Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej dwupaczki 😉
hihi dzis ja pierwsza;D 😁 😁
Jak tam po nocce??
mnie maly tak kopal ze spac nie szlo... ehh 😉 mam nadzieje ze po za brzusiem nie bedzie taki aktywny w nocy 😜 hehe
Loli pazurki piekne 😉)
Dosik ja tez odradzam tipsy, mi w ciazy jak zalozylam na slub trzymaly sie tylko 5 dni, a to co mi po nich zostalo mam nadal i nie moge sie tego pozbyc... a zakladalam w kwietniu i bardzo slabo rosna teraz a tak tez mialam dlugie...
Czekoladka nie wiem jak tu spac bo tez jak leze na boku to maly wali kopami jak nie wiem a na plasko nie umiem...

buziaki milego dzionka 😉

• Mamusia
Agaa a czytałaś coś na temat czym jest bejca i jak się nią maluje? Bo to dosyć ważne. Ją się tak jak by wciera w słoje. Żeby nadal było je widać, ale żeby miało drewno inny kolor. Ja malowałam moje łóżeczko na dwa razy. I też innego efektu się spodziewałam. Lakierobejca mnie przerosła 😜 A czy to ważne ile dzieci spało w tym wyrku? Przecież i tak zrobisz je po swojemu. Pomalujesz, kupisz moskitierke i ładną pościel i będzie zupełnie inne.
Ja tam już mam większy brzuch , ale nie budzi mnie brzdąc w nocy. Jakaś nieczuła ze mnie matka 😁 Spać mogę bez problemu itp. A i co do wyglądu to pierwszy Krystian jak wysłałam mu zdjęcie moje obecne powiedział, że promienieje ☺️ Później powiedziała mi to taka babka, jak ją nazwać....Partnerka mojego byłego kogoś 😁 Że służy mi ciąża. W naszym małym miasteczku też mam same przywileje. Tu się wszyscy znają itp i wszędzie mnie chwalą. Podziwiają i wpuszczają w kolejke 🤪 Nawet w lumpeksie hehehe 😁 Poza tym czuję się jak Jezusek 😜 Wszyscy do mnie z darami walą...Od kuzyna żony na dzień dziecka dostałam czekoladki dla małego 😜 Ale sobie pojadłam. A mamy znajoma ma bzika na punkcie warzyw , ogrodu i takich wynalazków dziwnych. Więc na okrągło daje coś mamie DLA SŁONECZKA ELUNI 🙃 Więc się objadam bobem, smażoną cukinią, pomidorówką z prawdziwych pomidorków i poziomkami z jej ogrodu 🤪 A jaką dostałam cudowną czerwoną sukienke!!! Po jej córce, ale wspaniała. Więc przyłażą do mnie jak do Jezuska z darami 😁

• Mamusia
Loli a pazurki fajniutkie...Troszkę jak ognie, troszkę jak pawie piórka 🙂 Masz talent i powinnaś zacząć na nim zarabiać. Bynajmniej ja nie mam cierpliwości i jak Dosik najchętniej smaruje bezbarwnym. Poza tym od kiedy miałam ten żel są tak ochydne, że nic mi się z nimi nie chce robić. Poczekam aż odrosną troszkę i w lipcu pójdę do takiej Loli i mi pomaluje 😜

• Mamusia
Oj Loli mi noc minęła...hmmm...Bardzo erotycznie 😜 Moje libido powróciło jeszcze bardziej intensywnie niż przed ciążą...A że nie mam jak dać mu upustu to śnią mi się takie różne zboczeństwa 😜 Szukałam sobie na allegro stanika, ale raczej wole w sklepach poszukać choć nie jest to łatwe. Albo jak już znajdę to cena jest straszna. A przecież kto mi zagwarantuje, że będę miała nadal takie cyce 🥴 Ech więc tylko rypanko mi w głowie i seksowne majciochy 😁

• Mamusia
Buuterfly hehe ty zboczuszku 😁 zberezne mysli ci po glowie chodza 😲
No ja niestety nie mam takiego problemu 🥴 i nie musze kupowac cyckonoszy wjekszych 🤨 a szkoda mi to moze troszke urosly ;/ a mialy rosnac podobno 😮 ale pewnie po porodzie sie troszke powieksza i wtedy bede miala na bank brzydkie rozstepy 🤨 no ale cuz.
To pewnie wszystko dlatego ze tak malo przytylam 🥴
A ja dzis sie opiekowac bede MOIM bo chory spi w lozeczku

