Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Ania 87 nasza szkoła rodzenia jest dopiero od 1.07 o godzinie 17 w świetlicy w przychodni (tj. gdzieś na dole) na drugie zajęcia trzeba od lekarza prowadzącego ciążę zaświadczenie ze nie ma przeszkód aby uczestniczyć w ćwiczeniach fizycznych. Oczywiście mojego kudłatego nie będzie bo ma pierwszą zmianę, także będzie chodził co dwa tygodnie, ale będziesz Ty i moja kumpela 🙂 także będzie nam raźniej co trzy brzuszki to nie jeden 🤪 już się nie mogę doczekać 😜

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Ania 87 nasza szkoła rodzenia jest dopiero od 1.07 o godzinie 17 w świetlicy w przychodni (tj. gdzieś na dole) na drugie zajęcia trzeba od lekarza prowadzącego ciążę zaświadczenie ze nie ma przeszkód aby uczestniczyć w ćwiczeniach fizycznych. Oczywiście mojego kudłatego nie będzie bo ma pierwszą zmianę, także będzie chodził co dwa tygodnie, ale będziesz Ty i moja kumpela 🙂 także będzie nam raźniej co trzy brzuszki to nie jeden 🤪 już się nie mogę doczekać 😜

Witam was ponownie :P
znów widze głowny temat to jedzonkoo ;D
Ale dziś jakos nie mam apatytu na ciepłe wróciłam przed chwilą w drodze kupiłam truskawki i właśnie się nimi zajadam 🙃
Znów taki upał ehh nie sprzyja mi on 😞
jeszcze dziś będe dalaj szukała tych przeklętych butów ;/ bo tak jak SIoperka mówiła wszędzie takie ogromniaste szpile że łooo 😲
Nie mam nawet dziś pomysłu na obiad 😜 i myśle ze zrobie pyzy z mięsem chyba mogą być co nie ? 😁
Nikt zbytnio głodnny w taki upał nie jest 🙂
Ale dziś moje maleństwo szalało w brzusiu od rana do południa non stop kopniaczki hihi 🙃

• Mamusia
Jeszcze dokonca nie skonczone 🙂 i lekkie poprawki ale strasznie mi sie podobaja

[URL=http://img263.imageshack.us/i/snapshotofme2d.png/][IMG]http://img263.imageshack.us/img263/788/snapshotofme2d.png[/IMG][/URL]
[URL=http://img229.imageshack.us/i/snapshotofme1w.png/][IMG]http://img229.imageshack.us/img229/1820/snapshotofme1w.png[/IMG][/URL]

• Mamusia
Ja zawsze lubialam sie bawic w takie zeczy ale wlasnie nigdy nie mialam na to paznokci i robilam kolezanka 🙂
A teraz to normalnie mam zajawke na kolekcjonowanie lakierow do paznokci 😉
Tylko ze kurde nie ma tutaj wogule tych lakierow z chudym pedzelkiem do zdobienia ;( i moja kolezanka ma jeden czarny 🙂 to go mecze 😁 tylko myje ten pedzelek zmywaczem hihih

• Mamusia
No wiem wlasnie ze w pl jest tego duzo i tanio.
Tipsy tez kiedys mialam, i licz na to ze puzniej ciezko bedzie ci zregenerowac swoje paznokcie ;/ masakrycznie wygladaja puzniej, wjec jak masz naprawde super paznokcie to sobie zapusc i idz do kosmetyczki tez ladne moze ci zrobic na swoich, no chyba ze ci nie zalezy tak bardzo na pazurkach

• Mamusia
Cześć lachonki 😜 W końcu jestem. Stęskniłam się za wami, ale nie będę nadrabiać bo i tak nie dam rady 😁
Co u was słychać maleńkie? Jak tam brzusie i w ogóle ominęło mnie coś ciekawego tak w skrócie?
Aaa...Macie może u siebie w mieście sklep Textil Market? Byłam tam ostatnio i kupiłam za 12,99zł spodenki dla siebie. Imitacja jeansu. A są z bardzo elastycznego materiału. Na te upały w sam raz.
Dosik ja również odradzam Ci tipsy. Ja robiłam sobie żelem na moje paznokcie w marcu ostatni raz. Do tej pory złazi mi to wszystko z pazurów. Lepiej zapuścić swoje i iść z nimi do kosmetyczki. Poodsuwa i usunie ładnie skórki i wymyślicie na pewno wzorek ,który ci się spodoba. Ja spróbuje zapuścić pazurki do powrotu Krystiana i też pójdę żeby mi tylko pomalowała ładnie.