Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja to was udusze kiedys... mowilam 10 str ale nie no co tam 9 musialakm nadrabiac... oj wy babole zboczone!!! 😁 🤪

Wiec Agus skromne D to ja mam ty masz o krok od E raczej 😜 ehehe
Zdjecie zaraz Wam przesle tylko wybiore i zaladuje 🙂
Pieluchy tak jak Laski mowily 🙂
aa co do wozkow.... Laurana u nas jezdzi troche bebetto , i mi sie nim dobrze tez jezdzi... ma resory jest dobrze skretny nie za ciezki no i co dla mnie wazne jest tanii... wiem ze to tesciowa kupuje itp ale jak ma mi potem wypominac ze ona tyle za ten wozek dala a jest jakas rysa albo co tam innego to dziekuje.... a te wszystkie x-landery itd powyzej tysiaka prawie 2 to w zyciu tyle nie dam za wozek...
A to jest ten o ktorym mowie...
http://www.allegro.pl/item1045870166_bebetto_vulcano_wozek_lepszy_od_murano_9gratisow.html

znawczyni się znalazła...stanik mam D! drugi też D 🙂 i dobre są, a nawet za duże 🙂 kiecka była troche opięta dlatego może mi je tak wycisło 😜 zresztą...co ja się tłumacze? mam to w dupie jakie sa 😜

a ten bebetto fajny....na żywo bym go chciała zobaczyć! 🙂

ja powoli zacznę w lipcu...w ogóle muszę sobie solidną listę zrobić, czego mi jeszcze brakuje i z następnego zasiłku pokupować te pierdoły...i chyba dla siebie też już zacznę kolekcjonować od lipca...a Ty coś już masz z kosmetyków?

• Mamusia
To moj bazgrolek 🙂
[URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=56409149b755a7fa][IMG]http://images47.fotosik.pl/309/56409149b755a7fam.jpg[/IMG][/URL]

A to ja... yyy 1,5 roku temu 😜
[URL=http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=50b0b384331c9696][IMG]http://images38.fotosik.pl/305/50b0b384331c9696m.jpg[/IMG][/URL]

• Mamusia
No Agus niech sobie sa jakie chca... mi sie podobaja 😁 ehhe
Now lasnie ja po wyplacie pojde kupic, i sie zastanawiam jakie... nivea czy hippi czy jakos tam.... ehh a znowu dla siebie nie wiem co mam kupic tak w sumie.... stanik do karmienia ogladalam od 15 do 75 zl ale badziewne babcine bez usztywnienia itp to mi to nie robi... 🤨 te gatki jednorazowe, popdpaski grube te bella tak?? i podklady ceratowe na lozko i?? i co jeszcze??

• Mamusia
Ja w lipcu chce sobie kupić do szpitala a w sierpniu już wózki i całą reszte dla małego.
Ja zawsze kupowałam na bazarkach staniki. Czasami na przecenie w ESOTIQ itp. I tam miałam 75 D ostatnim, przed ciążowym czasem. Teraz F jest za małe. W tych esotiqach jakies same tępe baby spotykałam ,które nie były odpiednio przeszkolone na sprzedawczynie tego typu. Zero zainteresowania mną i pomocy 🤢 Trafiłam w końcu z polecenia na taką starszą panią...I poszłam do niej. Byłam w szoku. Już na oko trafiła w obwód pod biustem...Nie wiem jakim cudem i czy ona ma jakąś inną rozmiarówkę ,ale u niej miałam obwód 65. Co do miseczki trochę się pospieszyła i zaniżyła. Miseczkę mam I 🤪 Powiedziała mi, że od złych rozmiarów staników mam rozciągnięty biust 🥴 Ale ma racje...Nauczyła mnie jak sobie układać cycki w staniku ,żeby były jędrne. I ja też mam prawą pierś większą i też mi powiedziała jak mam to robić żeby się wyrównały. Fakt faktem czeka mnie u niej kolejna wizyta bo z tego stanika,który mi się spodobał nie było rozmiaru. A jak mam 75zł zapłacić to chce mieć idealny.

• Mamusia
Aniu ja chce jutro się na oddział przejść zapytać pigułę co mam zabrać. Albo można też zadzwonić do szpitala i będzie wiadomo co mieć musimy na pewno. A reszte typu majtki to wedle uznania 🙂
Cudowne rysunki 🤪 A ta Twoja fotka????? WOOOOWWWWW 🤪 🤪 🤪 🤪 Normalnie napalony to za mało 😁

widzisz Aniu87 już nie prowadzisz 🙂
buuterfly też zwróciłam uwagę na Twoje cycki jak pokazywałaś fotki z tego jeziorka fajnego 🙂 padam do stóp....hehehe

a my zaraz na szkołę rodzenia jedziemy 😜 podobno wypad na blok porodowy!! mój jest miękkie kluchy więc obawiam się że może to bardzo źle znieść 🙂 na pewno opiszę jak wrócę 😉 a potem chyba po te pieluchy pojadę do tesco od razu 🙂

• Mamusia
dziewczęta co do kosmetyków to ja muszę na początek kupić oilatum soft bo ja jestem alergik i nie chce żeby mała miała jakieś problemy ze skórą na początku a tak jak będzie większa to zmienię na nivea albo hippa, co do proszku to też na początek yelp i płyn z yelpa kolejna 100 😞

Ani takie drogie? hmmm to czemu mi się wydaje że widziałam ostatnio w Realu czy tesco proszek za 25 albo 27zł? chyba że chcesz osobno do białego i do koloru + ten płyn...

• Mamusia
Och co za radość i zaszczyt 😁 Ugadałam się z bratem Krystiana tym u którego krystian pracuje, że przekażę mu drobiazgi dla KRystiana bo on jest teraz w Pl a w środę już do Norwegii wraca. I mówiłam mu, że jutro będę miała już wsio i że tato mnie do niego zawiezie. Ale on powiedział, żebym dała znać to on podjedzie do mnie. I moja mama przed chwilą gadała z moją teściówką i ta do niej, że Kamil będzie jechał do Eli to ona z nim przyjedzie 😮 😮 😮 O czizys...Ale jutro będę biedulka...Nie dość, że ta glukoza to jeszcze teściowa.Oczywiście z dwojga złego wolę glukozę 😁 Ale jaka bezczelna...Jak by ktoś ją zapraszał 😮 A ja chce dać dla Krystiana kubeczek do kawki bo miał tam jeden i mu potłukli. A on o tym nie wie że mu kupiłam ☺️ I 24lipca raczej będzie jeszcze w Norge a wtedy ma urodziny. I chcę mu kupić portfel, zapakować i żeby Kamil go zabrał i dał mu dopiero w dniu urodzin.