Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum o ciąży

...123

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
wlasnie stwierdzilam,ze mi odbilo przez te upaly znalazlam przepis na necie i zrobilam babke orzechowa hmm tzn wlasnie siedzi w piekarniku ,a ja sie rozplywam mimo,ze juz jestem po prysznicu .. . . . . objawow zadnych , skurczy , boli jak na okres nic kompletnie tylko ruchy maluszka 😉 i to tyle . . . . .
oj Izunia sama ei wiem co lepsze nie miec zadnych objawow czy tak jak ty zyc nadzieja ze te skurcze juz tak na dobre przyszly

• Odpowiedzi 20,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• lusia1982

2395

• edyta86

2294

• kama00006

1605

• justi5

1967

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
ehheh Justi nie myśl już tyle o tych skurczach i bólach 🙂 🙂 psychika ci sie blokuje oszołomie jeden!!! 😁 😁 😁
mniam sama bym zjadła taka babeczke....
Ja swojego zaciagnęłam na seksik i powiem Wam, że jak narazie cisza chociaż jakiś czas temu miałam skurcze ale dupy i nóg 😠 😠 😠 😠
Witam LUSIĘ I KAME w naszych brzuchatkowych progach 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
pewnie Kaczuszko masz racje juz mi to na psyche dziala 😞 dupa nie przejmuje sie ( latwo mowic 🥴 🥴 ale postaram sie !!! obiecuje 🙂

wiesz moze zaczyna sie od skurczy lydek 😜 albo za duzo sie ruszalas 🙂 🙃 🙃 tez dzis planuje jakis seksik ,ale co z tego wyjdzie to sama nei wiem . . .

• Mamusia
Izunia00882 napisał(a):
hm nigdy nic nie wiadomo....moze ty sie pierwsza od nas rozpakujesz 😉

Justi może Izunia ma rację!!!! Ja chodze z rozwarciem i co dalej siedze w dwupaku!!!! W pon ide do lekarza to napewno sie zszokuje ze jestem jeszcze z brzuchem i pewnie jak nie urodze do terminu do skierowanie do szpitala mi da i bedzie wywoływany tak wiec nie martw się i czekaj cierpliwie....ja tez jestem juz znuzona ale staram sie juz tyle o tym nie myslec co ma byc to bedzie chociaz nie ukrywam, że byłoby fajnie jakby akcja zaczeła sie wkrótce ale niestety natury nie zmienimy ani nie przyspieszymy!!!! Justi kochana damy rade!!!

• Mamusia
Izunia00882 napisał(a):
dziekuje ze wstawilas moj numer..jestes kochana.... 😉cholera jest mi tak zle samej.....plakac sie chce....

Izuniu musisz jakos przez to przejsc jesli chcesz się wygadac przed kompem pisz smiało my zawsze ciebie wysłuchamy, napewno brakuje Ci wsparcia drugiej osoby ale widzisz jest jak jest ja osobiście trzymam kciuki, że ojciec Twojego dzieciatka dorosnie wkoncu a znam pare takich przypadkow, że ojcowie zarzekali sie wyrzekali a gdy sie dzieciatko urodziło to na nowo jakby zaczeli zyc tak wiec tez musisz byc dobrej mysli a jesli nie to zycie sobie ulozysz jestes mlodziutka i napewno spotkasz kogos kto pokocha Ciebie i Twoje dzieciatko- wiem wiem łatwo sie mówi...a kochasz go????

