Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Elu oczywiście 🙂 jak weszła pierwsza seria simsów to grałam do rana, noc w noc 🙂 potem mi się znudziło...i od tamtej pory nie gram w ogóle 😉

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Agaa mnie ostatnio mój Krystian rozbawił pytaniem CZY PRZYPOMINAM MOJEJ P...JAK TO JEST MIEĆ ORGAZM? Normalnie uśmiałam się do łez 😁 😁 😁 A ja mu na to, że Ty pewnie swojemu nie pozwalasz zapomnieć jak to jest(bo mój to taki zboczuch) A on , że właśnie nawet nie ma jak sam tego zrobić bo ,gdzie i kiedy i że już od tego mu się kurczy wszystko 😁 😁 😁 Biedny mój...Widzisz.Twój nie chce choć może, a mój chce ,ale nie może 😁

zboczuch? 🙂 normalny facet, myślisz że mój tego ... nie tego? 🙂 wczoraj się go pytam jak wrócił z pracy czy boli go rączka 😜 to mi mówi że dzisiaj to nic ten tego bo przecież się dowiedział że będzie miał córke....nie skomentowałam 🙂 hyh

dzieci w simach z tego co pamiętam były kłopotliwe 🙂 jak się im jeść nie dało, to zabierała je opieka społeczna!!!! 🙂 jak pierwszy raz mi je zabrali...to się popłakałam heh 🙂 🙂

• Mamusia
O jaaaacie 😲 Ale dziad 😜 Krystian jakoś nie miał takich oporów. Był tylko bardziej ostrożny i delikatny niż zwyczajnie. A po całym wydarzeniu na okrągło pytał jak się czuje i czy nic mnie nie boli. Aż mnie to wkurzało. Ale ja mu kiedyś powiedziałam, że jak on mi nie da tego co chce to znajdę to gdzie indziej. A , że zna moich kolegów i wie jakie to psy na baby to chyba woli nie ryzykować 🤪

• Mamusia
haha i niech mi ktoś powie, że Panie w ciąży są oziębłe 😁 😉

sioperka22 myślę czy powiedzieć, nie wiem czy nie wstrzymam się do narodzin dziecka. i niech później on robi sobie z tą wiedzą co chce.
ale mam nadzieję, że kiedyś znajdę faceta, który będzie kochającym ojcem dla mojej kruszynki 🙂

• Mamusia
Eee to tak było w pierwszej części. W drugiej najpierw ostrzegają 😁 Ale to już trzeba ostro głodzić bachorka i do szkoły nie puszczać to wtedy zabierają. Moja 6ścio letnia siostra to jakaś sadystka....Kazała wleźć simsowej do kuchni i coś tam gotować i zabrała drzwi i patrzyła jak strażak biega w okół a simsowa się jara 🤪 Trzeba uważać na to dziecko 😜

hehehehe buuterfly dobra ta Twoja siostra!! 🙂 🙂 pamiętam jak ten strażak latał w pierwszej części simów więc sobie to wyobraziłam i się szczerzę do monitora jak głupia 😜
a sioperka spadła z krzesła ze śmiechu 😁 😁 😁 żyjesz kotek? 😜

• Mamusia
JA OSTATNIO POSTANOWIŁAM JUŻ TAK NIE ZANIEDBYWAĆ MOJEGO....Z czego ten się ucieszył he he 😉mój by mógł non stop hmmmmmm za to mi się nie chce....ale poprawiam się pomału he he 😜
ok spadam mieszkankiem się zająć i obiadkiem jakimś.miłego dnia pa pa 😘

• Mamusia
Hehe moj ma tak samo jak sioperki 🙂 czyli zawsze wszedzie i o kazdej poze ale wlasnie mi tez sie zbytnio nie chce...ale postepy u mnie sa tak samo hihi ☺️

Eloite sorki ze zapytam ale co na to twoi rodzice? jesli chodzi o ojca twojego dziecka nie maja nic przeciwko temu ze on nic nie wie ?