Cześć Dwupaki !! 🙂
Myśmy właśnie wstali obudzeni kopniakami 😁, ale w nocy niestety też za przyjemnie nie było budził mnie zatkany nos i ból gardła 😞 dziś ide juz z tym do lekarza bo mnie to męczy 😮
Znów zapowiada się ładna pogoda (czyt: męcząca dla nas). A mnie czekają jeszcze dziś zakupy jakies dodatki musze sobie kupić, może znów cos dla mojego syneczka 🙂 się zobaczy 😁
Buuterfly: Erotyczna noc 😁 fajnie fajnie 🙂
Ja wam powiem szczerze ja mam częściej takie chetki w ciągu dnia niż w nocy 😆
W nocy czy wieczorem to ja padnięta jestem hihih 😉

• Mamusia
Dosik u mnie pogoda beznadziejna 😞 ukradlyscie mi ja 😁 hihi , ale chociarz nie bedzie meczarni no chyba ze z parasolem 😁
Ja dzis hmm chyba pojade do sklepu kupic foremke i to ciasto bede piekla 😁 bo takiego mam smaka ze niedowiary 😁

a Wy znowu o jedzeniu 😁
kurcze, wyobraźcie sobie że za dwa i pół tygodnia idę na wesele!!!! głupio było odmówić...mam nadzieję że nie będę się tak męczyć jak na ostatnim...

eloite ja tak z tymi kopniakami mam ale tylko jak leżę na prawym boku! to w środku zaczyna się kompletne szaleństwo 🙂 nie wiem...może Ewie to przeszkadza? na coś ją tam naciskam...? więc wole leżeć na plecach albo na lewym boku...aha i przyniosłam sobie wczoraj do łóżka taka dużą i twardą poduszkę pod nogi...bo masakra mi zaczęły puchnąć 😞

Loli jak Ci zapłacę za bilet to przylecisz mi zrobić takie pazurki? 😁 😁 prooooszę 😁

buuterfly, nic o bejcy nie czytałam, bo się zdałam na swojego męża...że niby on się zna 😜 i bez szlifowania to pomaluje i zobaczymy co wyjdzie...wiem, że to nic że spało w nim więcej dzieci, ale jakoś tak mi się dziwnie zrobiło...pomaluje i jak skończę to Wam efekt pokażę 🙂

a za chwilkę chce się NARESZCIE!! wybrać na basen!! 🙂 od dwóch lat nie byłam 🙂 a od pół roku mam darmowy bilet 😜 więc już dziś postanowiłam i jadę się popluskać 😁 swoją drogą to ciekawe czy wejdę w strój kąpielowy 😁 😁

• Mamusia
Agaa a ja na basenie nie byłam....nigdy 😜 Pełno jezior dookoła a na najbliższy basen miałam 50km. Pod domem duży staw więc tu się pluskaliśmy jako bachorki 🙂 A w strój się nie mieszcze...Co się dziwić jak to jest miseczka C a na dzień dzisiejszy mieszcze się w F. Loli nie zazdrośc tych cycków. Chłopa nie ma to komu mam się nimi chwalić. I mam w dodatku tylko jeden stanik 😞 Bo reszta za ciasna....Widziałam jeden fajny, ale za 74zł. A dla mnie to dużo. Zwłaszcza, że zaraz znowu urosną a potem oklapną a kasy mi nikt nie odda.

oo właśnie...propo cycków ( piersi! 😜) to moje kurcze chyba zmalały?! nie rozumiem tego 😉

buuterfly takich stawików i bajorek zazdroszcze, sto razy bardziej wolę naturalna wode niż chlorowaną 🙂

• Mamusia
kurcze ale wy duzo piszecie! ciezko nadrobic.
kasia mi to odpowiada nawet ze 1 lipca dopiero, bede juz po egzaminach a 5tego mam wizyte u gina wiec wezme to zaswiadczenie spokojnie na 2gie spotkanie. Moj mąż się wreszcie zdecydował i będzie przy porodzie 🙂 a słyszałam że to dużo daje, przynajmniej te położne się mają na baczności i trochę milsze są no bo jednak jest jeszcze ktoś i patrzy im na ręce. także się cieszę 😁 pewnie i tak by poszedł ale fajnie że się sam zdecydował i nie muszę przymusów stosować albo kar cielesnych 😁

