Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Jesli chodzi o kopniaki to wydaje mi sie wlasnie ze tak jak Ania8888 napisala dzidzia coraz wjeksza i coraz mniej ma miejsca.
A jesli chodzi o kopniaki to moja jak nie raz przysadzi w strone zeber to az podskocze czasem ;/
Eluska wpisalam sie juz w tabaleczke 🙂
Agaa hehe to moze ty wpadnij do londynu 😉 pozwiedzasz troche na jakies zakupy pujdziemy 😁

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Loli sie ociaga... 😜 hihihi
Madzia musi tak byc 😉) nasze dzieciatka rosna rozwijaja sie i juz maja swoj tryb... moze akurat gdy Ty spisz ona buszuje a nawet tego nie wiesz 😜 a postukaj do niej, pusc jakas muzyczke albo bajke... czekolade zjedz gadaj do brzusia co kolwiek.... cos musi zadzialas zeby sie troche rozbudzila.. 😉
No chyba ze masz malego leniucha w brzusiu?? 😜

dziewczyny! na basenie cudownie!!!!! myślałam że padne po przepłynięciu dwóch basenów a mogłabym tak w kółko pływać 😉 u nas jest możliwość wypłynięcia na dwór!! no miodzio! polecam 🙂

Loli, hmm moja propozycja była że kupie Ci bilet, ja przylece jeśli i Ty mi kupisz 😁 😁 achhh z wielka wielką chęcią bym Cię odwiedziła 😉

sioperka chyba nie masz się czym przejmować! u mnie jest dokładnie tak samo!! bardziej czuje takie przeciągania niż ostre kopniaki! do tego dopiero teraz czuję bóle nad pępkiem, co Wy czułyście chyba z m-c temu 🙂 no i ja nadal małą czuję na dole pod pępkiem...nigdy jeszcze powyżej. za tydzień wizyta, też się nie mogę doczekać 🙂

cześć dwupaczki 🙂 jaaaaa tez bym poszła na basen, popluskać się trochę ale niestety lekarz zabronił nawet tego 😠, tak nawiasem mówiąc to byłam wczoraj na kontroli bo coś tak mnie swędziało i piekło i poszłam, i co?? jakieś podrażnienie, pewnie z proszku 😠 😠 😠 gaddd demmmet!! jak ja lubię takie rozrywki 😠 chociaż dobrze ze tylko to.
Ania ciesze się ze mężulek się sam zdecydował i ze oszczędziłaś mu kar cielesnych 😜
A ja znowu głodna, idę upolować coś do lodówki 🙃

• Mamusia
Laski jaka wy macie pogode???
ja wam moja oddam darmo.. mam dosyc... jak tak ma wygladac nastepne 2 miesiace to mnie zamrozic prosze i obudzcie mnie pod koniec sierpnia.... 😠
koniec swiata jakies.... 🤨 w sloncu to chyba z 50C w cieniu nie mniej...
Poszlam do sklepu po zakupy jakie tam chlep smietana.... do plusa urzerac sie z idiotami zebym nie placila rachunku za neta ktorego nie mialam przez jakis czas... no i do tego textilu po spodenki (ELUS JESTES KOCHANA 😘 KUPILAM 19,99 TAKIE COS SWIECACE SA NIE?? PRZESKOK ROZMIAROW Z 27 NA 30 MNIE TROCHE PRZERAZA ALE CO TAM.. WAZNE ZE MAM COS KROTKIEGO NA TYLEK: 😁 )
chodzilam moze pol godzniny po dworze.. i myslalam ze nie dojde, tak mi slabo bylo.... KOSZMAR 😞 Moj maly chyba slonka nie lubi bo co wyszlam z cienia na slonce to trak sie napinal i wierzgal...chyba mu za goraco w tym brzusiu 😞

wy tez tak macie na slonce itp?? kurde nie chce siedziec calego lata w domu a cos czuje ze tak bedzie a najwczesniejsza godzina o ktorej wyjde z domu bedzie 19....

• Mamusia
No takie z jak by brokatem 🙂 Ja mam rozmiar 30. A jaki wzięłaś kolorek?
Mój mały też teraz się wygina, wypina, przeciąga...Już nie plumka tak i nie świruje jak dawniej.
A tych takich jak by dresowych krótkich nie widziałaś? Tej imitacji jeansu? Też fajne. I na ,,potem,, będą 🤪

czemu u mnie nie ma takich fajnych sklepów....chce jechac dzisiaj do tesco po jakieś rybaczki czy cuś luźniejszego i jakąś koszulkę na ramiączkach bo umieram z tego gorąca! 🙂
u mnie jest 30st w cieniu!! masakra 🙂
hmm a w macicy podobno jest stała temperatura, więc Marcelkowi na pewno jest tam dobrze....ale skoro Tobie jest źle z powodu ciepła to on też się źle czuje... 😞

• Mamusia
No wlasnie nie widzialam 😞 w tym Textilu maja taki syf ze koniec..
ja te dopiero w ostatniej chwili widzialam.. one sa krociutkie a tamte co ogladalam byly takie przed kolano takie bojowki bezowe i oliwkowe, potem jeszcze dorwalam takie turkusowe ale to byly za koano i wszystkie male -bo sie nie ciagly.... dresowe cos tam bylo, i troche takich jak by hawajskich czy cos 😜 a na wieszaku wisialy rybaczki ale byly taaaakie wielkie... i fajne takie cos jak dzins rybaczki takie pufowate z podwyzszonym stanem...te byly bajer ale nie ma nas....;(
zaraz zaladuje fotki to pokaze jakie wzielam 😉

Aga no wlasnie nie wiem jak to jest, bo niby opalac sie nie wolno bo za mocno w brzuch grzeje i cos tam nie?? no to chyba tak do koncxa stalej nie ma.. albo ze cieplota ciala ogolnie sie podwyzsza i tam tez.. nie mam pojecia kurde

• Mamusia
Aga a masz Haus albo trola?? bo tam sa sukienki fajne ....na cycach sciagacz taki szeroki a pozniej puszczone, albo na szyje zakladane i puszczone... bluzki na naramkach.... a w hausie jest teraz tak ze jak kupisz 1 rzecz to 2 masz za 1 zl 😉
ja akurat nic nie wybralam bo to co by mi bylo dopre te sukienki itd to byly troche za drogie jak dla mnie.
a w Modo tez sa ale bluski takie rozne 😉 masz cos takiego?? 😜

hmmm ja to pierwsze słyszałam tutaj na forum że trzeba brzuch zakrywać a resztę ciała to niby można?! ni ewiem też, ale wydaje mi się że z dobrym filtrem takim powyżej 30 UV to chyba nie ma problemu. A tak szczerze to macie ochotę leżeć plackiem na tym skwarze? bo ja nie 🙂