Skocz do zawartości

Lipiec 2010 | Forum o ciąży

...123

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
IKA 😘 😘 😘 😘 😘 DZIEKUJE BARDZO
stronke dodaje do ulubionych 🙂
tort samochodzik wydaje sie nawet latwy do wykonania hm moze sie skusze 🙂

Ann Stasiu chyba jest najdrobniejszy z naszych lipcowych mezczyzn 🙂 ale to nic nie szkodzi przynajmniej sie nie nadzwigasz , a wyniki z tego co pamietam ma dobre
po prostu ma taka budowe ciala i juz 🙂
pewnie oboje z mezem jestescie szczupli 🙂
kurcze tak piszecie o tych menu dzieci to moze i ja dam czasem skubnąć cos temu mojemu Gagatkowi 🙂 pomysle 😜

• Odpowiedzi 20,1 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• lusia1982

2395

• edyta86

2294

• kama00006

1605

• justi5

1967

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hehehe swietne sa te przepisy 😜 nawet zwykle kanapki dla Niejadka moga wygladac przepysznie http://www.inspirander.pl/gotowanie/kanapka-zolw

heheh na poczatek zrobie jakaas ciekawa kanapeczke mezulkowi 😁 😁 😁 😁 😁
bede miala praktyke 🙂
pozniej Wojtus bedzie mial idealne dziela 🙂 gdy bedzie starszy 🙂

• Mamusia
Hej mamusie 🙂

Edytka - ale z Emi pannica 🙂 Tylko patrzeć, jak zaczną za nią chłopaki latać 😎

Irka - współczuję ci kochana, ale z tamtego lekarza patałach, szkoda słów!!!

Ann - Stasio ma wagę piórkową, nie to co mój klocuszek:P

Dzisiaj zaliczyliśmy pierwszy spacer nowym wóziem, prowadzi się pierwsza klasa!!!!!!!!!!! Tylko siedzisko jest kubełkowe, więc nie jest to najszczęśliwsze rozwiązanie, i chyba najzdrowsze, ale Franek nie wiercił się ani nie marudził, więc może mu wygodnie....
Niedawno R poszedł z naszym starym wózkiem do komisu., trochę sentyment czuję, ale w razie czego kupię lepszy 😜 😉

Ja mam już pomysł na tort urodzinowy, rozmawiałam już z dziewczyna, która mi go wykona, temat dowolny, ale chyba zdecyduję się na taki sam jak ten http://nk.pl/profile/39073649/gallery/album/2/30, a koszt to 90-100zł.

• Mamusia
A to zdjęcia z dzisiejszego spaceru 🙂

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/542/p1130787.jpg/][IMG]http://img542.imageshack.us/img542/2663/p1130787.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/19/p1130794w.jpg/][IMG]http://img19.imageshack.us/img19/3087/p1130794w.jpg[/IMG][/URL]

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/17/p1130788r.jpg/][IMG]http://img17.imageshack.us/img17/3993/p1130788r.jpg[/IMG][/URL]

• Mamusia
Lusiu wozek pierwsza klasa lepszego nie moglas wybrac 😉My tez mamy kubelkowy i mozna sie przyzwyczaic na poczatku ciezko bylo i mi sie wizualnie nie podobal,ale teraz juz przywyklam,a Kacperkowi sie podoba w nim spanie,wiec Franiowi napewno tez 🙂A slyszalam,ze ta pozycja jest bardzo polecana do spania 🙂

• Mamusia
Irka83 napisał(a):
Lusiu wozek pierwsza klasa lepszego nie moglas wybrac 😉My tez mamy kubelkowy i mozna sie przyzwyczaic na poczatku ciezko bylo i mi sie wizualnie nie podobal,ale teraz juz przywyklam,a Kacperkowi sie podoba w nim spanie,wiec Franiowi napewno tez 🙂A slyszalam,ze ta pozycja jest bardzo polecana do spania 🙂

Franek dzisiaj zasnął bez problemu, i nie marudził nawet później, jak się obudził, tylko jak chciał się wychylić żeby więcej widzieć to trochę miał z tym problem. Ale tak myślę, że może jakaś mala pudusia pod plecy zda egzamin.
A jak KAcperek sobie radzi z normalnym siedzeniem?

• Mamusia
Lusiu my tez mamy podusie ale ona jest plaska,a on juz w pozycji lezacej tak opanowal technike siedzenia ze sam juz siada,ale pasy mu przeszkadzaja wiec sie nie wyprostuje calkowicie bo go zawsze zapinam bo raz by mi juz wypadl....
A co do twojego pytania jak sobie radzi z normalnym siedzeniem to jest ok sam juz siedzi od prawie 6 msca,mysle ze o to ci chodzilo w tym pytaniu 🙂

• Mamusia
Olusiu hehehe strój męża pierwsza klasa 😁 😁 😁 A Viki jak zawsze gwiazda 😉

