Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

Anulaaaa 😁 i 😁 Boskaa fotka 😁
Ty tam nie żle tego swojego tymi fotkami napalałaś :P
Zboczuszku nasz kochany :d ;*

Ja z kosmetyków mam tylko krem na odparzenia, i husteczki nawilżające :P
mało ale kupi się 😉

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A ja mam nadal A i jestem zalamana 😞 Buuuuu myslalam ze cos wjecej urosna i poczuje sie jak normalna kobieta z biustem ale dupa :/
WOW ANulka (napalona) jakie sexi foto no nie wieze 😁 hehehe ekstra laseczka
Widzialam twoje arycydziela na nk no boskie normalnie super 😁
Gratulacje odemnie i buziak wielki zdolniacha z ciebie 🙂

• Mamusia
Agaa no to ja jej przecie MMSA mogę posłać z opisem jak się czuję 😁 Niepotrzebna ta fatyga 😜
Aniu.....No weź już przestań bo gdybym była chłop to bym musiała napisać , że na Twój widok mi staje buachacha 😁 😁 😁
Loli to się ciesz...Kurde ja mam problemy żeby sobie bluzke kupić. O takiej odcinanej pod biustem mogę zapomnieć.

• Mamusia
Dosik ja niestety nie mam zadnych fotek swoich z kilku lat, wszystko mam ale na swoim starym kompie w pl, niestety 😞 ale hmm nic sie nie zmienilam , kolezanka jak byla u mnie przed chwila bo byla w szoku ze ja taka chuda jestem 🤪 i ze juz prawie w 8 miesiacu jestem masakra.
Wlasnie zjadlam banana 😁 i sie napalilam na Anulke 😁 taka jeszcze wysmarowana farbami 😁 sexownie 😁 hehehehehehe
Lece zrobic jakis obiadek kochane :*

Buuterfly: No cycki dużeee widac na zdjeciu 😁
ale swietnie wygladasz w stroju kąpielowym 🙂
ja to aż mam strach mój włożyć 😜
Loli napisz nam póżniej co to ugotowałaś ;D

• Mamusia
🤪 🤪 🤪 🤪 🤪Buuterfly! normalnie szczeka opada 🙂 super ekstra!! notmalnie słów mi brak!
a co do kostiumow, bo mi sie tak skojarzylo po Twoim zdjeciu, to kupowalas czy miescisz sie w te sprzed ciąży? bo na pocztaku sierpnia jedziemy nad morze na tydzien i co prawda opalac sie z brzuchem na wierzch nie zamierzam, ale pokąpać to jak najbardziej 🙂 i jak przymierzylam moj jeden.. to hmmm.... no ciezko sie bylo zmiescic, ale mam jakis stary i wniegow wchodze, pewnie dlatego ze materiałowy.. ale za miesiac to sie wszytsko moze zmienić... Mój twierdzi ze itak w podkoszulku bede biegać,a nie w kostiuumie.. ui ma racje, ale plywac to co?tez w koszulkach? no bez przesady 😉

• Mamusia
dlaczego wasze brzuszki są takie duże a mój dalej mały? 😞 ja jak stoje bokiem to dalej mam cycki większe niż brzuch 😞 i ten obwód 😞 masakra 🤢

Agaa ja patrzyłam na tego yelpa to kolor 35 zł biały 35 zł płyn 13zł.... masakra a na początek niech będzie ten lepszy później stopniowo będę schodziła na jakieś tańsze...

ja czytałam właśnie o RTG w czasie ciaży, ale nic konkretnego nie piszą,
bo lekarz mi powiedział ze lekarz ortopeda dalej może nie wiedziec co z nogą i znów mnie zapyta czy wyrażam zgode na nie, ja się boje i nie chce narażać Kacperka 😞
ale nic nie będzie wiadomo dopóki nie zobaczą co tam jest ehh 😞 😞

• Mamusia
ela 🤪 🤪 🤪 🤪 Myszko moja kochana..... 🤪 🤪 OGIEN Z DUPY!!!! tak tak to ja mowilam o tym ogniuu 😁 😁 😁 😁 🤪
taaakie cyyyceeee....uhhh 🤪 🤪 🤪 🤪

Dosik my tez nigdzie nie jedziemy.... mielismy jechac z tymi przyjebami... ale teraz nie ma mowy a 2 to wygladalo by tak ze oni by chlali 3 dni ma maksa a ja bym sie meczyla... wiec dziekuje...
Pojedziemy tylko do karola cioci i mamy jak pojada na wakacje to na 2 dni 🙂

ja mrozonke ...makarol z kurczakiem, apapryka, ogorki szpinak cos tam jakies warzywa... dobre /... 🙂 w sosie 4 sery 🙂