Skocz do zawartości

Kalisz i okolice | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

nie wiem skąd to przeświadczenie, że obraźliwe słowo jest wyłącznie powodem do złamania regulaminu.
Dla mnie wywoływanie konfliktów jest wystarczającym powodem.
Jestem tu po to, aby dbać o porządek, żeby żaden wątek nie rozsypał się przez niepotrzebne kłótnie. Staram się nie dopuszczać do takich sytuacji, więc czekam do 22:00.
Dla mnie sprawa jest jasna. Same też możecie przeczytać wątek grudniówek i ocenić obiektywnie, czy była jakaś prowokacja do poruszania tej drażliwej dyskusji czy nie.

karolina36tydz napisał(a):
zresztą ja już nic nie piszę bo mam dosyć tego całego zamieszania wokół "biednych" grudniówek...są poważniejsze sprawy na świecie- żegnam...

no i bardzo dobrze. Do czasu, kiedy sprawa wydaje się być przesądzona na Twoją korzyść siedziałabyś tu nawet do 1:00 nad ranem kłócąc się ze mną, ale gdy trzeba obiektywnie przyznać, że ktoś po Twojej stronie popełnił błąd umywasz ręce i chowasz głowę w piasek.
Takie trochę mało dojrzałe podejście. Zbyt długo tu dyskutuję. Czekam do 22:00.

skończ już tą dyskusję, bo to Ty prowokujesz do niemiłej atmosfery, więc Ty powinieneś być stąd usunięty! nie wiem co do mnie masz ale weź się o....

Mam dosyć Twoich wulgarnych zaczepek - ban do 5 lipca, a jak nie ochłoniesz, to po 5 lipca będzie ban na stronę.

• Mamusia
sens napisał(a):

I pytanie do Martusi. Mam umowe na kabłowkę. Chciałam ją wypowiedziec w maju bo skończyła mi sie promocja i podpisac nową a Pani na infolini powiedziała ze musiałabym czekać 3 miesiące karencjii po okresie wypowiedzenia. Myślisz ze to prawda? juz myślalam że na te 3 miesiące sobie jakąś satelitę założe ale nie wiem czy mi sie chce kręcić.

Kochana a więc może Pani z Infolinii (tam pracuję hehe) powiedziała Ci o wypowiedzeniu 3 miesięcznym bo takowe jest tzn jeśli chcesz np zrezygnować to pisemnie należy złożyć wypowiedzenie w BOK do 25- tego czerwca i wtedy rozwiązanie umowy będzie skutkować na dzień 30 września. Druga opcja jest taka że idziesz do BOK i pytasz o promocję i podpisujesz nową od 1 lipca (jeśli zdążysz do 25- tego bo do tego dnia dokonywane są zmiany w systemie) albo tak jak Wercia poszła z zamiarem rezygnacji i dostała super promocję 🤪 Powodzenia 🙂

Słuchaj no Admin, ja na tym forum Grudnióweczek napisałam powód mojego powrotu do tej sprawy, może ty też czytaj uważniej!!! A jeśli nie jestes tak spostrzegawczy to piszę jeszcez raz - poczułam taka potrzebę wyrażenia swojej opinii 🙂 a poza tym żadnej kłótni ni wywołałam bo dziewczyny nie zareagowały w negatywny sposób, nie rozpętałam od nowa wojny!!!!!
Czy to jest wystarczający powód???? Poza tym jestes trochę niesprawiedliwy - otówż one (grudnióweczki) najeżdżały bardzo na Marte swojego czasu i jakoś wogóle nie zareagowałeś na to, a do nas to iągle masz jakieś halo. My poprostu tez droczymy się z tobą, bo jestes trochę upierdliwy 🥴 jak chcesz mnie zbanowac to zrób to, ja nie czuję się winna.

akinorewka napisał(a):
Słuchaj no Admin, ja na tym forum Grudnióweczek napisałam powód mojego powrotu do tej sprawy, może ty też czytaj uważniej!!! A jeśli nie jestes tak spostrzegawczy to piszę jeszcez raz - poczułam taka potrzebę wyrażenia swojej opinii 🙂 a poza tym żadnej kłótni ni wywołałam bo dziewczyny nie zareagowały w negatywny sposób, nie rozpętałam od nowa wojny!!!!!
Czy to jest wystarczający powód???? Poza tym jestes trochę niesprawiedliwy - otówż one (grudnióweczki) najeżdżały bardzo na Marte swojego czasu i jakoś wogóle nie zareagowałeś na to, a do nas to iągle masz jakieś halo. My poprostu tez droczymy się z tobą, bo jestes trochę upierdliwy 🥴 jak chcesz mnie zbanowac to zrób to, ja nie czuję się winna.

dlaczego akurat dzisiaj wróciłaś do tej starej sprawy na tamtym wątku forum, zamiast np. wysłać do mnie maila z chęcią wyjaśnienia tej sprawy ?
Po drugie, co to za forma "słuchaj no" ?
Po trzecie - ja nie jestem tutaj od banowania tylko od wyjaśniania i zapobiegania konfliktom.
Nie reagowałem do czasu, aż nie zrobiło się jedno wielkie bagno - dałem wtedy ostrzeżenie DO WSZYSTKICH żeby skończyli z kłótniami i napisałem wyraźnie jak to się skończy dla każdego, kto będzie próbował wrócić do tej sprawy.
Było ostrzeżenie, które zignorowałaś.

• Mamusia
admin napisał(a):
skończ już tą dyskusję, bo to Ty prowokujesz do niemiłej atmosfery, więc Ty powinieneś być stąd usunięty! nie wiem co do mnie masz ale weź się o....

Mam dosyć Twoich wulgarnych zaczepek - ban do 5 lipca, a jak nie ochłoniesz, to po 5 lipca będzie ban na stronę.

witam kochany Adminie, nie pozbędziesz sie mnie tak łatwo...............................

akinorewka napisał(a):
wyrażenie "słuchaj no" było odpowiedzią na "włazisz" 🙂

różnica polega na tym, że ja miałem choć tyle przyzwoitości i klasy, by przyznać się do błędu, przeprosić i poprawić zwrot na "weszła". To taka drobna różnica między nami.

kala1986 napisał(a):
admin napisał(a):

witam kochany Adminie, nie pozbędziesz sie mnie tak łatwo...............................

hehehe 🤪
uwielbiam takie wyzwania.
Szkoda, że już nie masz możliwości przeczytania tego tekstu 😁
Ban na cały serwis.

Martuska_D napisał(a):
Dziewczyny , brawo dla Karolinki i Weronisi: 🤪
Czas się pożegnać z tym forum 🙂 Było miło 😉 Kasuję konto, nie takiego Admina sobie wyobrażałam- obrońca uciśnionych- żałosne 😜 Pa 😉

uff... obiecała, obiecała, może tym razem dotrzyma słowa 🙂

akinorewka napisał(a):
szczere 🙂 naprawdę 🙂 lubię Cię 🙂
poza tym chyba nie myślisz, że jestem taki prosty, że wystarczy, że coś takiego przeczytam i już jest ok. a co więcej, nie spodziewaj się, że w to uwierzę.

Mam na dzisiaj dosyć banowania. Może trudno w to uwierzyć ale mnie również nie jest miło jak coś takiego robię.