Justi jak zaczyna się myśleć o dziecku to okazuje się, że jest mnóstwo argumentów na NIE. Niejednokrotnie pary odkładają właśnie przez takie myślenie decyzję o posiadaniu nawet jednego dziecka. Także nie myśl za dużo, bo tylko niepotrzebnie się zniechęcasz, a skoro pragniesz mieć kiedyś drugiego bobasa to po co się dołować 😉

Ircia my nie będziemy zamawiać sesji u fotografa, chrzestna ma lustrzankę a mój M. bardzo lubi robić nią zdjęcia więc zawsze jakaś pamiątka będzie 😉
A co do stroju Emi ma mnóstwo sukienek, więc wystroję ją w jedną z nich 😉
A Lusiu chodziło chyba o normalne siedzenie ale w wózku z siedzeniem kubełkowym 😜 Jeśli dobrze zrozumiałam heheh

Lusiu naprawdę widać różnicę w twojej figurze, oczywiście na plus 🤪 😘 😘 😘
A Franio jak Pan Prezes siedzi w wózeczku hehehe 😜 Na twoich zdjęciach wózek prezentuje się jeszcze lepiej niż na tych które pokazywałaś wcześniej 🙂

• Mamusia
Edzia - masz rację, chodzi mi o normalne siedzienie w tym kubełkowym siedzisku 🙂

Dziękuję za pozytywne komentarze odnośnie mojej figury 😎 ☺️

Jutro R idzie na szkolenie i zaczyna pracę. Fajnie, tylko mam problem, bo w przyszłą środe muszę iść do pośredniaka, a nie mam z kim zostawić FRanka 😞 Nie będe go ciągać ze sobą, bo muszę tam już byc na 7 rano, a on o tej porze śpi, i będzie mi tam marudził. A niestety kobiety z dziećmi tam nie mają żadnych praw, i nawet pracownicy każą stać w kolejce...
Moja mama nie może przyjechać, bo ma na 9 rehabilitacje 😞 Może R wypadnie dzień wolny wtedy. Oby!!!

• Mamusia
Hej
Lusiu jednak zle zrozumialam pytanie hehe ☺️A z siedzeniem ok,podoba mu sie 🙂
No i wczoraj tez zapomnialam napisac ze nikniesz nam w oczach,efekty twojej dietki sa bardzo widoczne 🙂Tylko tak dalej trzymam kciukasy 🙂
A moze jednak wez ze soba Frania do tego posredniaka,moze nie bedzie tak zle 😉W koncu bedzie wyspany po nocy,a moze i nawet ci tam zasnie 🙂

• Mamusia
Hej mamusie 🙂

Irka - będę musiała wstać o 6 rano i tam jechać, żeby być na 7, o 8.15 otwierają, ale im później będe tym gorzej, bo może zabraknąć numerków...niestety chora polityka.
A on nie wstanie mi o 6, nawet jak go obudzę, to będzie marudny. Wiem jak z nim jest, bo jak niedośpi, to stęka, kwęka - oszaleć można.
A w pośredniaku i tak pierszeństwo mają z grupą inwalidzką - nieraz z 10 osób trzeba przepuścić a jest się pierwszym w kolejce. A większośc z nich to tacy inwalidzi, jak ze mnie Miss Polski...

• Mamusia
No to niedobrze lusiu,a p[owiem tak ze w tej naszej PL to kur... panuje jakas znieczulica,jakby nie mogli matki z dzieckiem przepuscic,ile to zajmie 5 min nawet nie wrrrr 😠 😠 😞.....W ciazy zadnych ulg,z dzieckiem tez zadnych,normalnie masakra co sie w tym cholernym kraju dzieje,zadnych ulg wszystko pod gorke wrrrr 😠 😠.............................
Lusiu wkleilas wczoraj linka z tortem,ale cos nie dziala ,a chcialam go luknac,jakbys mogla to przeslij jeszcze raz 😜

• Mamusia
Lusiu mi też dopiero dziś pojawił się ten tort i JEST CUUUUDNY 🤪 A ile taki kosztuje??

No w tym pośredniaku naprawdę super polityka 😠 Niestety ludzie nie potrafią zrozumieć, że tak małe dziecko nie wytrzyma długo w jednym miejscu, a tym bardziej tak wcześnie rano...Ale kogo to obchodzi 😠 Mam nadzieję, że uda ci się jednak znaleźć jakąś opiekę dla Frania na ten czas

• Mamusia
czesc MAMUSIE

ciekawe czy ktoras zastane 😜

Lusiu moze twoj tata zaopiekuje sie Franiem ?? zaufana sasiadka ??
ehh szkoda,ze mieszkamy tak daleko od siebie

Monika gdzie jestes ?? jak Gabi i jej zdroweczko ??

Edytko macie juz swoj internet ??

torcik piekny 🙂

• Mamusia
Szkoda tylko, że ta babka jest z Łodzi...
Mój tata ma znajomą w piekarni-cukierni i robią bardzo tanio torty (nie wiem ile dokładnie biorą ale napewno dużo poniżej 100zł), ale nie robią aż tak bardzo artystycznych...
Zamawialiśmy u nich tort na chrzest to wyglądał tak (to różowe to buciki 😜 bo od góry tego tak nie widać)