Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum o ciąży

...123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• lusia1982

2395

• edyta86

2294

• kama00006

1605

• justi5

1967

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
edyta86 napisał(a):
Tak muszę dopisać Ellie 😉 Wcześniej się nie pojawiała i tak jakoś mi to umknęło 😜

tak, rzadko się ujawniałam bo tu akcja tak szybko leciała że kilka dni bez brzuszka i już byłam w tyle 😉 odkąd leżakuje staram się zaglądać regularnie, przynajmniej jako bierny użytkownik 🙂

• Mamusia
Kama no to faktycznie lipnie. U nas sa od 12-14 i 16-18. Fajnie by było siedzieć z mała i mężulkiem na sali...a tak biedny będzie tylko na dochodne i podobno jeszcze przez szybę może tylko na mala popatrzeć. No ale będę lepiej wiedzieć od LUŚKI bo ma sie wszystkiego wypytac

• Mamusia
Kama, nie chce nawet wyobrażać sobie opisanej przez Ciebie sytuacji. Przecież to jakaś masakra musi być. Człowiek różnie się czuje po tym porodzie i nie wiadomo jak to będzie z karmieniem...a tu zejdzie się kilkanaście osób i weź tu człowieku odpocznij, zdrzemnij się lub uspokój dzidzię jak płacze 😞
U nas odwiedziny są od 13-19, ale jak leżałam na patologii to w weekend mężuś był już ok 10 ze śniadaniem dla mnie i też nikt z personelu nic nie powiedział. Mam nadzieję, że na położniczym jest tak samo.

• Mamusia
dziewczyny wlaśnie dostałam gazetkę z carreofura i jest promocja pieluch huggiesa jedna paczka za 39,99 a 2 za pól ceny czyli 20zł razem za te 2 paczki wychodzi 59,99 !!! to sie bardzo opłaca wychodzi na paczkę po 30zl. Są rożne rozmiary 🙂
http://www.carrefour.pl/page/pl/tanie-promocje/hipermarket-spozywczy/gazetka-promocyjna/katcrf20100616/