Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Monia nie ma czego zazdrościć :/ Leże sobie na wznak juz chce sobie pojsc spac a tu nagle dotknełam koszulki i caluteńka ręka mokra az z niej spływało i to gdzies 1 w nocy :/ Katastrofa...
Loli tak tak poprawiło sie ale ja jestem taki człowiek, który ciągle potrzebuje miłości przytulania i wogole i ja bez tego życ nie moge :d Ale opalilam sie troche na buzi i uda mam spieczone on bujania sie na huśtawce 🙂

• Mamusia
Mi też nic nie leci...Jak ma lecieć to będzie, a jak nie to przecież nie wyczaruje 😜 Ja sobie pospałam w dzień, a później to tak się obijałam...Na dworku nie ma co siedzieć bo chłodno. Później zadzwonił Krystian i troszku pogadaliśmy. A tak to przeraża mnie zasuwający czas 😮 Już prawie połowa czerwca...Masakra. A ja bym chciała połowę sierpnia i żeby Krystian był już z nami. Spadam zaraz spać bo nawet mój niewyrzyty labradorek ma już śpiące oczka 😜

• Mamusia
monia i ja rowniez przylaczam sie do braku lecacej siary 🥴 chyba tak jak Eluska wlasnie pisze nie ma co zazdroscic , ale nigdy nic nie wiadomo moze i za miesiac bede miala tak jak inne ?
Monia dostalas juz moze te pieniazki? czy nadal czekasz?
A mnie chyba cos zgaga lekko atakuje ale powstrzymuje ja jakos 😁

• Mamusia
Hmm Dosik ja wczoraj pochodzilam troszke po sklepach , ale nic nie kupilam , puzniej wybralam sie na targ i kupilam owoce i warzywka 🙂 puzniej wsumie sie nudzilam :/
A dzis caly dzien siedze w domu mojego nie ma:/ gdzies z kolega sie wybral i do tej pory go nie ma wjec sie lenie 😁

heloo ja tylko na chwilę bo zaraz uciekam do łóżka na filmek 😁 u mnie tez ostatnio siary sporo, zwłaszcza w nocy 🤢 🤢
Agga leżakuj i jeszcze raz leżakuj, pozdrawiam cieplutko 😘 😘
ja zmykam do łóżeczka, dobrej nocki dziewczynki 😘

• Mamusia
Cos dawno sie nie odzywala ania87 ? ktoras wie co tam u niej ?
No napisala dzis tylko jednego wlasnie posta i nie wiadomo co to tam u niej sie dzieje dokladnie, mam nadzieje ze nic szczegolnego.
Pewnie poszla spac , moze macica sie rozciaga i wiesz jakies takie skorcze ma czasem przygotowywuje sie do dzialania, oby to bylo normalne..

No Dosik juz lepiej lepiej 🙂 Ten weekand naprawde dobrze nam zrobił 🙂 Ahh... 😜 Wogóle to niech sobie bedzie ten czerwiec bo ja jeszcze tyle rzeczy musze kupic, że głowa mała więc ja na razie sierpnia nie chcem 😁

Loli: musisz zrobić wszystko by sie tu kontaktować z niami 😲
Eluska: To super ! ;* , ja tez jeszcze dosc troszke do kupienia mam ale spokojnie w sklpeach wszystko jest więc się nakupimy 🙃

• Mamusia
Napewno bede sie jakos do was kochane odzywac nic sie nie martwicie 😘 😘
A o zakupach to ja wogule nawet nie chce rozmawiac bo mam tyle zeczy d kupienia ze az poprostu nie chce mi sie o tym myslec 😞
Ale ciesze sie ze jutro uslysze moja mala gwiazdeczke 🙂:*