Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum o ciąży

...123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• lusia1982

2395

• edyta86

2294

• kama00006

1605

• justi5

1967

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
AGa 🙂
moze wlasnie maja pore na cycusia 🙂 napisz jak cos bedziesz wiedziala co tam u naszych dziewczyn 🙂

Izunia no raczej nie licze na to,ze bede przed toba, ale wiesz zycie plata rozne figle . . . pozyjemy zobaczymy ktory synus bedzie chcial sie szybciej przywitac 🙂
u mnie od poczatku wg okresu byl to 25 lipiec, a wg USG 27.07 raz tylko byla to data 20 wiec zobaczyy

NO WIDZISZ JUSTI MOŻE WARTO SPRÓBOWAĆ 🙂
KACZUSZCE TEŻ MÓWIŁAM ALE NIE MIAŁA ODWAGI 😁 😁 😁 MÓWIŁA ŻE JAK DO NIEDZIELI NIE URODZI TO ZACZNIE MASOWAĆ ALE JAK WIDAĆ HANIA JEDNAK GRZECZNA BYŁA I POSŁUCHAŁA SIĘ MAMUSI 🙂

A CO PRZED PORODEM PISAŁA MI KACZUSZKA TO ŻE PRZED ODEJŚCIEM WÓD KOCHAŁA SIĘ ZE SWOIM 😁 😁 😁

• Mamusia
no tak u nas tez to pisała na forum tez sprobowalam tego sposobu na wykurzenie malucha heheh ale u mnie nic a nic nie pomógł 🙂
wiec musze probowac dalej 😜 tego spoosbu dolozyc pewnie jakis masazyk 😉 bo sam seksik to za mało

JA PAMIĘTAM JAK JUŻ U MNIE BYŁA KOŃCÓWKA 🙂 NAJPIERW W 33 TYGODNIU WYLĄDOWAŁAM NA PODTRZYMANIE BO SKURCZE MIAŁAM DOŚĆ SILNE A POTEM GDY BYŁ JUŻ TERMIN PORODU MAŁY NIE CHCIAŁ WYJŚĆ I MUSIELI WYWOŁAĆ MI PORÓD 😉 😉 😉 W SZPITALU BYŁAM JUŻ 7 GRUDNIA A BARTKA URODZIŁAM 10 GRUDNIA 🙂 BARDZO CHCIAŁAM 9 BO STRASZY SYN TEZ JEST Z GRUDNIA ALE ORDYNATOR POKRZYŻOWAŁ PLANY I RODZIŁAM 10 😁 TAKŻE SYNKÓW MAM GRUDNIOWYCH KAMILEK 9 A BARTUŚ 10 😉

BYŁAM MAŁEGO UŚPIĆ BO ROZDARŁ MI SIĘ STRASZNIE I NIC NIE POMAGAŁO 🙂

NO JA Z MOIM DOKTORKIEM USTALIŁAM ŻE BĘDĘ RODZIĆ 9 ALE ORDYNATOR POKRZYŻOWAŁ PLANY I DUPA MUSIAŁAM 10 🙂
W SUWACZKACH MAM NAWET OPISANE KTÓRY I KIEDY SIĘ URODZIŁ I POMIARY MOICH BRZDĄCÓW 🙂

• Mamusia
Aga no wlasnie teraz dopiero zauwazylam heh 🙂 na prawde super i bardzo rzadko spotykane zeby miec tak blisko urodizny swoich synow 😉 Dobrze,ze malutki juz zasnol . .. szkoda mi tych maluszkow w te upaly choc dzis przynajmniej u mnie jest chlodniej . . . .

Izunia ok sprobuje hehe,ale u mnie cisza wiec na pewno nie rozpakuje sie z toba niestety 🥴