Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

buuterfly teraz wcieranie balsamu? dopiero??? nie wiem jak reszta, ale ja smaruje codziennie od chyba 8 tygodnia ciąży 🙂 mam tendencje do rozstępów ogromne, więc wole zapobiegać...
hyh moje okna też wołają 'umyj mnie, umyj' 😲

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Dosik ja myśle że nie ma reguły...jak byłam pare tyg temu w szpitalu na ginekologicznym to była tam dziewczyna z ogromnym brzuszkiem, a sama była malutka i drobniutka....a na ŁYDKACH takie rozstępy jakich jeszcze nie widziałam! czerwone i ogromnie dużo!
Tak więc ja wole smarować...aczkolwiek może nie łydki 🙂 ale brzuch i piersi, bo na uda już za późno... 😞 i smaruje oliwką na zmiane z kremem na rozstępy Perfecty. a Wy? 🙂

• Mamusia
Ja tam smaruje raz na rok balsamem głęboko nawilżającym z Evelinne.Nie wiem czy dobrze napisałam nazwę firmy 😜 Ale teraz muszę zacząć robić to częściej. Rozstępy mam na piersiach takie malutkie. Na udach, na plecach...Za szybko rosłam i stąd się wzięły. Ale nie przeszkadzają mi bo nie są zbyt widoczne. A nawet jak je widzę to co tam...Mam faceta ,który mnie kocha i może dlatego w ogóle nie przejmuje się takimi rzeczami.

U mnie jeszcze na szczescie nigdzie objawów rozstępów nie widać uff 😉
ale obawiam sie tego i tez smaruje brzuszek piersi biodra pupe i uda bo bratowa mówiła ze najczesciej w tych miejscach sie robią.
A używam balsamu przeciw rozstępom z Eveline 🙂

Czesc Brzuchatki 😉 ja o roztepy nie martwie sie bo juz mam heh a powiem wam co slysze to na to reguly nie ma mozna sie smarowac a i tak sie zrobia jedynie co to na brzuszku moga mi sie zrobic bo po dwoch ciazach tam okurat nie mam 🙂a pogoda super u mnie slonko swieci zjemy obiadek i na spacerek idziemy jak tam samopoczucia na dzis?

Samopoczucie dobre gdy się widzi ładną pogode za oknem ! 😉
My też sie chyba dzis do parku na spacer wybierzemy na jakies lody i gofry ;DDD
Mój apetyt wzrata jak widze takie rzeczy ;DDD
hihi 😁

Dosik chcesz zdjęcie profilowe dodać? musisz je możliwie najbardziej pomniejszyć...
moje samopoczucie kiepskie 😞 mąż wrócił z grania ze zwichniętą nogą i moje plany legły w gruzach 😞 a pewnie wiecie co to znaczy 'chory' facet 😞