Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

hehehe Dosik w takim razie jak byś mnie widziała przed ciążą to zmieniasz orientację 😜 bo wyglądałam wg siebie znacznie lepiej 🙂 tutaj jakaś twarz zniekształcona...fryzura do bani...
a najlepsze jest to i nie wiem czy też tak macie....że jak patrzę na siebie w lustrze to sobie myślę że nawet jeszcze nie jest tak źle. a na zdjęciach toż to jakaś masakra 🙂

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

uhhh Dosik, bo ja teraz zmienie orientację 🙂 🙂 🙂 no bajka!! po prostu pięknie wyglądasz 🙂 mniam hehehe
za wcześnie trochę na pokazywanie takich fot 😁 😁

No Loli to były czasy 😉)
to właśnie było zdjecie z plazy tam jest taki fantasia park i tam byłyśmy na panienskim 🙂
taka impresska damska 😁
Agaa: a właśnie tak przegladam zdjecia z płyt i co chwile coś znajduje 😁
może juz coś z naszej Anulki masz hihih 🙃

Dzem dobry brzuchatki 🙂 ooo widze śliczne zdjęcia 😁 Dosik i Agaa cuuudne fotki 🙂 MI za to ciekawie sie dzien zaczal... Załątwiłam ochraniacze do łóżeczka, wyszlam z psem i poszlam do sklepu no i wszystko by bylo git tylko pozniej szlam do warzywniaka po ogórki i rzodkiewke ale niestety prawie zemdlałam tam 😮 i szybko musiałam wrócic do domu masakra... Przestraszylam sie nie zle 🤢

• Mamusia
Nie no Dosik...... 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 Ty wiesz co nie????? hihih 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 🤪 😎 😎 😎
Agus a Ty jakie masz cyckiiiiiiiiiiiiiiii 🤪 mmmmmmm< NAPALONY> hihih 🤪
Loli i Elunia, tez tak pieknie dziewczyny na fotkach wycholdzicie... 🤪 ja tu nie bede wchodzic bo tu same SEXI MAMUSKi 😁 😁 😁 i tylko napalac sie mozna 😁

Loli Ty masz te skurcze czy ktora bo nie wiem... tez mialam to ze odpoczywac duzo i nospe i cos tam na podtrzymanie... Ale kuzwa tak jak Aga mowi nie macie jakiegos gina co by cie na samolot pozadnie zbadal???????????? A Ci powiem ze mi one znowu wracaja... 😮 i to chyba teraz norma, a ta pogoda to poteguje...

Agus do tysiaka sa z marini roana ii implastu... no i ten co ja chce bebetto volcano... do tych 3 pierwszych nie ma nosidelka a do volcano jest... na allegro 1000 i jakies dodartki

Własnie ze jadlam sniadanie!!! Kurde.. Stoje chwilke w kolejce mala byla przeciez i czekam i czuje ze cos nie tak ale sobie mysle kurde to chwila moment kupie ogoraski i do domku no i jak juz mialam mroczki przed oczami to sobie mysle ooo nie bo jak dupne tu to mnie nikt nie bedzie zbieral..

• Mamusia
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjjjj 😠 😠 😠 😠 pol postu mi dodalo 😠 😠 😠

tak bylo ze tu sie tylko na was napalac mozna!!!! 🤪

i do agi o wozki ze marina roan i implast ma do tysiaka ale bez nosidelka a ten co ja chce bebetto volcano ma nosidelko i na allegro 1000 + gratisy...

Loli, nie ma naprawde u was gina co na samolot by cie zabral i zbadal????
ja tezx tak mialam to odpoczywac i nospa i cos na podtrzymanie..
a teraz to znowu wracA i ta pogoda to poteguje....

elus uwazaj za goraco widocznie albo spadek cisnienia mialas czy cos nie ma klimy czasem w tym sklepie?????//////