Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum o ciąży

...123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• lusia1982

2395

• edyta86

2294

• kama00006

1605

• justi5

1967

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja łóżeczko mam ubrane od jakis 2 tygodni 🙂 🙂 mój luby był juz zniecierpliwiony wiec najpierw je złozył a później uczestniczył w ubieraniu :0 a jaka miał przy tym radoche i satysfakcje 🙂
No to JUSTI ciesze sie ze jestes przygotowana 🙂 🙂 ale mojej małej jeszcze sie nie spieszy wiec musimy byc cierpliwe 🙂

• Mamusia
kurcze Kaczuszko no to super ze lozeczko juz ubrane , a jak tam zakup wozka ?? masz juz w domku ??

my jutro znow jedziemy poogladac wozki , awlasciwie to juz chyba kolorystyke chcielibysmy trafic by zobaczyc go na zywo a i tak bedziemy przez neta zamawiac no i musze kupic przewijak 😆 i bedzie wsio :P 😜 😆

• Mamusia
GRATULKI DLA MICHALINDZIORKA 🙂)),kolejna lipcoweczka rozpakowana 🙂)juppi!!!!!!!!!!
ja lozeczko jeszcze nie ubrane ale wszystko juz gotowe i poprasowane takze mysle ze jak mnie zacznie brac to na luzie ubiore ,a jak nie to przed planowanym stawieniem sie 12.07 o 7.30 na oddziale to ogarne 🙂

• Mamusia
Ja po badaniach 🙂 ?Na szczęście Franek będzie Frankiem 🙃 Lekarz stwierdził najpierw że wygląda mu na dziewczynkę, ale przypatrzył się i mówi " Nie no, widzę jąderka, będzie chłopak" Ufff, co za ulga, potwierdził później jeszcze raz 🙂
Mały waży 3400 więc nie jest taki malusi, a uważam że w sam raz, lekarz powiedział że może być nawet troszkę większy 🙂 Ja szczerze mówiąc nic nie widziałam, wszystko zamazane, ale teraz wody są mętnę, a poza tym powiedział, że dziecko duże i mało wód, ale wszystko dobrze, główką w dół ułożony, łożysko dojrzałe 🙂
I tylko teściowa nas dzisiaj wkurzyła, ale nawet nie mówiliśmy jej o badaniu...

• Mamusia
Ja jeszcze w dwupaczku heheheh 😜
Dzisiaj moja mała tak się rzucała w brzuszku, że aż nie mogłam uwierzyć, wyjątkowo aktywna była. Teraz też coś próbuje przykombinować 😉 Mam nadzieję, że chociaż da mi spać w nocy 🤪
Ja też już łóżeczko mam ubrane, tylko pościel mam przykrytą prześcieradłem, coby się nie zakurzyła 😜
U nas niestety na żaden deszcz się nie zapowiada 😞 A przydałoby się troszkę świeżego powietrza...

• Mamusia
No ja też się cieszę, ciekawe tylko teraz kiedy zaczną się skurcze 🙂 Te nasze kochane rozpakowane lipcóweczki i czerwcóweczka tak mnie jakoś pozytywnie nakręciły, że chyba mniej już się boje i stało się to bardziej realne. A jak Monica mi przesłała zdjęcie, to się wzruszyłam bardzo 🙂
Napisała do mnie jej mama, że nawet lekarze powiedzieli, że malutka jest wyjątkowo ładna 🙂
Niestety z przyczyn technicznych narazie nie moge wkleić wam fotki Gabrysi za co przepraszam, ale będe się starac 🙂

• Mamusia
No tak ładna mamusia to i córeczka urodziwa 🙂 🙂 🙂 A ja też wam powiem, że jakoś się mniej zaczęłam bać 🙂 To moja mama bardziej panikuje i zastanawia się jak to możliwe, że ja chodzę taka zadowolona, bo ona jak była ze mną w ciąży to podobno ostatni miesiąc przepłakała ze strachu bidulka 😉 A ja jakoś taka wyjątkowo spokojna jestem...

• Mamusia
JUSTI kochana ja pewnie czekałabym z tym łóżeczkiem ale mój stwierdził, żeby już je rozpakowac, złożyć, ubrać zeby to wszystko wywietrzyło się, też mam kocykiem nakryte żeby kurz nie osiadał 🙂 🙂 A wózeczke zamówiliśmy tamten co przesyłałam link i powiem Wam, że nie żałuje jest zajebisty!!!! Lepiej wygląda na żywo niż na stronce 🙂 jak znajdę chwilke jutro to prześlę Wam fotki i łóżeczka i wózeczka 🙂
LUSIU cieszę się, że potwierdziło się, że nie będzie FRANI tylko Farnek 😁 no i że wszystko przebiega w najlepszym porządku 🙂 🙂
Jak to moja Babcia powiedziała, że teraz pzrede mną ostatnie zadanie- urodzenie! Powiem Wam, że ja jednego dnia mogłabym już isc rodzic, a drugiego jakis strach mnie ogarnia, że nie znajde tyle sił aby urodzić moją kruszynkę....ale z trzeciej strony 🙂 jak sobie pomysle, że dzieli mnie i ja kilka godzin, minut, sekund to czuje sie silniejsza i to mnie motywuje do tego, że będzie dobrze 😉

• Mamusia
Kaczuszko super foteczka 🙂
U mnie łóżeczko wywietrzone - bo już od maja stoi rozłożone 🙂 i cała reszta tez poprana i wywietrzona, czekam tylko żeby ubrać łóżeczko, ale to na samym końcu, może i nawet Robert to zrobi jak ja będę w szpitalu, bo przecież trzeba bedzie jeszcze podłogi pomyć i poodkurzać - z resztą tak jak normalne porządki robię, więc szkoda zeby się kurzyło. Póki co wszystko mam w łóżeczku 🙂

• Mamusia
Kaczuszka damy radę, musimy dać 😜 Teraz już nie ma odwrotu (jak to mówi moja mama: "wyjścia już nie masz, nie możesz się rozmyślić 😉") Także głowa do góry, będzie dobrze, wkońcu tyle kobiet rodzi i daje radę to i my sobie poradzimy

• Mamusia
Michalindzior moje wielkie gratulacje dla ciebie i synusia 🙂 🙂Wracajcie szybciutko do nas 🙂 🙂
Lusiu,super,ze z Franiem wszystko ok,i calkiem duzy z niego chlopak,i dobrze ze w koncu Ci potwierdzili plec 🙂
Ja jeszcze niemam ubranego lozeczka,ale pewnie w nastepnym tyg to zrobie 🙂
Kaczusiu super wygladasz 🙂