Skocz do zawartości

MAMY SIERPNIOWE 2010 narazie fasolki:) | Forum o ciąży

Dorunia700

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
brawa dla Mateuszka, jeszcze troszkę i będzie śmigał na całego! Wojtuś za to w ogóle nie zainteresowany stawianiem pierwszych kroczków, wygodnie mu na czworaka, bezpiecznie, sam też wstaje, ale o chodzeniu nie ma mowy, jakby w ogóle nie wiedział że można. przyjdzie i na niego pora.
....cholera ...coś się miałam zapytać i zapomniałam...

• Odpowiedzi 24,8 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Wiojojka

2267

• anochi

3640

• Mufka

1833

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Heyka, My po długim czasie przebywania na działeczce nad jeziorkiem wróciliśmy do domku na kilka dni i na początku następnego tygodnia znowu zmykamy. Dziewczyny, kupiłam dziś test jutro rano robię, bo ostatnio z rana mnie tak muli że wymiotuje i w czasie jazdy samochodem mam omdlenia. dziś ledwo ze spacerku wróciłam do domu, prawie nic nie widziałam miałam zamylone oczy i jak przyszłam sprawdziłam ciśnienie i miałam bardzo słabe 99/60.Ciągle bym spała. Jeżeli będzie jedna kreska, to zacznę się martwić jaka jest przyczyna mojego stanu ☺️. Jak będą dwie będę się cieszyć 🤪. A jak jedna to dzwonię, by iść do pracy dorywczej, bo jestem na urlopie wychowawczym, ale jest oferta, by móc sobie dorobić tzw, na czarno, więc zawsze parę groszy wpadnie. a umowy nie dają, więc mogę iść 🙂 Zobaczymy tylko jaki będzie wynik testu 😲. Dam Wam znać 🙂

• Mamusia
witanko 🙂
u Mufki jest cuuuuuuuuuudnie, super jakby któraś dziewczyna dała przyjechać, normalnie sielsko-anielsko 😉 wielki ogród ze strumykiem + domek w stylu starego, klimatycznego schroniska, nie mam zdjęć, bo mi baterie padły 😞
co do podróży to jechaliśmy na noc i mała przespała jazdę, w sumie była jedna przerwa po 4 godzinach, mała się zbudziła i pół godziny z nami po stacji chodziła a potem znowu spanko, za dwa tygodnie znowu jadę nad morze, ale tym razem z rodzicami w dzień i w nowym foteliku, więc nie wiem jak to będzie 😉
Sabcia zazdroszczę działeczki 🙂 i szybko rób test, oby pozytywny, bo chcieliście już kolejnego malucha 🙂 a jak nie to i tak niedługo pewnie się postaracie 😉

• Mamusia
Dzięki wielkie dziewczęta 🙂 🙂 🙂 Osoba ze żłobka sympatyczna i miła więc nie martwię się tym że Jerzykowi będzie się działa krzywda, z dziećmi napewno będzie weselej 🙂 🙂 🙂
Oj zazdroszczę Wam tego spotkania i to jeszcze w tak pięknym stylu 😞
Julcia duża dziewczynka już 🙂
Sabciu trzymamy kciuki żeby było tak jak sobie wymarzyłaś 🙂
A ja się właśnie okresuję i boję dzisiejszej nocy, że może być powtórka z powodzi 😞 😞 😞
Pogoda super dziś załapaliśmy się na działeczkę do sąsiadki i pobuszowaliśmy z Jerzykiem w poziomkach 🙂 🙂 🙂

Elooo Niebrzuszki

takie dziś było niebo nad moim miasteczkiem 🙂

podobno po drugiej stronie tęczy jest krasnal z garnkiem złota 🙂 🙂 tylko zamknąć oczy i marzyć 🙂 dwie tęcze to osobliwy widok na niebie 🙂 CZY NIE JEST BAJKOWO ???

pozdrawiamy i ściskamy wszystkie mamy 🙂 Grażynko cycki w górę żłobki są dla dzieci a panie nie wieszają ich za nogi i nie wypijają im tam krwi 🙂 🙂Jerzyk dzielny chłopak a mama Jerza dzielna babka dacie radę 🙂 🙂 🙂

Sabcia no Ciebie to podziwiam za odwagę 🙂 🙂 życzę chłopca tym razem

anochi napisał(a):
Kasia38 napisał(a):
ten budynek to ratusz a drzewa to maleńki parczek przy nim 🙂

klimat małych wielkopolskich miasteczek 😁

ULA LUBUSKICH!!!!! JA MIESZKAM W LUBUSKIM !!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

SZYBKO POPRAW 🙂 🙂

• Mamusia
Kasiu masz rację, trzeba dbac o patriotyzm, ostatnio przejeżdżałam przez Gorzów, pamiętam dawne wyprawy nad morze (maluchem) i byłam w szoku, że teraz znad morza do Gorzowa jechaliśmy tylko 2 godziny 🤪 a oprócz tego macie tyle pięknych jeziorek, zazdroszczę takich atrakcji w takie upalne dni

anochi napisał(a):
Kasiu masz rację, trzeba dbac o patriotyzm, ostatnio przejeżdżałam przez Gorzów, pamiętam dawne wyprawy nad morze (maluchem) i byłam w szoku, że teraz znad morza do Gorzowa jechaliśmy tylko 2 godziny 🤪 a oprócz tego macie tyle pięknych jeziorek, zazdroszczę takich atrakcji w takie upalne dni

oj tak ja mam o tyle dobrze ze w zasadzie wszędzie mam blisko bo do Jeleniej Góry nie daleko nad morze do Kołobrzegu chociażby też rzut beretem , jezioro mam pod nosem więc żyć nie umierać 🙂 🙂 tylko kurcze do was mam daleko 🙂

• Mamusia
Kasia38 napisał(a):
anochi napisał(a):

no to suuuuuuuuper masz, pozazdrościć, ja znowu będę przejeżdżać przez Gorzów za 2 tygodnie 😉 najeżdżę się w Twojej okolicy a jakoś Was nie odwiedzę 😞

oj tak ja mam o tyle dobrze ze w zasadzie wszędzie mam blisko bo do Jeleniej Góry nie daleko nad morze do Kołobrzegu chociażby też rzut beretem , jezioro mam pod nosem więc żyć nie umierać 🙂 🙂 tylko kurcze do was mam daleko 🙂

anochi napisał(a):
Kasia38 napisał(a):
anochi napisał(a):

no to suuuuuuuuper masz, pozazdrościć, ja znowu będę przejeżdżać przez Gorzów za 2 tygodnie 😉 najeżdżę się w Twojej okolicy a jakoś Was nie odwiedzę 😞

a może jednak spróbujesz z Gorzowa do mnie to tylko 30 km 🙂

• Mamusia
Kasia38 napisał(a):
anochi napisał(a):
Kasia38 napisał(a):
anochi napisał(a):

a może jednak spróbujesz z Gorzowa do mnie to tylko 30 km 🙂

hmmmmmmmmmmm zobaczę, bo będę jechać z rodzicami nad morzem, gdybym jechała sama z mamą to spoko, ale ojciec to niezbyt chętny do tego typu odwiedzin

• Mamusia
Czesc Dziewczyny,
Sabcia, wow, nie wiedziałam, że już starasz się o dziecko w takim razie trzymam kciuki 🙂
Właśnie zamówiłam małemu fajna piaskownicę do ogrodu, bo teraz zabawa w piasku to jego ulubione zajęcie 🙂
My zaraz mykamy na spacerek, miłego dnia dziewczynki 🙂
Aha no i obiecane zdjęcia Domisia 😉