Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
monia_dj a masz national insurance numbercard? bo na to sie czeka przecierz z 2-3 tyg i bez tego raczej nie da sie dostac tego...

Hej Agula0183 powiem ci ze tez tak mialam moze 2 razy i postanowilam sobie nie przesadzac poprostu z zakupkami :/ coraz ciezej jest dla maluszka i dla ciebie, wjec uwazaj na siebie i nie przesadzaj 😉

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Wydaje mi sie ze nie, jesli nie wystapily zadnego typu krwawienia,plamienia wjec wszystko powinno byc wpozadku, najlepiej sie teraz odprez gdzies na sofie i daj maluszkowi odpoczac po wedrowce mamusi na zakupki 😉
A jak tam u ciebie zdrowko Agula? wszystko wpozadku jakies objawy na 17 tyg? kurcze kiedy to bylo ehhh pamietam ze jeszcze w tym tygodniu u mnie nic nie bylo widac 🙂 a teraz to juz masakrycznie ciezko..

• Mamusia
Agula no jedynie maz musi pomuc 😉
No to super ja pierwszego kopniaka dostalam w 15 tyg 🤪
Teraz to juz mala strasznie kopie i pamietam jak sie nie moglam doczekac teraz juz po zebrach kopie i wcale to nie jest przyjemne uczucie 😞
A plec kiedy bedziesz znala ?

Czesc dziewuszki 🙂 dzis tak duszno ze dychac sie nie da kupilam sobie z Perfecty masc chlodzaca dla przyszlych mam na nozki ale ulga po tym jest .Widze ze pisalyscie na temat macierzynskiego to jest po porodzie 4,5 miesiaca i placi to zus a wychowawcze to juz zalezy czy zarobki nie przekrocza 504 zl na osobe na miesiac jak przekroczy to nie dostanie sie pieniazkow.Ja mam za kazda wizyta robione USG 4D i place 120zl a jak z plytka to 150 zl i dostaje zdjatko.Dzis corcia ma wystepy nie chce mi sie tam isc tak duszno tzrymajcie sie i uwazajcie na siebie 🙂

• Mamusia
Eluska no 2 godziny je robilam tam prawa to wiesz :d gorzej bylo z lewa :d ale jak na zdjeciu widac wlasnie lewa reke wjec nie jest tak zle 😁
Kurcze normalnie zajawke zlapalam na paznokcie chciala bym robic i sie bawic w tych kategorach ale strasznie duzo kosztuja tutaj te kursy na paznokcie niby sa takie co trwaja tylko np. 5 dni i masz juz certyfikat ale cenia sie strasznie ;/

• Mamusia
Cześć Dziewczynki!!
Ja cały czas Was czytam 😜 Tylko mam często problemy z napisaniem czegoś albo w ogóle z wejściem na forum...Zmieniłam laptopa i teraz mam wszystko nowiutkie i teraz już może będzie dobrze. Ale i tak nie mogę pisać często bo mam cały czas leżeć i nie napinać mięśni brzucha 😞 Poza tym sesja jest, ja nie mogę do szkoły jechać i muszę wszystko na raz zaliczyć za ok 2 tyg + egzaminy na certyfikat + PNJA i się cały czas uczę żebym we wrześniu tam nie lazła bo trochę ciężko by mogło być. Z moją dzidzią wszystko w porządku, tylko się za bardzo spieszy na świat, choć teraz już raczej się wszystko ustabilizowało. Będę miała DZIEWCZYNKĘ (najprawdopodobniej) Wiktorię.
Przytyłam 3 kilo tylko bo ostatnio chudłam a brzuszek mam maleńki, chociaż widzę, że rośnie.
Co tam jeszcze...Ja jeszcze nic nie mam do pokoiku dziecka ani żadnych ubranek bo się wystraszyłam i wolę nie zapeszać a poza tym i tak się nie mogę nigdzie ruszyć, więc będę kupować pod koniec sierpnia wszystko na raz...
Co do upałów- mam klimatyzację i codziennie bardziej ją doceniam 😁 Truskawki są moim głównym posiłkiem teraz a poza tym nabawiłam się anemii..
Jak mi teraz post wejdzie to będzie super i pozdrawiam was wszystkie serdecznie 😘
Ahaaaa ten temat z goleniem.... 😁 🤪 😁 🤪 cudo 🙂 hehe 🙂
Jeśli już będę mogła pisać to obiecuję się odzywać jak tylko będę mogla.

• Mamusia
Marrrtini podaj chociarz jakiegos e-maila,skype,gg obojetne co.. zeby jakis kontakt z toba byl kochana nawet nie wiesz jak sie ciesze ze wkoncu do nas napisalas, wlasnie rano cie obgadywalysmy co u ciebie i wogule :P Agaa sie napewno ucieszy jak zobaczy twoj poscik.
Kochana odpoczywaj 😉

Agula oo to super 🙂 u mnie tez bezwstydniska z niej sie tak rozkroczyla ze masakra bylo widac w 100%

• Mamusia
hehe już kilka razy czytałam gdzie ta marrrtini... ale nie mogłam napisać 😠 ale już najwidoczniej mogę 😁
podam wam gg 5635431, na wszelki wypadek.
Niedługo już naprawdę czegoś dostanę od tego leżenia, cały czas w domu, tylko na wizyty jeżdżę...no ale mus to mus. Chociaż teraz już niby trochę mogę chodzić ale się boję narazie...

• Mamusia
Wiem cos o tym kochana tez juz nie moge wytrzymac w domu a co dopiero non stop lezec w lozeczku masakra ;/ no ale jak trzeba wszystko dla dzidzi 😉
Napisalam do ciebie na gg 🙂
Oby tylko duzo zdrowka dla ciebie kochana :*
Wszystkie polecialy na basen 😁 pewnie sie teraz pluskaja 😁

• Mamusia
O martini 🙂) fajnie ze jestes.. 😉 hehe o odzywaj sie jak tylko mozesz 😉 dbaj o siebie i o niunie 😉
No i wlasnie daj jakis namiar na siebie 🙂 i szamaj duzo mieska, warzywek i burakow przede wszystkim na ta anemie;*
aaa widzicie, dobrze wymyslilam rubryczke u Agi w tabelce jest z nr kontaktowym 😁 ehhe
ja wlasnie szamam obiadek... 😉

Aga to szybko poznalas plec 😉 hehe ale jak Twoj synus taki odwazny i siusiaka do kamerki pokazal to faktycznie 😜
A z tymi zakupami to uwazaj ja tez nioslam ciezka siatkie to co lawka siedzialam, i bardzo bolal mnie brzuch... nospe wez i lez juz dzis nic nie rob, odpocznij 😉

no dziewczynki uważajcie na siebie i leżakujcie ile się da 😉 dużo zdrówka dla maluszków 😘 Loli zmobilizowałaś mnie tymi swoimi paznokiwtkami i wziełam sie za swoje 😆