Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum o ciąży

...123

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• lusia1982

2395

• edyta86

2294

• kama00006

1605

• justi5

1967

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
swieca i szatka tylko 😉
Nasza mala dostala na prezent od chrzestnychlancuszek zloty z bucikiem i kolczyki takie malutkie dla bejbisia 😉 Nie chcielismy nic kosciolowego 😉

A z tym kombinezonem tez nasz byl na 74 a mala miala 64cm i byl na styk. Mniejszy od normalnego kombinezony, ktory mamy na 68 a mala w nim plywala bo taki duzy 😉

• Mamusia
Eliie mnie tez to dzisiaj czeka. Postanowiłam zabrać się za sprzedaż swojej sukienki ślubnej, mężuś znalazł ogłoszenie ja wysłałam fotki no i dziewczyna jest zainteresowana przymiarką, tyle ze nie wiadomo czy będzie dobra. Wyprałam kieckę(1,5 ja prałam, dosyc ze sucha ciężka to mokra waży tone) i dodatki tylko ja wyprasować muszę, masakra nie cierpię tego, Draperie, tren...ehhhh fu jedno sie wyprasuje a już drugie pogniecione. Zobaczymy moze sie uda sprzedac, w niedziele przymiarka 😜

• Mamusia
ehhh mnie najbardziej wku... to,ze dzwoni wczoraj jego babcia i mowi tu cytuje : nie bede ci meza zatrzymywac zje obiad i zaraz wychodzi nawet do piwnicy go nie posle "
a co on tam robi juz godzine 😠 ?
pozniej sie go zapytam co slychac u babci na co odpowie ? NIC WSZYstkO PO STAREMU
to po jaki grzyb tam siedzi jak sie nudzi, bo nic nie slychac aaaaaaaaaaa
Ja mam obiadu dla siebie nie gotowac, bo ona mi ugotuje, a kiedy go mam zjesc o 18 jak wroci aaaaaaaaaaa wkurza mnie dzis wszystko chyba . . . jakbym miala conajmniej okres 😜 a tu ani widu ani slychu 🙂

• Mamusia
heheheh powodzenia Monika 🙂 u mnie szans na sen zadnych wiec musze troche malego pobawic, ponosic, a kregoslupa juz dzis nie czuje
a ten mi jeszcze eski pisze, a moze zakupy zrobic ????
o nie nie dosc ,ze czekam na obiad mala amruda w domku ,a ten by jeszcze na zakuoy chcial isc no coz faceci 😠

• Mamusia
Justi , mała już śpi, ciekawe ile czasu ma mamusia dla siebie? hehe Napisz kochana chociaż , czy dobry byl obiad i czy warto było czekać 😁 😁
kama no moze ksiądz diabła wygonił 🤪 hehe i dlatego mały tak spi 😁 to ja teraz z niecierpliwością będę oczekiwała swojego księdza, może i u mnie zdziała cuda 😁 😁 😁

• Mamusia
Cześc dziewczyny. Ja już po jazdach a Kinga ostatnią na dziś drzemkę sobie strzeliła. Przedpołudnie jak ostatnio co dzień spędziłam z babcią w południe jazdy a później upragniony dom i w końcu powrót do Kingi bo zdążyłam się już strasznie za nią stęsknić.oho i się chyba już obudziła...

• Mamusia
Monika hmmm kwestia gustu sałatka jarzynowo-ziemniaczana i kotlet nie jest to moja ulubiona potrafa tylko jej wnusia (czyt. mojego m.)
łaskawie hrabia JUZ jedzie ehhhhh

moj byl ochrzzony , na dwoch koledach u nas i u rodzicow i nic mu sie nie odmienilo na lepsze 😜 po prostu ten typ tak ma 😁 😁 😆

• Mamusia
kama00006 napisał(a):
wiecie co juz mnie drazni to jego nie jedzenie wszystko jest blleeee,rano tylko pocisnol sinlac i ciut cyca bo obiad nie bardzo no i teraz zjadl na sile pol deserku, wczoraj mu smakowal (jablko i marchewka z owsem)

u nas dynia z ziemniaczkamio z hippa zdziala cuda bo o dziwo nie grymasil

• Mamusia
justi5 napisał(a):
kama00006 napisał(a):
wiecie co juz mnie drazni to jego nie jedzenie wszystko jest blleeee,rano tylko pocisnol sinlac i ciut cyca bo obiad nie bardzo no i teraz zjadl na sile pol deserku, wczoraj mu smakowal (jablko i marchewka z owsem)

u nas dynia z ziemniaczkamio z hippa zdziala cuda bo o dziwo nie grymasil

justi u nas dynia tez byla blleee,nie wiem jak teraz ale wczesniej masakra

• Mamusia
hej...
jeszcze do was zaglądam....
zaraz idę się szykować.
zjadłam coś ale zaraz mnie zołądek rozbolał a nie mam swoich leków na to i tak kurna w kółko... nie no muszę pouzupełniać braki.

u nas też dzisiaj jedno wielkie marudzenie...
ale zaczyna Sewciu po dywanie raczkować.
jak zobaczy cos fajnego, najpierw się zdenerwuje, a potem włącza opcję "idziemy"....
teraz przysnął.