- Mamusia
MAMY SIERPNIOWE 2010 narazie fasolki:) | Forum o ciąży
godzina 15?
Gość
asiulkaa1990 napisał(a):
Zapraszam 🙂!!
godzina 15?
Zapraszam 🙂!!
- Mamusia
już po tej kawie????
to wracajcie tu 🙃 😉
to wracajcie tu 🙃 😉
Gość
niech Asia powie
- Mamusia
do kawy jednak nie doszlo 😞 musielismy do mojej babci jechac. ale nadrobimy 🙂 buziaki dla was
Gość
asiulkaa1990 napisał(a):
...wątpię... 🤢
do kawy jednak nie doszlo 😞 musielismy do mojej babci jechac. ale nadrobimy 🙂 buziaki dla was
...wątpię... 🤢
Gość
asiulkaa1990 napisał(a):
...wątpię... 🤢
...wątpię... 🤢
- Mamusia
Co takie miny dajesz Oli , usmiechnij sie lepiej 🙂
U was tez tak nasypalo? u nas pod sniegiem jest 5cm warstwa lodu, bo przy -5 padal deszcz.
ale tutaj cisza, chyba nikt poza nami tutaj nie zaglada juz
U was tez tak nasypalo? u nas pod sniegiem jest 5cm warstwa lodu, bo przy -5 padal deszcz.
ale tutaj cisza, chyba nikt poza nami tutaj nie zaglada juz
- Mamusia
Ja zaglądam ale kolejny raz mam złą wiadomość. W poniedziałek zaprowadziłam Jerzyka do przedszkola a tam On sam został bo z jego grupy dzieci nie było. No a we wtorek już do przedszkola nie poszedł bo dostał gorączki, a wczoraj gdy skoczyła do 39,3 poszliśmy do lekarza i okazało się że ma już zajęte oskrzela i dostał antybiotyk ( leczyłam sama ale jak widać to coś groźniejszego było).
Tak więc ja jutro ostatni dzień w pracy przed feriami i kurujemy się w domku.
Pozdrawiamy cieplutko mimo iż śnieżnie 🙂
Tak więc ja jutro ostatni dzień w pracy przed feriami i kurujemy się w domku.
Pozdrawiamy cieplutko mimo iż śnieżnie 🙂
- Mamusia
A że tu wiernie jesteście dałam po oklasku 🙂 : 🙂
- Mamusia
Grazynko duzo zdrowka dla Jerzyka, niestety i jego antybiotyk nieominal, u nas tez nasze leczesnie nie pomoglo, widocznie czasami trzeba cos silniejszego, wtedy nawet dziecko az tak sie nie meczy.
U nas naszczescie wszystko sie rozgonilo, teraz uwazamy na Julie zeby znowu nic ja nie zlapalo.
To teraz bedziesz miala duzo czasu dla Jerzyka, u nas ok 11 lutego maja ferie, a ja jutro iw niedziele znowu mam egzaminy 🤨
U nas naszczescie wszystko sie rozgonilo, teraz uwazamy na Julie zeby znowu nic ja nie zlapalo.
To teraz bedziesz miala duzo czasu dla Jerzyka, u nas ok 11 lutego maja ferie, a ja jutro iw niedziele znowu mam egzaminy 🤨
- Mamusia

Rekomendowane odpowiedzi