• Mamusia
Eloite trzymam kciuki ,żebyś sobie ułożyła życie z człowiekiem ,który na ciebie i Twoje maleństwo będzie zasługiwał i wierzę ,ze tak będzie.Trzymam za ciebie kciuki i również podziwiam mocne babsko z ciebie 😘 😘 😘 ok teraz to już naprawdę spadam zajrzę później pa 😘

• Mamusia
Agaa ty mi o 7 miesiacu nie mow ;/ popatrz na mojego ssuwaczka :O on mnie przeraza ostatnio bylo jeszcze pomiedzy 4 a 5 😁 hehe
No podobno od 7 miesiaca brzuch jak wypali w kosmos to masakra podobno najszybciej rosnie 7-8 ehh a mi juz jest ciezko 😞

Loli w kupie siła w dupie moc jak to się mówi 🙂 🙂 hmm co ja dzisiaj taka 'przysłowiowa' jestem? 😜
chyba mi też palemka odbiła trochę 🙂 🤪
damy sobie radę, ale pewnie będzie jak w tych pierwszych miesiącach...kiedy to KAŻDA prawie się źle czuła... 🙂 wszystko przed nami 😘

• Mamusia
Kurde coraz bardziej zaczynam myslec o tym porodzie jak to bedzie w moim przypadku ;/ te dwie moje kolezanki co rodzily no to nie mialy jakis rewelacyjnych porodow jedna miala cesarskie ciecie bo miala tylko 3 cm rozwarcia ale jak do mnie dzwonila to powiedziala mi ze jak by miala rodzic 2 raz to bym rodzila przez cc , jesli chodzi o znieczulenie do kregoslupa powiedziala ze nic nie boli i bardzo dobrze sie czuje, a moja druga kolezanka znow pod koniec porodu serduszko maluszka zaczelo zanikac wjec lekarze go wyciagali jakimis specjalnymi szczypcami za glowke 😞 ale wszystko jest wpozadku i tak sie zastanawiam ciekawe co mnie czeka czy normalny porod czy z jakimis dziwnymi niespodziankami wiadomo ze nie mozna tego przewidziec a szkoda ale tak na powaznie teraz sie zastanawiam nad tym znieczuleniem do kregoslupa? i nad porodem w wodzie i sama nie wiem co lepsze 😞

• Mamusia
Loli moi rodzice odkąd pamiętam, zawsze bardzo mnie wspierali.
Miałam poważne problemy ze swoim ojcem, ale to na szczęście już za nami.
W kwestii ciąży popierają moje wybory mimo iż moja mama np. uważa, że powinien widzieć tylko dla tego, żeby dziecko później nie miało pretensji. Mój tata pytał mnie tylko o kwestię ewentualnych alimentów. Ale oboje akceptują moje stanowisko w tej sprawie.

A co do brzucha to zaczyna już ciążyć ale dziewczyny: JESZCZE WSZYSTKO PRZED NAMI 🤪 😁 😉

Loli tu powinna się wypowiedzieć Perełka, Kasia25 albo amarta 🙂
poród to nie zwyczajny zabieg...tylko poważna sprawa 🙂 nie masz wyjścia, nie myśl o tym....nie stresuj się, bo to i tak nic nie da. Dlatego tak ważne jest żeby chodzić na szkołe rodzenia...i obyć się chociaż troszkę z tym co nas czeka, a mogę się założyć że i tak to co tam przejdziemy w czasie porodu nawet nam się nie śniło że może być tak a nie inaczej.... 🙂 głowa do góry - nie jesteś sama 🙂

• Mamusia
No dokladnie wiadomo ze lepiej sie nastawic na cos gorszego niz zeby sie puzniej rozczarowac 🙂
Ta dziewczyna co rodzila normalnie powiedziala ze najgorsze jest tylko to ze jak masz skorcze i lekarz zabrania ci przec 😮

Eloite no to super ze masz tak wyrozumialych rodzicow 🙂

ja tam wole się nie nastawiać ani że będzie super i szybko, ani że będzie masakra 32 godzinny poród 🙂 bo i tak będzie tak jak ma być 🙂 a cesarka wcale mnie tak nie przeraża...będzie to będzie 🙂