• Mamusia
dziekuje Kaczuszko za slowa otuchy 😘 😘 😘
a probowalas juz z masazem sutkow ?? 🙂 czy na razie masz bardziej przyjemne sposoby jak seksik 🙂
Ja powiem ci szczerze ,ze chcialam nawet sie za taki masaz zabrac,ale strach mnie oblecial hehe poza tym bola mnie wiec poki co ich nei ruszam 🙂

ciekawa jestem w takim razie czy sie doczekasz tej wizyty i co na to twoja gin

• Mamusia
Izunia00882 napisał(a):
tak...ale teraz kolezanka mi napisala ze sie kurwi z jakimis dziewczynami....a mi grosza nie da....nawet na wozek nie mam....;(nie odbiera odemnie telefonow.wiec jak urodze to zapewne tez nie odbierze,,,jestem juz na wyczerpaniu psychicznym.....;(((((((((

Nie wiem jak Ci pomóc, jakbym kurwa takie gnoja dorwała to chyba łeb bym mu rozjebała...sorki dziewczyny za wulgaryzmy ale szlak mnie trafia jak słysze takie opowieści...Biedna jestes i z całego serca Tobie współczuję, w razie czego później podasz go o alimenty!!!! A od kiedy on pzrestał z Tobą utrzymywac kontakt??? I jeśli moge wiedzieć co Wasi rodzice na to wszystko????

• Mamusia
odrazu jak urodze to ide do sadu i podam go o alimenty.....mieszkam nad morzem prawie...a on nad samym morzem(3km)wiec jest sezon....kupe dziewczyn itp....rodzice moi sa kochani...pomagaja mi.w poniedzialek maja mi kupic wozek....kocham ich nad zycie...sa tacy dobrzy..byli troche w szoku..ale zaakceptowali sytuacje

• Mamusia
Dobrze, ze możesz liczyc na swoich rodziców a to w chwili obecnej napewno jest dla Ciebie ważne, tak więc jeden kamień z serca...a co z jego starymi??? Może nawet nie wiedza, że będą dziadkami???? Ohhh Izuni idź do śadu bo nie możesz tego tak zostawić on tez musi ponieść konsekwencje swoich wyczynów... bo wiadomo, ze seks wiąże się z ryzykiem zajścia w ciązę i trzeba być odpowiedzialnym za swoje czyny!!!!

• Mamusia
i bardzo dobrze Izuniu zrobisz !!!!!!!!! on sie toba nie przejmuje to ty tymbardziej nim nie powinnas . . .moze zmadrzeje jak zobaczy wasz skarb , a jesli nie to tak jak jzu wczesniej pisalam jestes mloda i jeszcze zdazysz sobie ulozyc zycie z kims wartym siebie i stworzyc normalna rodzine !!

i nic go nie usprawiedliwia ,ze mieszka nad morzem i pierd.... sie z jakimis dupami . c. .. takiemu ciulowi powinno sie zrobic tatuaz na czole " jestem dupkiem mam dziecko i wszystko i wszystkich głęboko w d...."

• Mamusia
ehh jak niektorych moze zmienic sytuacja w jakiej sie znajduje 😠 😠

sama nie wiem co jest lepsze zebyscie sie zeszli czy zebys ułożyla sobie z kims innym życie . . . .tymbardziej,ze masz najwazniejsze w tej chwili wsparcie rodzicow .. . .

zycze ci zeby wszystko sie ulozylo najlepiej jak to jest mozliwe dla ciebie i twojego synusia 🙂 BEDZIE DOBRZE MUSI BYC !!!!!!!!!!!!!

izunia tak trzymaj,a jeśli mogę coś dodać jeśli chodzi o alimenty-jeśli on nie będzie w stanie ich płacić to ciągnij jego rodziców do odpowiedzialności za superowo wychowanego synka-wiem jak to jest,bo u mnie w rodzinie było wiele spraw o alimenty i zawsze jak tatusiowie nie chcieli płacić to musieli w końcu bo potem babcie by musiały płacić za synków,więc wiesz...pisałaś,że jego rodzice są pijakami-lej na to,od kogoś kasę na dziecko musisz dostać,a jeśli nie od swojego to ciągnij jego rodziców-mniej wydają na wóde a będą musieli zainteresować się wnukiem i na niego łożyć... nie daj się laska 🙂