Skocz do zawartości

MAMY SIERPNIOWE 2010 narazie fasolki:) | Forum o ciąży

Dorunia700

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 24,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Wiojojka

2267

• anochi

3640

• Mufka

1833

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej Mamuśki 🙂, ja zaraz rosołek zjadam i pędzę do parku na spacer 🙂
mnie od Mcdonalda odrzuciło i nawet teraz kiedy o nim myślę robi mi się niedobrze... 😞 🤢
jedynie lody z Maca mogłabym zajadać z lionem o polewą truskawkową:P 🙂 zresztą każde lody mmmm

hej kobitki!!! witam witam a przedewszystkim nowe mamuski :laugh: dzis wstalam skoro swit o 11:00:laugh: :laugh:
połtora dnia mnie nie bylo i tyle do nadrobienia:P ale sie rozpisałyscie :P ale super brzuszki w koncu mozemy je sobie porownac:P

wczorajszy dzien spedzilam na zakupach oddalismy castorame i oddalismy rzeczy ktore zostaly nam po remoncie zebralo sie troche tego i kaska dodatkowa wpadla - 250zl nie lezy na ulicy :P :P i w koncu kupilismy suszarke na rzeczy:laugh:
pozniej poznanski Stary Browar - centrum handlowe - mezus chcial kupic butki ale nie bylo jakis fajnych , a ja rozgladalam sie za spodniami bo w te przed ciąży powoli nie wchodze - cisna maluszke wiec lepiej go nie draznić 😎
i rowniez ogladalam butki na wiosne upatrzylam sobie swietnie cizemki mam nadzieje ze jak jutro pojde je kupic jeszcze beda... na zakonczenie pizza :P :P i do domku
i tak minoł cały dzień:P :P

dzis jest u mnie sliczna pogoda chcialam wyjsc na spacerek bo wiosna pachnie a tu kiszka mężuś sie roschorował - z bolu glowy żyganko na całego wiec teraz śpi na siedząco ☺️ 🥴

a ja zrobilam juz obiadek, sprzatnełam łazienke, wrzucilam pranie, pomyłam zaległe naczynia i teraz skrobie cosik do was:P az sie stesknilam za wami juz sie nie moglam doczekac zeby poczytac co tam u was:P

a zapomnialam maluszek chyba skopal mi w nocy prawy jajnik i teraz mnie boli, a po za tym to strasznie mi bruszek wywalilo , juz sie go nie da schować a na dodatek malenstwo wariuje na calego,
a co do mojej dziwnej dolegliwosci to juz jest lepiej nie do konca ale da sie funkcjonowac :laugh:

• Mamusia
Witajcie mamuski. Jak tam u was mija niedziele? u mnie paskudnie, pogoda troszke sie pogorszyla bo wiaterek od morza dosc silny a jeszcze gorzej sie czuje, pol nocy nieprzespalam z bolu 😞 tak mnie cos boli/piecze od gardla do serca(?) gdzie tam sie konczy, najgorzej jak sie poloze, az mi lzy leca z bolu, w sumie dzisiaj mam taki glupi dzien ze ciagle plakac mi sie chce, nie wiem dlaczego.
Uciekam na obiadek, dzisiaj pozniej jest 🙂
Pozdrawiam i milej niedzieli

czesć brzuszki!!!
ja juz po obiadku niestety zjedzony samotniw bo moj mezulek zalegl w lozeczku i spi , moze poczuje sie lepiej ☺️ pogoda troszke sie spsula i chyba zanosi sie na maly deczczyk wiec ja chyba tez poloze sie koło Jakuba bo jakos czuje wzmozone przyciaganie a zwlacza po jedzonku :laugh: aż maluszek sie ucieszyl az dobrego obiadku:laugh:

anochi ja z buziaczka dosc szybko poczulysmy dzidzie , nasza jest duza wiec nic dziwnego nie wiem jaki duzy jest buziaczki szkrab:P kochana w kazdej chwili mozesz zaczag odczuwac malenstwo najprwadopodobniej bedzie to pomiedzy pepkiem a wzgorkiem lonowym blizej wzgorka :P super uczucie
ja przynajmniej w koncu wiem ze jednak jest tam mala istotka :P :P

milego popoludnia ide w male kimonko:P

• Mamusia
Ja codziennie popijam pare łyków coli...bo ją uwielbiam zwłaszcza teraz w ciąży i wcale mi nie pomaga na zgage. Próbowałam juz wszystkiego...jedynie to Reene ale tez nie na dlugo. Ale spróbować pewnie że możesz..jak najbardziej...a może jednak zadziała 🙂

Kornelia to na 100% dzidzius 🙂 Za niedługo wszystkie poczujecie 🙂 Ja dzisiaj raz poczułam dzidka jak skrobałam ziemniaki 🤪

Ide na tv...pewnie nic nie ma ale chociaz troche poleże i pogapie się w reklamy 😉 bzdzągwy 😆 😆 😆

• Mamusia
Kornelia ale ci zazdroszczę 😁 jesteśmy w tym samym tygodniu, więc może za niedługo i ja poczuję. Już proszę, błagam! moją Dzidzię o małego kopniaczka, żebym wiedziała, że jest tam na pewno, ale coś niechętnie słucha się Mamusi 😞 😉
no nic, cierpliwość to podstawa 🙂

• Mamusia
Hej kobietki, też bym już chciała poczuć dzidziusia, ale wszystko w swoim czasie. Natomiast widzę jak mi się autentycznie brzusio powiększył, teraz już naprawdę widać, że jestem w ciąży 🙂

a jutro idę do pracy pierwszy raz po dwóch i pół miesiąca zwolnienia, ciekawe jak sobie dam rady...

pozdrowienia i sympatycznych kopniaczków tam od środka życzę 🙂 🙃