Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum o ciąży

...123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• lusia1982

2395

• edyta86

2294

• kama00006

1605

• justi5

1967

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
he he he z ta liczba to moze jakis znak, musze mezowi pokazac:P

ale polew....zapomnialam odpowiedzi na pytania pomocnicze do hasla w moim koncie paypal, cos jak place z allegro, no i nie moglam placic przez neta, a jedyny sposob zeby odzyskac konto to zadzwonic do biura obslugi. Z moim kulawym niemieckim to marne szanse:/ 5 dni probowalam sobie przypomniec co tam wpisalam.W koncu babka do mnie zadzwonila i az mi sie ucho spocilo od tego gadania ale mam juz dostep do konta 😁: 😁

• Mamusia
Wszystkiego najlepszego dla Kubusia!!!
Witajcie mamuśki 😉 u nas odwieczny problem to brak czasu ;p ale za to wyleczyłam sobie dziś drugiego zęba kanałowo i teraz jakieś drobniaczki już mi zostały to już myślę że będzie ze z górki... nie przypuszczałam wcześniej że ciąża może tak popsuć mi zęby bo jeszcze w pierwszym miesiącu ciąży miałam wszystkie wyleczone a na grudzień okazało się że aż dwa do kanałowego leczenia!!! podejrzewam że dużo przyczyniły się do tego wymioty przez całe 8 miesięcy < kwas mi chyba wyżarł 😠> :/a u was jak sytuacja z tej strony się przedstawia po ciąży?? a tak to jak nie w szpitalu przesiaduje to co wrócę to ktoś nas odwiedza i tak ostatnio w kółko... a jutro jeszcze mam jazdy to pewnie znów mi dzień zleci. Miłego wieczorku !!!

• Mamusia
hej
oszaleje z moja maruda juz nie daje rady..... 😠 😞 a na dodatek nic prawie nie chce jesc.... 😞 😞
mi tez nic nie napisali ze przysla,tylko,ze dziekuja i takie tam blabla..... 😠 😞
Monia u mnie tez kacper mia temp przez dwa dni ,a w nocy ponad 39 stopni
U nas po porodzie tez mial badane uszy i wszystko wyszlo ok,bo tylko jak cos jest nie tak to trzeba powtarzac....
Kubusiu 100 lat 😘 😘

• Mamusia
czesc mamusie

ja mam dosc dzis znow byla u mnie mama 😞 i glowa mi peka po jej wizycie aaaaaaaaaaa

MICHALINDZIORKU 😘 😘 😘 bedzie dobrze jaka decyzje podejmiesz dasz sobie rade , ale wszystko przemysl 10 razy zanim cokolwiek postanowisz dla dobra swoich maluszkow

Olusia mi tez nie napisali ,ze cos wysla 😞 to samo co Irci bla bla bla 😜

a moj spi chcialam go obudzic to popatrzyl na mnie chcial plakac wiec odpuscilam ,ale znow bedzie buszowal do 22 ehhh
ale to juz nie problem moj tylk mojego m. w koncu to on malego przejmuje po kapieli
a teraz sam siedzi i gra na kompie jka mu mowie ,ze trzeba malego obudzic to spojrzal na mnie spod byka
wiec w nosie go mam
pozniej bedzie zrzędzil ,ze nie spi
ahhhh ci faceci oczywiscie powyzej 20 tki hehe
bo mali są cudowni tylko do przytulana i całowania

• Mamusia
a ja bylam u dentystki w polsce bo mi sie 2 plomby pokruszyly troche.No i tak mi zrobila, ze teraz nic jesc nie moge:/ Najpierw gorny mnie bolal, to naswietlila lampa na nadwrazliwosc i bylo jeszcze gorzej to zrobila plombe jeszcze raz..Mniej ale dalej boli.ehh
Jak bym widziala, ze tak bedzie to bym wcale nie robila:/chyba, ze to jakas reakcja na biala plombe bo wczesniej mialam te zwykle i tez u niej robione i bylo ok.

• Mamusia
U mnie ksiądz chodził w zeszłym tyg. ale nie przyjmowaliśmy. Za to dzień wcześniej był chłopak i pytał, kto przyjmuje księdza, więc my że nie, a na drugi dzień dzwonek do drzwi, a tam ksiądz 😮 Ale nie otwierałam. Myslał, że może się nawrócilismy 😉

Izunia - to krzesełko kupiłam w normalnym sklepie za 65zł, i naprawde polecam, bo super sprawa 🙂 Franek siedzi w nim, nie ma ryzyka że wpadnie pod wodę, swobodnie może bawic się zabawkami 🙂

Dzisiaj Franek zaczął stać 🙂 Powoli podciąga się sam, ale jak go postawiłam to dzielnie trzymał się szczebelków i stał, nawet nie chwiał się za bardzo 🙂

• Mamusia
lusia zalezy 🙂 jak posadze z oparciem to sie trzyma a jak bez to zaraz sie lapie za stopy,wklada do buzi i sie skula w klebek i czasem potem przewraca sie na bok 😉 jak siedzi np na kolanach tak bokiem do mnie to ladnie siedzi,raka tylko trzeba asekurowac zeby nie poleciala do tylu 😉
A jak Franio?
Jak np wczesniej podawalam malej palce do siadania to ona sztywna i wyprostowana do stania,stanela, ja jej tylko palce podalam i stala sztywno

• Mamusia
a my póki co nadal uczymy się raczkowania a unikamy siadania chociaż z tym już bywa trudniej bo Kinga sama już się powoli rwie z leżaka do siadu ale to dobry znak że sił i mięśni nabiera w tym kierunku. Lecę zmywać bo się brudaków na nowo nazbierało a mam teraz siostrzenice i siostrzeńca u siebie na feriach to i garów bardziej przybywa ;p