Skocz do zawartości

wrzesien 2010 | Forum o ciąży

ania87

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 73,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Loli

10128

• buuterfly

7443

• Ania8888

7982

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
sasasa chociaż raz wam zrobilam na cos smaka a nie ciągle wy mi a ja na tej wiosce nawet nie mam gdzie spełniać swoich zachcianek 😁
a co do kasy to oo tak, już to widze jak nie bede wiedziala co z nia zrobic 😁 chyuba na co wystarczy. dla dziecka nie mam jeszcze nic, mi pasuje jakies krótkie gacie kupić bo upaly zapowiadaja a ja mam jedne co moge sie w nich gdzies pokazac, i do tego łazienka nie skonczona, a na mężowskim koncie też pustki się robią

Aniu ja też mam jedne gacie na wyjście krótkie 🙂 nie przejmuj się...ale boje się że jak mi przestaną pasować to będę musiała inne kupić a szkoda kasy trochę...

Ja tez mam jedne i tez raczej nie kupie bo kasy zdecydowanie mi szkoda a tak to dzidziowi jeszcze cos kupie 😁 Hyhy moze jak bedziemy dzisiaj w urzędzie to podskoczymy do entliczka hmm.. zobaczymy ide sie brac bo moj mnie zamorduje normalnie. Zaglądne pozniej 😉

• Mamusia
Hej Laski podpaski 😁
Kurde melek 13 stron do nadrobienia nie wstyd wam 😁
Widze ze tabu tesiowej bylo , ja nie mam takiego problemu bo tesciowej nie mam, a na swoja mamusie nie nazekam bo jest kochana , mloda, i piekna 🙂 wkoncu ma sie ta urode po mamusi 😉
U mnie dzis pogoda jakas taka beznadziejna ale wkoncu skonczyl sie upal jupi 😁
Dzis musze zrobic tylko pranie i posprzatac lazienke 🙂
A tak to mam czas dla was 😁
Agus tylko pozazdroscic USG dzis ochh 😘 ☺️

ahaaa no to takie nieciążowe które można nosić normalnie to też mam 🙂 ale tylko dwie pary 🙂 reszta poleciała do worka i walizki z rzeczami na po ciąży...

kurcze ostatnio rozmawiałam z Anulą na temat tego że w ciąży trzeba mieć dobrą przemianę materii...i mówię, że ja tak srednio z tym, to mi poleciła żeby jeść muesli, jogurty czy chlebek z ziarnami...ale ja jak zwykle chyba przesadziłam, bo teraz mam posiedzenia dwa razy dziennie 😁 ale to chyba dobrze, nie? 🙂 jak tak dalej pójdzie to może lewatywki nie będę potrzebować 😜