Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum o ciąży

...123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• lusia1982

2395

• edyta86

2294

• kama00006

1605

• justi5

1967

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kurcze właśnie sobie uświadomiłam że z moja mamą będę się widzieć dziś... wypadałoby coś jej dać... ale nie wiem czy się przełamie i to zrobię.
Teściowej za to coś muszę kupić. Ja co prawda zwracam się do niej per "Pani", ale i ona innego rozwiązania nigdy nie zaproponowała więc ja się narzucać nie będę. w każdym razie bardziej ostatnio dla mnie ona mamą jest (nie dosłownie bo do tego daleko jeszcze) niż moja rodzona matka.
jakiś bukiecik i czekoladki chyba kupię.
Ja teraz się szykuje, czekam na męża i ruszam.... w bój.... 😞 Ehhh.... ale dam radę 🙂 jak to pisałyście, glowa do góry, brzuch do przodu, i na start im zaznaczę jakby nie zauważyli że wysoko w ciąży jestem więc niech lepiej nie fikają i rozpatrują wszystko na moja korzyść bo za siebie nie ręcze 😜

• Mamusia
Edytka no kurcze laska z Ciebie 😉 super mamusia jesteś 😉 😜

co do prania ubranek to jakoś nie wydaje mi się za wcześnie. niektóre dziewczyny pisały że zawiną w jakąś folię ubranka żeby się nie kurzyły, po drugie przecież to jest w szafce zamknięte, a po trzecie nie tak znowu strasznie duzo nam już zostało, wiec i ja wolę skorzystać z okazji że jakos się jeszcze trzymam, zanim przyjdą jakieś upały, no nie wiem jak się to wszystko potoczy w niedalekiej przyszłości, wolę być gotowa prędzej na każdą ewentualność.

• Mamusia
Ja już wyprałam i schowałam do szafy to myślę że nie zakurzą się. A pozostało mi jeszcze jedno pranko ciuszków ale to w tym tygodniu już nie. Teraz czekam kiedy się moja mama do mnie wybierze bo jest kilka ważnych kwestii do obgadania a przez telefon to trochę za długo by było trza gadać.

• Mamusia
Elunia też mi się wydaję że się nie zakurzą bo w sumie czym... jak to zamkniete.
ja co prawda dopiero zbieram siły na te pranie, bo ze trzy pralki na pewno będą, potem posciel itp... a prasowanie to w ogóle tak lubie.... 🤨 że już mi gorąco się robi na samą mysl. ale że to maleńkie ciuszki to jakos mi przyjemniej będzie 🙂

• Mamusia
No naprawde Kama kawal dziewczynki 🙂A wzeszlym tyg urodzila moja kolezanka,przez 32 godz trwaly bole,a 40 min porod!!!Masakra 😲 😲 Ja nie chce nawet myslec co mnie bedzie czekac!!!!! A co do prasowania to ja uwielbiam prasowac,a nienawidze myc podlog,no coz ale przynajmniej raz w tyg sie przelamuje i to robie hehe....

• Mamusia
Ja też nienawidzę prasować, ale może macie rację, że jak będę prasować ciuszki dla małej to umili mi to niezbyt fajne zajęcie... 😉
Kama to twoja znajoma wydała na świat prawdziwego kolosa 🤪 I to jeszcze dziewczynkę!!!! Cholirka kawał kobitki 😜
Ircia ja też obawiam się, cobym się nie załapała na słynny kilkudziesięciogodzinny poród, ale pozostaje nam mieć nadzieję, że nam uda się szybciutko wydać na świat nasze kruszynki 😉

• Mamusia
hehe widze, ze juz ostra dyskusja na temat prasowania . . . mysle,ze male ciuszki sie super prasuje choc nie probowalam jeszcze 🙃 ale 🙃to dla nasZych skarbkow wiec mysle ze bedzie to dla nas bedzie przyjemnosc 🙂
wrocilam ze sklepu nic nie mam wszyscy wykupili moje koncepcje gazetkowe :P meza jeszcze po pracy pogonilam do sklepu w innym miejscu . . na szczescie kuriera tez nie było wiec wciaz czekam . . . .