Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum o ciąży

...123

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Też uważam, że kłótnie na forum są całkowicie bezsensowne 😮 Nawet jak coś w wypowiedzi innej osoby nam się nie podoba, to czasem lepiej przemilczeć niż stwarzać niepotrzebne problemy 🤢 Przecież to nie nasze prywatne przekonania są głównym wątkiem tego forum ale nasze ciąże i maleństwa...Ehhh ale niektórzy jak widać żyją takimi kłótniami 😲 Przykre...
Lusiu no to super, że polepszyło ci się samopoczucie na diecie 🙂 Tak trzymaj!!! Wkrótce zobaczysz znaczne efekty to twoja motywacja urośnie jeszcze bardziej 🙂

• Odpowiedzi 20,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• lusia1982

2395

• edyta86

2294

• kama00006

1605

• justi5

1967

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
U mnie pasowałoby popracować na sflaczałym brzuchem, bo skóra na nim nie wie co to jędrność 😜 Ale to niestety wiąże się z ćwiczeniami, a tego nienawidzę...może się wkrótce przekonam, bo wkońcu zbliża się lato, dobrze by było wziąść się za siebie... 😉 😎

• Mamusia
Cześć mamusie! Ja dzisiaj jak zwykle w sobotę sprzątam i wypoczywam z dzieciakami na zmianę 🙂 Pomimo niezbyt słonecznej pogody planuję dziś godzinny spacer z Hanią - taki w szybkim tempie bo wczoraj zgrzeszyłam na diecie ☺️ więc dziś muszę się trochę intensywnie poruszać.

EVA- ale Wam się nieszczęść nazbierało 🤨

LUSIU- wytrwałości w chudnięciu życzę.
Ja mam minus 8kg w 2 miesiące. Powinno być 10 mniej,ale coś ostatnio chudnięcie przystopowało 😲 Ale pomimo grzeszków będę walczyć nadal 🙃

No i muszę się pochwalić sukcesami nocnikowymi. Od tygodnia wszystkie kupki Hania robi do nocnika 🤪ani jednej nie było w pieluszce. I to nie dlatego,że całymi dniami na nocniku siedzi 😁 😁 Malutka jest sadzana max na 3 minuty i zawsze zrobi albo kupkę albo siku i strasznie się potem cieszy jak jej pokazujemy zawartość nocnika 😆

• Mamusia
amelia ja tez chudne ale przez chorobe juz 3 dzien nie jestem na diecie a wlasnie wyszlam jeszcze z wesela zeby mala uspac 😉Sie objadlam i od razu 2kg na wadze,nie wiem skad to sie wzielo:P

Ale pomimo tego, ze nie bylam na diecie od 3 dni schudlam kilogram i dzis pokazalo 68 😁
Od jutra znowu dietka:d jeszcze conajmniej 8kg ale nogi juz mam chude i maz znowu lapie mnie za tylek:p

• Mamusia
Witam
My już po spacerku i jakoś innaczej się zrobiło na sercu jak słoneczko trochę świeci. zaliczyłam też dzisiaj fryzjera przez przypadek i jestem trochę obcięta i mogę fotkę do dowodu iść zrobić i wymienić dowód bo za miesiąc mi się kończy jego ważność.

• Mamusia
Ja dzisiaj tez zaliczyłam spacerek z małym 🙂 Nie było nawet zbyt zimno 🙂

Co do odchudzania, to długa droga przede mna, ale wierze, ze mi sie uda 😎 😎

Izunia - co znowu ten patafian chce od ciebie?? 😠

Elunia - dzieki za oklaska. Dla ciebie tez, o ile mozna 🙂

• Mamusia
Juz się zorientowałam co i jak w diecie dukana, aż dziwię się, że zamierzam ją stosować 🙂 Ale jestem zdesperowana, bo ważę najwięcej z was wszystkich 😞
Trzymajcie za mnie kciuki, idę teraz się umyc, przełożę Frania do łóżka i kładę się 🙂 Rozmarzę się o smukłej i sexi sylwetce 😎 😎

Buziaki 😘

• Mamusia
cześć Wam dawno mnie nie było zapracowana jestem bardzo jak przychodze z pracy to jeszcze mam pranie zakupy czasem gotowanie zależy jak sie dogadam z teściową, generalnie sie dogaduje mówie co ma dzieciakom dać do jedzenia i tyle ale zgrzyty też są tak jak wtedy gdy dała małemu mielonego do spróbowania no i rozpieszcza mi te dzieciaki cóż zawsze są jakieś wady i zalety wszystkiego. Musze sie pochwalićw pracy schudłam już znacznie poszło te 5 kg które mi po ciąży zalegało doszłam do wagi sprzed ciąży tyle że chudne dalej chyba. Pozdrawiam Was wszystkie wybaczcie żetak mnie tu mało.

• Mamusia
Heheheheheh Amelko jak Hania zlewa 🤪 A najlepszy był ten tekst "Nie krzycz na matkę" i ona wtedy w śmiech hahahha 😁
Lusiu widzę, żę na dobre się zawzięłaś z tą dietą 🙂 Gratulacje za determinację 😉 I powodzenia 🙂
Izunia ten twój były ma nierówno pod sufitem 😠 Najpierw was olewa, a potem oczekuje, że przyjmiesz go z otwartymi ramionami 😮 Dzieciuch 😠 😠 😠
Koraliku uffff na pewno masz masę roboty, podziwiam, że dajesz radę 🙂

• Mamusia
amelia Haniulek slodki ale cie wysmiala jak miala na ciebie nie krzyczec:p

Przeprowadzamy sie 😉 Zmieniamy mieszkanie na wieksze, 3 pietrowe i z normalna duza kuchnia 😁 110m chyba.Ale w tym samym budynku wiec daleko nosic nie trzeba 😉

Bylam dzis na takim pchlim targu z rzeczami dla dzieci.Upolowalam troche, bramke z chicco na schody za 10euro,konia na biegunach za 5 taki jak na teraz dla malej i takie gacie cos jak bujawka do skakania sie przyczepia na futryne, tez za 5 😉
Buciki balerinki z h&m za 1euro a wygladaja jak nowe i jeszcze kilka pierdol za grosze, nawet taka zabawke, ze sie wrzuca te trujkaty,kwadraty itd dostalam za free 😉