Skocz do zawartości

MAMY SIERPNIOWE 2010 narazie fasolki:) | Forum o ciąży

Dorunia700

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Hej Brzuszki 🙂

wiosny nie znalazłam tylko parę sklepów :P

jakoś straciłam humor, nie wiem chyba martwię się o to czemu maleństwo się nie rusza albo czemu go/jej nie czuje 😞

poza tym chyba coś jest z ciśnieniem bo ziewam jak szalona i straciłam wigor. Tęsknie już straszliwie za tym moim chłopem. Ehhh jakoś tak dziś kiepsko 🤢 🥴

• Odpowiedzi 24,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Wiojojka

2267

• anochi

3640

• Mufka

1833

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

witam brzucholki:laugh: tylko na chwilke by sie odmeldować

pospałam sobie trosze popołudniu, poprzytulamam do mojego żygusia , zjadłam lodzika wiec pora na kolacyjke i do spania:P

kochane co do ruchow dzidziusia to niekiedy niektore kobietki nie czuja ruchow nawet do 25tyg ciazy wiec nie ma sie co denerwowac 🤨 jeszcze bedziemy miały tych kopniakow powyzej uszu 😎

kochane ide wiec cos wszamac - pozdrowionka

• Mamusia
do lasu nie dotarłam bo tata mój szanowny stwierdził że w lesie to jest sniegu po pas wiec nie ma co się pchać 🙂

właśnie ćwiczyłam z programem aktywne 9 miesięcy i nawet spoko te ćwiczenia, nie męczące. Fajne, będę ćwiczyć 🙂

a no i w między czasie pokłóciłam się z tym dziadygą moim chłopem, kurde pojechał sobie na narty ze znajomymi - oczywiście mu na to pozwoliłam (też miałam jechać ale z pracy nie mam się jak wyrwać) no i wiecie myślałam że będzie się trochę martwił, dzwonił a on rano odbębnia telefon i łaskawca wieczorem zadzwoni, kurde no, ja tu sama siedzę a on wcale sie nami nie interesuje, przykro mi straszliwie i smutno i samotno i mam chandrę 😞 😞 😞

• Mamusia
Cześć Dziewczyny, nie było mnie przez weekned i aż 10 stron do nadrobienia 🤪
Nie mam pojęcia co się dzieje z moim brzuchem, jak leże rano na plecach to raz wystaje mi taka piłka po lewej stronie brzucha, a następnego dnia po prawej. Normuje się tylko jak wstaje :P Dziwne
Czytałam , że Was zgaga męczy,ja zgage miałam tylko raz w życiu, po wypiciu lampki mocno wytrawnego wina, więc nie wiem co może Wam pomóc.
Jakaś śpiąca wsatałam, a musze jechać autem na przegląd, okropnie mi się nie chce.... 🤨

• Mamusia
Hej dziewczyny!
Wczoraj chyba sama sobie wykrakałam ruchy mojego dzidziusia bo zdaje mi się , że coś poczułam. późnym wieczorem, była to gdzieś ok. 22:00 moje maleństwo, (jeśli to naprawdę było one a nie jelita) wywijało fikołki, wierciło się. Fajne uczucie 🙂:P
Dzisiaj idę do lekarza zobaczyć moją Dzidzię.
Trzymajcie kciuki, aby wszystko było dobrze 🙂
Palibulka, ach te chłopy, ale jestem pewna że tak się stęskni za Wami, że jak wróci wycałuje Ciebie i Brzusia! 🙂

• Mamusia
Trzymam kciuki Wiojojka moze sie dowiesz czy to chłopczyk czy dziewczynka 🙂 ja mam taka nadzieje ze za tydz sie juz dowiem 🙂
Jaka tm u Was dziwczyny z pogoda? u mnie dosc nawet ale wieje tak ze strach wychodzic 😞
dzis ide szukac spodni bo moje juz cisna moja dzidzie 🙂
do pozniej kobitki 🙂

• Mamusia
Dzien dobry w nowym dniu, jak narazie dzien bez zarzutow, pogoda sie polepszyla, czuje sie juz dobrze, zgaga przeszla wczoraj wieczorem, troszke brzuszek pobolewa ale to normalne 🙂
Dzisiaj musialam sobie kupic nowe spodnie dresowe bo w tamtych niewygodnie i dzidzie lekko zaczynaja uciskac.
Dzisiaj cos pusto tutaj na foru, mamusie w pracy 🙂 Tak wiec milego dnia 😉

To ja pozdrawiam z pracy 🙂 Siedzę w rozpiętych spodniach, bo o ile przy chodzeniu są dobre, to przy dłuższym siedzeniu juz niestety uciskają. Chyba pora przerzucić sie na ciążowe. A, pracuję z samymi panami. Mam nadzieję że nie obślinili za bardzo monitorów hehehe A tak poważnie to zasłaniam swetrem, więc mam nadzieję ze nie zauważyli 🙂

Ruchów maleństwa też wciąż nie czuję- niestety... No ale to jeszcze wcześnie.

Miłego popołudnia 🙂

• Mamusia
Buziaczka zapewne wieczorkiem sie rozkreci, szkoda tylko ze ja wieczorami nie siedzie...
Wlasnie pieka sie ptysie mniam ostatnio ktoras robila i taka ochote mialam az dzisiaj sama zrobilam 🙂
Zaraz narzeczony wroci z pracy to bedzie sie objadac 🙂
Palibulka tez myslalam o cwiczeniach, ale narazie zostalam na tym etapie 😁 chwilowo len sie we mnie obudzil... Musze go jak najszybciej przepedzic 🙂

• Mamusia
no tak jeszcze nie tak zle, w sumie dziwie sie ze tak malo bo jedzenie to zaczelam 'pozerac' 😆
No ja tak z ciekawosci weszlam na wage zoboczymy jaka bedzie waga za 3mies 🤔 juz sie boje 😉
Ale maluszek sie wierci, zobaczysz niedlugo i Ty poczujesz pukanie ;] ja uciekam juz, jutro zapewne bede.
Milego wieczorku 😘