• Mamusia
Agaa a ja na basenie nie byłam....nigdy 😜 Pełno jezior dookoła a na najbliższy basen miałam 50km. Pod domem duży staw więc tu się pluskaliśmy jako bachorki 🙂 A w strój się nie mieszcze...Co się dziwić jak to jest miseczka C a na dzień dzisiejszy mieszcze się w F. Loli nie zazdrośc tych cycków. Chłopa nie ma to komu mam się nimi chwalić. I mam w dodatku tylko jeden stanik 😞 Bo reszta za ciasna....Widziałam jeden fajny, ale za 74zł. A dla mnie to dużo. Zwłaszcza, że zaraz znowu urosną a potem oklapną a kasy mi nikt nie odda.

• Mamusia
hej laski co tam u was z rana?widzę ,że dziś nastawianie z lekka na ruch ...basen no proszę ...to nie dla mnie pływać nie umiem i co ja bym tam robiła chodziła po dnie he he 😮 ANIA 8888 super ,że zdałaś jeszcze ''tylko ''jazda i masz z głowy a wtedy to ulga ,że SZOK!!!! 🤪 🤪 🤪TRZYMAM KCIUKI ,ŻEBY CI SIĘ SZYBKO UDAŁO!!!!Chyba czekoladka pisała o kopniakach przy leżeniu a boku je też tak mam jak leże na lewym po jakimś czasie mała protestuję i muszę zmienić pozycję ja myślę,że jej chyba niewygodnie ,ale nie wiem...a tak w ogóle to moja malutka coś ostatnio leniwa jest i trochę mnie to martwi...mniej się rusza niż przedtem 😞 😞 😞 😞 😞myślicie ,ze coś jest nie tak??????????????ja już sama nie wiem i z lekka panikuje........ 😞

• Mamusia
Eluska ja mam czasem lekkie kłucia z jednaj lub 2 str podbrzusza ,a tak to nic niby mój lekarz mówił ,ze tak czasem jest ale i tak mnie to martwi co o ruchów to są rzadko i lekkie niby teraz się z lekka mała wierci ale to i tak nie to samo co wcześniej........nie wiem co mam o tym myśleć.....

• Mamusia
Jestem zdania zeby nazwe wrzesien 2010 zmienic na klub zarolcznych zboczuchow 😁 😁 😎 ahahha bo tu jak nie temat seksu to jedzienia;D aahhaha 🤪 🤪

Ela cycki to przeklestwo w ciazy kurde.... ja tez mam tylko 1 stanik bo co miseczka dobra to w obwodzie moglabym sie zawiazac do okola... 🤨 a tez nie stac mnie na wydawanie 80 czy ile tam zl na stanik zeby go potem wyrzucic czy zeby lezal w szafie... a cycki i tak wroca do siebie z przed ciazy...podobno...
Aga z tym strojem tam ostroznie bo ja ostatnio jak bylam ...jeszcze na szczescie w domu nabralam powietrza i mi sie gora rozpiela 😜 ahha bylo by kino na basenie 😜 ehhe
A z tymi kopniakami jak lezymy na boku... to niby najlepiej lezec na lewym bo po prawej jest jakas zyla glowna i jak lezymy na prawym to dziecku jest dostarczona czegos tam mniejsza ilosc... nie wiem czy to prawda czy co... ale cos w tym musi byc skoro maludy tak na boku sa pobudliwe... nie?? nie wiem 🙂
A co do tych ruchow to u mnie jest podobnie i to cos mi sie wydaje ze dzieci wchodza w swoj tryb, sami zaczynaja gerulowac sobie czas na spanie na harce... 😉 a 2 powod to ze maja coraz mniej miejsca i ruchy beda teraz ograniczone, skoordynowane.
Ja czuje teraz wiecej takich jak by sie napinal albo wyginal maly i czasem cos wypycha mi po bokach to noge to reke bo czuc cos dlugiego cienkiego to chyba dobrze sie domyslam co?/ 😜
no i kopniaki teraz zaczynaja konkretnie bolec i widac je bardzo mocno.... wy tez tak macie??/