Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum o ciąży

...123

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
czesc kochane nie mam czasu czesciej do was wpadac 😞ale dzis ide na 11 do pracy ,a maly mi usnol wiec zasiadlam przed kompem 😉i troszke was doczytalam
lusiu trzymam kciuki za dietke u mnie na razie -7 kg w miesiac jeszcze 10 i bede happy 😉
monika gabi cudna
olusia viki slodziasta i zabeczki jak perelki moj dalej tylko 2 hehehe

• Odpowiedzi 20,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• lusia1982

2395

• edyta86

2294

• kama00006

1605

• justi5

1967

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej
Aniolku,mieszkasz na Sycylii super tylko pomarzyc hehe...a coreczki masz cudne,bo ze zdjec wynika,ze masz jeszcze jedna starsza,no a Julcia dosyc duza i pulpecik z niej hehe....
Olusiu,ale wiki ma zeby juz duze szoook 🤪 🤪 🤪,a kojec super tez by misie taki przydal,miejmy nadzieje,ze jej sie za szybko nie znudzi 😁 😉
edytko super,ze wozio sie sprawdzi,no i fajnie ze taki lekki,ze moglas go wynies razem z EMI 🙂dzisiaj pewni bedzie ciag dalszy testow bo pogoda sie zapowiada cudna 🙂
Monia,Gabi slicznie wygladala,no i niezly cyrk wam urzadzila,tego ja sie najbardziej balam jak chrzcilismy Kacpra,ale u nas naszczescie bylo ok,no a ty mamusiu wygladasz kwitnaco jak jakas modelka,super masz wloski,no i gdzie ty masz kobieto nadwage hmhm...??bo jakos nie zauwazylam...
Justi,ale z ciebie niezla laseczka super fotka w awatarku hehe 🙂

• Mamusia
Witam
Dzisiaj znowu ładna pogoda to idziemy z koleżanką na spacerek.
Lenka czworakuje po całym pokoju, kuchni, przedpokoju i czasem do drugiego pokoju wejdzie jak drzwi otwarte ale je staram się zamykać żeby później po całym mieszkaniu jej nie szukać.

• Mamusia
Kama super ten garniturek,tez mi sie najbardziej podoba ten pierwszy wzor,ale cene ma niezla 😮 😮
Wiktorek bedzie w nim wygladal jak maly przystojniacha 🙂A kiedy macie chrzest chyba w swieta o ile dobrze pamietam...???A jaki rozmiar mu zamawiasz bo ja bym miala z tym najwiekszy problem,bo ta rozmiarowka jest taka zroznicowana moj nosi od 74 do 86 😮 😮

• Mamusia
Witamy w ten słoneczny dzionek 😘
Olusiu kojec pierwsza klasa 😉 Miejmy nadzieję, że Viki polubi swój własny kącik zabaw 😉
Kama śliczny garniturek. I wybraliście najpiękniejszy kolor!!!
Justi kochana zrobię dziś zdjęcie małej w wózeczku bo pogoda dopisuje, więc nie omieszkamy się przewietrzyć 😜

Kochane lipcowe Mamusie 🙂

Razem z moim synkiem (listopad 2010) baaardzo prosimy o głosy! 🙂

http://pl.lennylamb.com/#chusty_do_noszenia_dzieci/konkurs/2961

dziękujemy 🙂

• Mamusia
Dziekuje za powitanie.
Sprostam, mam jedna coreczke, ta druga dziewczynka to moja siostra. 🙂
Nie ma co zazdroscic mieszkania na Sycylii jedynie to jest cieplo 22st dzisiaj, a 8 kwietnia wracamy do Polski 🙂
wiecej sie nie napisze bo akurat mala sie obudzila... pozniej tutaj zerkne bo na 15 idziemy na pogrzeb.

• Mamusia
Aniolek 😉 jeszcze Ja nie kulturalna i sie nie przywitalamn ehhh to nadrabiam 😉
wpadaj do nas czesciej 🙂 slodziutka ta twoja Julcia 😉

Ircia ☺️ ☺️ ☺️ dziekuje 😜 😜 ☺️ ☺️ ☺️

Edytko czekam nafotki ze spacerku 🙂 😆 😆

• Mamusia
Olusia heheh fajowy kręciłepek 😁 A wasz wózeczek jest chyba jeszcze lżejszy od naszego 🤪 Ile waży? Bo nasz 6kg 😉
Izunia ten taniec genialny 🤪
Justi obiecane zdjęcia 😜 Mała nie miała weny do pozowania heheh 😁 😁

[URL=http://img17.imageshack.us/i/zdjcie604y.jpg/][IMG]http://img17.imageshack.us/img17/9198/zdjcie604y.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://img222.imageshack.us/i/zdjcie605.jpg/][IMG]http://img222.imageshack.us/img222/8726/zdjcie605.jpg[/IMG][/URL]

• Mamusia
ircia ja chyba zamowie na 80 bo to jeszcze miesiac do chrztu,a naprawde ciezko wyczuc bo moj teraz niektore ciuszki ma juz na 80 ale tam jest tabela w cm wiec bede go mierzyc cm i zdecyduje ostatecznie,cena jest dosc duza ale mam nadzieje ze pozniej tez to ponosi bo jest to stroj neutralny

• Mamusia
edytko chetnie bym dodala tylko moj brat naprawil swojego laptopa i moj poszedl w odstawke,a net podlaczony do jego kompa i nie chce mu tu zasmiecac bo zaraz bedzie mi pieprzyl (niestety taki z niego duren),jak uzywal mojego kompa to bylo cacy,a teraz cwaniakuje 😠..ale postaram sie cos wrzucic jak tylko nadarzy sie okazja 🙂)

• Mamusia
dziewczyni jak wam sie widzi taki bukiet slubny
http://kwitnaca.pl/wp-content/gallery/bukiety-slubne/bukiety-slubne-124.jpg
kurde juz kabinuje jak kon pod gore bo suknia jest w stylu retro kolor ecru-cappucino ma osobno gorset + spodnica ciezko mi teraz wytlumaczyc ☺️ i tak mysle ze musze wprowadzic wlasnie w bukiecie element kolorystyczny bo bede mdla jak zapodam cos kremowego lub ecru i sie wszystko zleje najlepiej pasowala by wlasnie lekka zielen tak jak ten bukiet na obrazku(wpadl mi w oko),moze wy cos pomozecie ☺️co kilka glow to nie jedna 🙂

• Mamusia
edyta nasz wozek wazy prawie 8kg,w miare lekki,daje sie zniesc po schodach z mala 😉
a tamten co wczesniej chcialam kupic wazyl 7 wiec roznica niewielka.
Fajny ten wasz i jak mala fajnie w nim wyglada 😉

kama bardzo ladny ten bukiet,bys musiala zobaczyc czy do sukienki by ci pasowal.

• Mamusia
zapomnialam dodac ze w spodnicy jest wstawka z tiulu czy jak to sie tam nazywa z i ma doczepione cappucino ecru czekoladowo brazowe kwiaty cos jak by roze,ogolnie fajnie to wyglada ,a ja jestem kiepska w tlumaczeniu ☺️ ☺️ ☺️hehehe wiec i tak pewnie bedzie wam sobie ciezko to wyobrazic 😉