyni wysłać... Tylko najpierw muszę napisać 😮 A to będzie trudniejsze 😁 Ja muszę złożyć od 14 lipca do końca umowy na zastępstwo 🙂 A jak znajdę wcześniej pracę to nie wiem co wtedy 😮 Może Joasia mi napisze bo się na tym zna 🙂